Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, DevilWish каза:

Как 51? Вероника е родена декември 1976 година, зодия стрелец. Тази година прави 49.

Крила е 2 години, но той я изтипоса неволно 🤣

• Haha 4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Супер е, че Вероника е на 51, предвид последната снимка аз мислех, че поне на 501.... шкембе чорби!

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

Вероника винаги е изглеждала по-стара отколкото е. Не мога да повярвам, че през 2008-ма, когато напусна Пайнер е била само 32 години. Изглеждаше поне на 40 тогава. :( 

И тея кахърни песни, дето ги брулеше, въобще не са отивали на възрастта ѝ.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ти мани плейбека, едно 70-80% от дискографията ѝ е кавъри. 💀

Има доста добри текстове и песни всъщност, беше по-различна, помня че много я бутаха и през два месеца имаше нова с клип, а накрая и тя била "недооценена". :Д  Всеки като не му се получеше нещо, обвиняваше Пайнера. Сега не знам кой им е виновен..

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, xroflx9 каза:

@fengergana мило,дочух информация,че бившия на транс иконата Доника се пляскал и с мъже!!! Това обяснява всичко!! Ти чувала ли си подобни слухове?

Много злоба в тоя форум спрямо Доника, бе, ама така ще е като мачка еднополовите ви любимки!

• Haha 3
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

Всеки остарява. Не разбирам какво сте ги почнали Вероника, Ивана и кой още не. Как очаквате да изглеждат? В световен план да не би “звездите” да изглеждат по-добре на техните години? Да остаряваш е огромна привилегия. Според мен, си изглеждат чудесно.

Друг е въпросът, че Ивана, Рени и 99% от другите злоупотребяват с фотошопа и като се появят на живо контрастът е огромен. Как не успяха да намерят златната стена не знам, без да се правят на анимационни герои. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Много злоба в тоя форум спрямо Доника, бе, ама така ще е като мачка еднополовите ви любимки!

Че Дончо жена ли и?

• Haha 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, xroflx9 каза:

@fengergana мило,дочух информация,че бившия на транс иконата Доника се пляскал и с мъже!!! Това обяснява всичко!! Ти чувала ли си подобни слухове?

не се сещам кой е,мило, дай да го видя и ще ти кажа

ако е котенце,още тази вечер ще разберем!!!

Сподели в други сайтове

Последните песни на Вероника бяха леко трудни са смилане и префърцунени, но първите й 2 албума в Пайнер са страхотни. С албума 13 си беше изградила страхотен стил - леко "мрачен", "зрял" фолк.

Колкото до кавърите, нека безгрешната певица без кавъри хвърли първия камък 🤣

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Един певец няма право да пее на плейбек, когато получава хонорар за тази си изява. Все едно аз да отида, да си свърша половинчато работата и да претендирам да получа заплащане за мързела и опита си за измама.

Емануела по твоите думи трябва да я линчуваме, че всяка вечер си пуска плейбека и прибира 13 000 лв..  

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

територията на мами тогава не беше флопова, 2007-ма беше в топ 10!!

В топ 5 миличка, както и през 2006 и 2008, а 2009 нямаше по-коментирана чалгарка в страната от нея.

• Like 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, fengergana каза:

територията на мами тогава не беше флопова, 2007-ма беше в топ 10!!

На мен даже ми беше в топ 3 до 2007ма година ❤️ 

• Kiss 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, fengergana каза:

и 2010-та някой я удари с тухла по главата!!!

Всъщност и през 2010 имаше много силни проекти. Просто грешката тогава беше липсата на кючек. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Всъщност и през 2010 имаше много силни проекти. Просто грешката тогава беше липсата на кючек. 

Какво ти мисля, Пълна промяна..... Готини песни. На мен Райна ми е една от любимките по принцип. 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

проблемът идва от това,че след няколко флопа хората спират да следят новата продукция на изпълнителя и постоянно готови хитове остават незабелязани. 

Случвало ми се да пускам на приятели или на събирания примерно песни на мами и да им хареса на хората,но сами не си пускат песента,точно защото не е наложена или не е гръмнала,или че като видят Райна и си знаят,че ще е поредната песен по нейн си вкус!!!

• Like 3
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...