Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

От 20.03.2025 г. от 0:22, Lelqtian каза:

Хит във всички линейки и колите полицейските! 

Една от най-добрите песни на пролет 2011. 

Комбинацията Теньо и Оцко е гаранция за мегахит.

това без клип и промо - изкърти. Един от големите хитове на ФЕН ТВ за 2010-та.

• Like 1
  • Love 4
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 13 часа , Emanuela.Carey каза:

На рождения ден на Емилия са били Мария, Ивана, Преслава, Тони Дачева, Илиян, Лиа

Не беше ли много по-гъста със Сторарови, Галин, Десислава, Камелия?

Има една, която прилича на Паришева, но едва ли е тя.

Там на Хоршат хаи калиптус Емица така пусна една дълга, но фалшива нота...срам ме хвана през екрана.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Emanuela.Carey каза:

На рождения ден на Емилия са били Мария, Ивана, Преслава, Тони Дачева, Илиян, Лиа

Не беше ли много по-гъста със Сторарови, Галин, Десислава, Камелия?

И Стояна!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, amor_mio каза:

Eмилия нали се мразеше с Преслава, заради афеарта и с Коко Динев, а сега сякаш нищо не е било.

Е, тя и с " да не ми е сестра" се мразеше, но вече не. Стари, отминали неща.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Ergeni каза:

Поля Генова на вашето внимание. Какво ли е казала за чалгата?

Като видях тъмбнейла помислих, че е Джин Стоева, а то била другата поп-травеститница - копирвачка.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Ergeni каза:

Тази коя е ? ЮТюбът ми я препоръча? Да не е участвала в Гласът?

Не е лоша песента.

Преди години в х фактор в отбора на Саня Армутлиева, после се ожени за Артьом,после беше в гласът в отбор Кама,стигна до полуфинал , после беше в Един за друг и така

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, DarkChild каза:

Има една, която прилича на Паришева, но едва ли е тя.

Там на Хоршат хаи калиптус Емица така пусна една дълга, но фалшива нота...срам ме хвана през екрана.

А какво ще кажеш за момента когато изнесоха тортата да духне свещите и набичиха Горда Стара Планина?

Предвиждам бъдещ кандидат за президент!

• Haha 5
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

А какво ще кажеш за момента когато изнесоха тортата да духне свещите и набичиха Горда Стара Планина?

А може би просто задника ѝ е с размера на планина, една горда, стара планина!

• Haha 3
  • Hug 1
  • drunk 1
  • skull 3
Сподели в други сайтове

Вече няма яко младо агнешко в чалгата. Само някакви праисторически дъртили, стринки и лелки!

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза:

Една от най-добрите песни на пролет 2011. 

Комбинацията Теньо и Оцко е гаранция за мегахит.

това без клип и промо - изкърти. Един от големите хитове на ФЕН ТВ за 2010-та.

Xum uBeHa!

• Love 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Няма такава идилия! Жорж Башур емоционален вее ръце във въздуха - сигурно си представя, че е повел възстанието за Крепост Пайнер в Димитровград и стреля с пушката.

Емилия трогната, с визия на президентша и костюм от ЦУМ посреща тортата все едно ще подписва конституцията.

Ивана търси от кой да измуфти цигари и изглежда изгубена в превода, а цялото събитие е записано и режисирано от самата Мария “Жори Хаайст”!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Няма такава идилия! Жорж Башур емоционален вее ръце във въздуха - сигурно си представя, че е повел възстанието за Крепост Пайнер в Димитровград и стреля с пушката.

Емилия трогната, с визия на президентша и костюм от ЦУМ посреща тортата все едно ще подписва конституцията.

Ивана търси от кой да измуфти цигари и изглежда изгубена в превода, а цялото събитие е записано и режисирано от самата Мария “Жори Хаайст”!

Емилия що е квадратна? По клипове има талия, а тук талията ѝ е по-голяма от дължината на масата?!

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 21.03.2025 г. от 0:13, Kitty каза:

Веселин Маринов - Много бих искала отново да прави по - мелодични и романтични проекти, като "Слънце мое", "Осъден на щастие", "Един миг от рая" или такива силни и затрогващи балади като "Когато си отива любовта". Също така много ще му отива, понеже знам, че се е занимавал с рок пеене преди, страшно много искам да направи едни проекти като на Фреди Меркюри - мисля, че ще му отиват. Става дума за това, че мисля, че ще му отива страшно много да направи песни като баладата "Кой иска да живее вечно" и "Време". Такава силна балада с подобен драматичен видеоклип мисля, че ще му отива много. Също така мисля, че би било хубаво да запише песен като "Време".  За съжаление не чувам и не мога да я чуя, но текстът и ми е в душата и би било хубаво да запише песен с такова послание "Времето не чака, времето не чака никого от нас". Не знам дали знаете, но в момента се боря с автоимунно заболяване и ме вълнуват точно такива песни. Не, че съм депресирана, но започвам да си давам сметка за времето, за близките, приятелите и мечтите. Всички автоимунни заболявания засега са напълно нелечими и има само поддържащи терапии. Не, че ще умра, но моята болест засяга и важни органи, например сърцето. Та, много би се зарадвала Веселин Маринов да изпълни такава песен като "Време", обществото ни има нужда от такава песен, за да осъзнае колко важен е всеки един миг с близките си, докато ги има. Представям си и колко ще му отива такъв видеоклип - без същия микрофон, разбира се. Важно е посланието на песента, а не разните там спецефекти.

Много ме е яд как не клипира всички песни от първия коледен албум "Коледен сън". Най - много ме е яд за "Нощна приказка", обожавам я тази песен, много е вълшебна като звучене. :girl_in_love::wub_anim:

Ето я "Време":

Фреди Мекк у рийй е грозен. Таквизи нИ исками да гледами, ний по Тв Минета, ний другаде!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 19.03.2025 г. от 17:13, SG каза:

Пайнер и Планета попринцип отдавна са под диктатурата на Пеевски, дано не са решили да го направят и официално. Ако новият собственик е друг виждам два потенциални пътя оттук нататък:

А. Да се вложат старание, пари и идеи, да се възобновят наградите и концертната дейност, да се създаде чисто нова генерация от имена с разнообразно звучене, визия и индивидуалност - иначе няма как да се получи.

Б. Да се направи/да не се направи всичко от А и проектът да е неуспешен, а човекът само да си е хвърлил парите за компания, която към днешна дата е като Балкантон през 90те.

Аз залагам на Б, уви.

Туй е толкоз Дилюжънъл, все едно Моисей да раздели мурету на две.

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 20.03.2025 г. от 22:20, Kitty каза:

. Вижте една Вероника само. Първо беше в "Милена Рекърдс". И какво постигна там? Известност да, но колко хора знаеха песните и от първия и албум? Имаше ли тогава възможност да стъпи да пее в зала 1 на НДК? Да види турне? Фестивали, награди?  Ако не беше отишла в "Пайнер", отдавна щеше да бъде забравена.

Тя Вероника отдавна е забравена и май само ти я помниш, независимо дали е била в Пайнер или не.

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Koq?

Именно! Кити пак е изляла един кош с глупости, но това ме разби:

Цитат

Цветелина Янева пък много си повярва и пуска по песен на година. 1 песен на година! Не знам за вас, но това е пълно неуважение към публиката! Да не говорим и с какъв се хвана - това само урони още престижа на музикалната фирма. Е, вярно, че Глория е била с Жоро Илиев, но............... човекът обаче е имал вкус за наистина красиви и талантливи жени, и второ, Глория никога не е парадирала с него.

Когато сравняваш две мутри! Ку-ку!

• Like 2
  • Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Emanuela.Carey каза:

Да, това ме озадачи.

А тортата - четирилистна детелина с калинка 🧐

• Haha 3
  • skull 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...