Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Karma93 каза:

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Те нещо се бяха сдърпали заради онзи Денислав с дюнерите

images?q=tbn:ANd9GcSnW2D8cdlkIrlJ-YTMZgc

image.png.5f11f54d86e9ced24cd2d7650d01c1fc.png

То май тогава Немска беше заплашила и @xroflx9  

Иначе Сончето си имаше своя messy период в комбо със сезонните й хумористични хитчета. 

Да, скандала стана заради него. :D 
Сонката има своите яки песнички. Най-много си обичам "Правена съм за ръцете ти" ❤️

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 54 минути, Stela каза:

Другата с която пя Рокса в Гласът изобщо не пееше по-зле от нея. Типични ромски гласове и извивки, на едно ниво бяха. Тогава избраха Роксана от съжаление, че пя тъкмо когато беше изгубила майка си. И вместо да миряса тя верно очакваше, че някой е длъжен да вземе и брат й. Типично за нейната наглост.

Аз наистина не разбрах защо се разплака тая вечер и каква беше драмата? 

Даже и по-добра беше. Не викаше толкова

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, DevilWish каза:

Не знаеш за случаят с бръснарското ножче ли? :D Когато заплашваше Славена. Изпуснал си 😮 

Това не го знам, но помня, че влезе в Брадъра с шампоан за двойничката на Счети Иванина. Каза й да си измие косата 😆

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DarkChild каза:

Това не го знам, но помня, че влезе в Брадъра с шампоан за двойничката на Счети Иванина. Каза й да си измие косата 😆

Подарък шампоан за Иванина "за суха коса с МАЗНИ корени" :D :D:D 

• Haha 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

2,825 likes, 15 comments - emilia.online on March 23, 2025: "Каквото и да тръгнеш да правиш в този живот трябват хора, приятели, роднини и...

emilia.online
 Каквото и да тръгнеш да правиш в този живот трябват хора, приятели, роднини и колеги. Беше много емоционално, беше много спонтанно, беше магично. Почувствах се като преди, когато нямаше толкова суета и съобразяване с този и онзи. Благодаря на всички мои гости, че ме уважиха на моят личен празник и не просто дойдоха, а приставаха и бяха там с мен през цялото време. Благодаря, Благодаря, Благодаря! 🙏🙏🙏

😳

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

От 21.03.2025 г. от 19:15, Emanuela.Carey каза:

На рождения ден на Емилия са били Мария, Ивана, Преслава, Тони Дачева, Илиян, Лиа

Не беше ли много по-гъста със Сторарови, Галин, Десислава, Камелия?

Бил е дядо ти. Има го на една снимка

• Haha 3
Сподели в други сайтове

От 22.03.2025 г. от 22:36, DevilWish каза:

Преслава е коментирала публикацията на Емилия. Дали няма да чуем и един дует? А защо не и трио Преслава, Галена, Емилия?

Emilia 

1 д  · 
До тук добре и даже много добре. 🤣☺️😍
Здраве - има го, тук е. Късмет - имам, не се оплаквам изобщо даже. Любов - отвсякъде идва, имам в изобилие. Любов до моето сърце, ами имам си я. 🥰 Жорж ❤️ ми дава много, ама наистина мнооого по всяко време в добро и в лошо. И неговото сърце е препълнено от моята любов. Децата ми, те са смисълът, че изобщо дишам и крача всеки ден напред и нагоре. Приятели имам, но малко и нови имам, но и те като мен приличаме си наивни, добри, предани и работливи. Е, имаме и две-три лоши черти, но днес няма да ги споменавам. 😂
Мили приятели, почитатели, недоброжелатели, мило семейство, мили хора, благодаря ви, че сте част от моя живот. С някои ще продължим заедно с други ще се разделим, но спомените и всичко преживяно никой не може да ти отнеме. Страх имам само от Бог и затова се моля всеки ден за хубава съдба и здраве. 🙏🏻
Happy birthday to me!
Ами да са ми честити 43 прекрасни години! 🎂🎉🎊 Обичам ви! ❤️

Трио Пега? Но кого ще пегват .. 

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза:

липсва ми тази ера на Васка. Буквално се завърна на върха одма.

А на мен ерата когато беше козплейваше Марта Вачкова вечерно време, с диванчето и плещеха цинизми и други глупости с онова пиянде Катето Евро. Забавни ми бяха двете лелички! 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

Абе, @Kitty, имаш ли някой любимец да прилича малко от малко на човек или всичките са кроманьонци? фреди прилича на орангутан, Анелия в ранните си години на шимпанзе....

Що само в ранните? Тя и досега не прилича на човек, просто останалите си смениха главите и приликите са повече с експонатите из Мадам Тюсо, отколкото с нещо, доближаващо се до фауна. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

Гергана не е била на 18 години през 2015-та, отделно, очаква се от нея да се ошлайфала и запознала с мурафетите на жанра, в който се изявява.

Поне и е увряла главата по някое време че светлината на прожекторите не е за нея и предпочита гишето в Лидл. По-добре късно, отколкото хич. Пример за подражение, който бившите и колежки упорито отказват да следват! 

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Stela каза:

Другата с която пя Рокса в Гласът изобщо не пееше по-зле от нея. Типични ромски гласове и извивки, на едно ниво бяха. Тогава избраха Роксана от съжаление, че пя тъкмо когато беше изгубила майка си. И вместо да миряса тя верно очакваше, че някой е длъжен да вземе и брат й. Типично за нейната наглост.

Аз наистина не разбрах защо се разплака тая вечер и каква беше драмата? 

Кой още е трябвало да взима и къде брата на Бизонце? Те участваха в един и същи сезон, тя остана последна на финала, той отпадна в някой от предишните епизоди, че беше отдавна и не помня, някъв рокажия се пишеше, просто явно не беше интересен и не може да пласираш една и съща сълзлива история два пъти едновременно. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

🎭ОЧАКВАЙТЕ ПЪРВАТА ПЕСЕН ОТ НОВИЯ МИ АЛБУМ НА 27.03.2025 - "ЗВЪНЯ ТИ, АЛО". ТЯ, КАКТО И ВСИЧКИ МОИ ПЕСНИ ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ БЪДАТ КАЧВАНИ В ТОЗИ КАНАЛ, ЗА ТОВА НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ АБОНИРАТЕ🎵 АЛБУМЪТ "ЧУПИ БАРИЕРИ " СКОРО ЩЕ БЪДЕ НАЛИЧЕН ЗА PRE-ORDER 🎭
  • Haha 3

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DevilWish каза:
🎭ОЧАКВАЙТЕ ПЪРВАТА ПЕСЕН ОТ НОВИЯ МИ АЛБУМ НА 27.03.2025 - "ЗВЪНЯ ТИ, АЛО". ТЯ, КАКТО И ВСИЧКИ МОИ ПЕСНИ ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ БЪДАТ КАЧВАНИ В ТОЗИ КАНАЛ, ЗА ТОВА НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ АБОНИРАТЕ🎵 АЛБУМЪТ "ЧУПИ БАРИЕРИ " СКОРО ЩЕ БЪДЕ НАЛИЧЕН ЗА PRE-ORDER 🎭

Жалко, това Звъня ти, ало, звучи по-селски от дебютния му трак ;) 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Жалко, това Звъня ти, ало, звучи по-селски от дебютния му трак ;) 

Черпи вдъхновение и сигурно маската му е, защото Глория му е забила един шЪмар с домат.

• Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , fengergana каза:

Ванча е обезобразена тотално

IMG_3513.jpeg

нищо общо с жената от клиповете и снимките :( Все пак и възрастта си казва думата. Тя май гони 55-60 вече.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DarkChild каза:

Всеки остарява различно. Вас не искам да си ви представям какви ще сте на 56. 😆

Цитат

images?q=tbn:ANd9GcQRjXQrZm3N9LzZnwQkQmV

по тоя начин. От прекомерен с*кс бързо се остарява

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Karma93 каза:

Също така Рексона говореше как бягала от пошлото, а нейните песни са често простотии...

Тя самата е пошла по природа, а знаем, че човек не може да избяга сам от себе си.

преди 2 часа , DevilWish каза:

Как така от "новия ми албум". Той няма предходен албум. 

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey извикай Меди в бюти студиото да му оправиш таралежите

0-EAF9-EF4-9192-47-BD-A222-48-D1-B75-DA3

мен ме кефят мъжища с космати мишници. И тъй ще го взема.

• Like 1
  • Love 1
  • Kiss 2
  • disgusting 2
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

SKANDALNO.NET

Публикуваме автентични снимки на sms-ите, съдържащи грозни заплахи за саморазправа и цинични думи, от които би се възмутил и филиповски каруцар. Автор на въпросните sms - послания е лудналата от ревност фолк певица Соня Немска. Фолкаджийката е бясна на с десет години по- младата си колежка Славена, която преспала с гаджето на Соня, Денислав

Имам чувството, че Соня е вдъхновила Преси за трака "Лудата дойде".

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Тя самата е пошла по природа, а знаем, че човек не може да избяга сам от себе си.

Как така от "новия ми албум". Той няма предходен албум. 

Купи си речник.

Основното значение на нов е пресен. Не е задължително да е пореден. 

УАУ, Жалин ще е първата жертва със собствен канал от Алфа? Дали ще направи и на другите?

• Haha 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

Роксана е свикнала цялата ѝ кариера ромската аудитория да я качва на пиедестал и да я величае. Затова при най-малкия сблъсък с реалността изпада в нервни кризи и крещи “расизъм”. 
Сигурен съм че след предаването ще излезе да се жалва, че е била недооценена защото е циганка.

Реално погледнато аз не се сещам за неин хит в mainstream чалгата, освен може би Кралица. Всичко друго ѝ се върти само в махалата.
Дори Диона е много по-гъвкава като изпълнител от нея, въпреки че не може да пее.

А пък с това биене в гърдите че не купува гледания е абсурдна, при положение че преди е хващана да купува и знае точно колко струват гледанията.

• Like 4
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...