Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

Айдееееееееееее, друсайте гюбецитееееееееееееееееее

Дива, дива, дива, дива, дива, дива, диваааааааааааа как ми отивааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

• Love 1
  • disgusting 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Вероника винаги е изглеждала по-стара отколкото е. Не мога да повярвам, че през 2008-ма, когато напусна Пайнер е била само 32 години. Изглеждаше поне на 40 тогава. :( 

И тея кахърни песни, дето ги брулеше, въобще не са отивали на възрастта ѝ.

Ама тя била 76-ти набор ли? Аз мислех, че е 81-ви като Ема.

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

Противна е, но я принизяват излишно. Много над е Галин и всички алфарки примерно.

То това не е постижение или за хвалба. Все едно скования под над ямата в селския клозет да се похвали че е над съдържанието ;) 

Да си ходи по кръщенета, сватби и други мероприята из маалата и да не ни занимава със себе си. Или протежетата си за пеесе стинки ресто. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

Супер е, че Вероника е на 51, предвид последната снимка аз мислех, че поне на 501.... шкембе чорби!

Явно иска да прави конкуренция на еклеРени. Която явно въпреки че е по-дърта, по-добре е наляла баджаката и сичко. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Много злоба в тоя форум спрямо Доника, бе, ама така ще е като мачка еднополовите ви любимки!

Дончо. Нека мачка с неориентираната си многополовост, стига да не тормози слуховите ни органи в опитите да прави реклама на заниманията в най-древната професия. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , stenly каза:

Емануела по твоите думи трябва да я линчуваме, че всяка вечер си пуска плейбека и прибира 13 000 лв..  

Емануела може да си го позволи, защото всеки ден има участия. Обаче Вероника - 1 на 10 години и пак да я мързи да пее на живо - си е за чист линч! Отделно тя и Пайнерските концерти на времето ги изкарваше на плейбек, май никог не сме ѝ чували гласчето.

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Karma93 каза:

Последните песни на Вероника бяха леко трудни са смилане и префърцунени, но първите й 2 албума в Пайнер са страхотни. С албума 13 си беше изградила страхотен стил - леко "мрачен", "зрял" фолк.

Колкото до кавърите, нека безгрешната певица без кавъри хвърли първия камък 🤣

Гюр мое да хвърли цяло свлачище върху таа.

Иначе проблемът не е, че си правил кавъри, а както е при Вероника - почти няма авторски песни, да не говорим, след "Не така", въпреки кавърите нямаше и хит, което е още по-трагично. Вземеш хитова мелодия и я съсипеш с твоя мъжки глас, та накрая си я слушаш само ти.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Емануела може да си го позволи, защото всеки ден има участия. Обаче Вероника - 1 на 10 години и пак да я мързи да пее на живо - си е за чист линч! Отделно тя и Пайнерските концерти на времето ги изкарваше на плейбек, май никог не сме ѝ чували гласчето.

Не е 1 участие на 10 години. Тоя филм сме го гледали вече и друг път много пъти. Прясно се е развела от предполагам стъкларя? няма кой да я издържа финансово, ако има кой да я издържи да квичи срещу тройка кебабчета с цялата кухня за гарнитура, ще е първото от много. 

Мен ме кефеше тази, колкото и да е рекламна. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Гюр мое да хвърли цяло свлачище върху таа.

Иначе проблемът не е, че си правил кавъри, а както е при Вероника - почти няма авторски песни, да не говорим, след "Не така", въпреки кавърите нямаше и хит, което е още по-трагично. Вземеш хитова мелодия и я съсипеш с твоя мъжки глас, та накрая си я слушаш само ти.

преди 1 час, Lelqtian каза:

Не е 1 участие на 10 години. Тоя филм сме го гледали вече и друг път много пъти. Прясно се е развела от предполагам стъкларя? няма кой да я издържа финансово, ако има кой да я издържи да квичи срещу тройка кебабчета с цялата кухня за гарнитура, ще е първото от много. 

Мен ме кефеше тази, колкото и да е рекламна. 

Вие двамата как изобщо се побирате в кожата си от цялата злоба, която бълвате ежедневно в тоя форум? 🤦🏻‍♂️

• Like 3
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , GSA каза:

Всеки остарява. Не разбирам какво сте ги почнали Вероника, Ивана и кой още не. Как очаквате да изглеждат? В световен план да не би “звездите” да изглеждат по-добре на техните години? Да остаряваш е огромна привилегия. Според мен, си изглеждат чудесно.

Друг е въпросът, че Ивана, Рени и 99% от другите злоупотребяват с фотошопа и като се появят на живо контрастът е огромен. Как не успяха да намерят златната стена не знам, без да се правят на анимационни герои. 

Разликата е, че дори там остаряват по-естествено... Пример Джулия Робъртс, Памела Андерсън, Брат Пит...не видях никой със зъби като Благо Георгиев или лице напълнено лице като Луна. Страхотно е да се поддържаш, но да знаеш къде е границата. Малина и Камелия гонят 60, а се обличат като тийнове на 14... Това те прави да изглеждаш още по-стар и смешен. Да изглеждаш добре за годините си, означава и да се обличаш като за годините си. Може би само Глория го прави от по-дъртите.  Ивана също е тъжна гледка с тези тийн дънки и потници....

преди 11 часа , Karma93 каза:

Последните песни на Вероника бяха леко трудни са смилане и префърцунени, но първите й 2 албума в Пайнер са страхотни. С албума 13 си беше изградила страхотен стил - леко "мрачен", "зрял" фолк.

Колкото до кавърите, нека безгрешната певица без кавъри хвърли първия камък 🤣

Накрая наистина прекали с тия черни неща и сръбски бълвочи. 

преди 1 час, FikLena каза:

Джена?

Screenshot_20250325_095446_Facebook.jpg

Този тотално е изпушил... Реално никога не е могъл да пее, беше интересен с песните от Оцко в началото и нищо друго след това не му стана хит. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Разликата е, че дори там остаряват по-естествено... Пример Джулия Робъртс, Памела Андерсън, Брат Пит...не видях никой със зъби като Благо Георгиев или лице напълнено лице като Луна. Страхотно е да се поддържаш, но да знаеш къде е границата. Малина и Камелия гонят 60, а се обличат като тийнове на 14... Това те прави да изглеждаш още по-стар и смешен. Да изглеждаш добре за годините си, означава и да се обличаш като за годините си. Може би само Глория го прави от по-дъртите.  Ивана също е тъжна гледка с тези тийн дънки и потници....

Накрая наистина прекали с тия черни неща и сръбски бълвочи. 

Този тотално е изпушил... Реално никога не е могъл да пее, беше интересен с песните от Оцко в началото и нищо друго след това не му стана хит. 

a5ec80f152ae080f3da8b6c778e1dc0a-gettyim

На 57. Познайте я. Сори, ама даже Ивана ми изглежда по-запазена. Или по-точно изпъната. Защо да не си спечелят още 10 години свежест? Джулия Робъртс пък винаги е мязала на лелка. Имаме си Александра Гърдева хахахх 

Просто старостта настъпва рано или късно, но защо да не опитат да се изпънат? 

332706066_781358870313426_24531316902195

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Ergeni каза:

На 57. Познайте я. Сори, ама даже Ивана ми изглежда по-запазена. Или по-точно изпъната. Защо да не си спечелят още 10 години свежест? Джулия Робъртс пък винаги е мязала на лелка. Имаме си Александра Гърдева хахахх 

ПЪРВО. Памела е БЕЗ НИКАКЪВ ГРИМ тук...ако видиш Ивана без грим ще ти стане лошо...Нито една тук не се е появявала публично без грим. Реално всяка жена на годините на Памела изглежда така в къщи, но толкова сме свикнали с фотошопа и социалните им мрежи, че забравяме как изглеждат жените всъщност. 

image.png.ceb431a7806a048690cea65d7b61ef11.pngimage.png.e60d88cb2c9519e4e43b49b17b7e1350.png

Мадонна е  най-лошия пример, всички я подиграват за това. Тя е нещо като нашите и отказва да приеме, че е стара. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

ПЪРВО. Памела е БЕЗ НИКАКЪВ ГРИМ тук...ако видиш Ивана без грим ще ти стане лошо...Нито една тук не се е появявала публично без грим. Реално всяка жена на годините на Памела изглежда така в къщи, но толкова сме свикнали с фотошопа и социалните им мрежи, че забравяме как изглеждат жените всъщност. 

image.png.ceb431a7806a048690cea65d7b61ef11.pngimage.png.e60d88cb2c9519e4e43b49b17b7e1350.png

Мадонна е  най-лошия пример, всички я подиграват за това. Тя е нещо като нашите и отказва да приеме, че е стара. 

Мадона е като Андреа. На снимки едно, на живо - друго. Погледнах й Инстаграма... мале, мале...

И да, без грим всичките са вещици, знам. Просто казвам, че и западните не приличат на нищо като минат 50. 

Абе, като цяло е ужасно остаряването, много е неблагодарно, а всеки преминава през него. :( След 20-30 години ще сме същите като тях, чудя се дали тогава ще подиграваме 60 годишните. Те Кама, Ивана и прочее може да не са живи вече :D 

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Ergeni каза:

Мадона е като Андреа. На снимки едно, на живо - друго. Погледнах й Инстаграма... мале, мале...

И да, без грим всичките са вещици, знам. Просто казвам, че и западните не приличат на нищо като минат 50. 

Абе, като цяло е ужасно остаряването, много е неблагодарно, а всеки преминава през него. :( След 20-30 години ще сме същите като тях, чудя се дали тогава ще подиграваме 60 годишните. Те Кама, Ивана и прочее може да не са живи вече :D 

остаряването не е неблагодарно,а привилегия, която много малко хора имаме с всички тези убийства,катастрофи,болести и т.н

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, fengergana каза:

остаряването не е неблагодарно,а привилегия, която много малко хора имаме с всички тези убийства,катастрофи,болести и т.н

Абсолютно съм съгласен! Всяка възраст е прекрасна, стига да си щастлив и здрав.

преди 49 минути, Ergeni каза:

Защото за да си продават интервенциите ги лъжат, че има вечна младост..Реално не съм видял НИКОГО да изглежда млад след подобни операции... Единствено азиатците на които е ген. Към днешна дата не можеш да спреш природата и не съм видял нито един сериозен резултат. Всички са временни, Ивана също беше направила нещо и година по-късно лицето и се разпадаше... Резултатите им са временни и често накрая изглеждат и по-зле..

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, fengergana каза:

Аз говоря за публичния живот, че е неблагодарно. Станеш на 40 и вече си извън всякакви сметки. Чисто житейски може би си прав. Макар че дали е привилегия да си на 60-70 с куп болести и проблеми? Понякога и 50 години стигат :) 

преди 6 минути, Jake каза:

Абсолютно съм съгласен! Всяка възраст е прекрасна, стига да си щастлив и здрав.

Защото за да си продават интервенциите ги лъжат, че има вечна младост..Реално не съм видял НИКОГО да изглежда млад след подобни операции... Единствено азиатците на които е ген. Към днешна дата не можеш да спреш природата и не съм видял нито един сериозен резултат. Всички са временни, Ивана също беше направила нещо и година по-късно лицето и се разпадаше... Резултатите им са временни и често накрая изглеждат и по-зле..

Не бих казал прекрасна. Индивидуално за всеки. Има хора, изтормозени и болни на 40, тъй че...

За останалото е така. Трябва постоянно да се изпъват, процедури и накрая някой се скрива в храста, снима ги отблизо - и цялото упражнение се обезсмисля. Или както в Капките видяхме Ивана в неподходящ ъгъл. Но тук в БГ ако не се тунинговаш си една стара баба дето не е интересна на младите. Знаеш кои са по дискотеките и кръчмите. И по-точно на кои плащат. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Ergeni каза:

Аз говоря за публичния живот, че е неблагодарно. Станеш на 40 и вече си извън всякакви сметки. Чисто житейски може би си прав. Макар че дали е привилегия да си на 60-70 с куп болести и проблеми? Понякога и 50 години стигат :) 

Не бих казал прекрасна. Индивидуално за всеки. Има хора, изтормозени и болни на 40, тъй че...

За останалото е така. Трябва постоянно да се изпъват, процедури и накрая някой се скрива в храста, снима ги отблизо - и цялото упражнение се обезсмисля. Или както в Капките видяхме Ивана в неподходящ ъгъл. Но тук в БГ ако не се тунинговаш си една стара баба дето не е интересна на младите. Знаеш кои са по дискотеките и кръчмите. И по-точно на кои плащат. 

Не мисля, че някой кани Ивана или Деси Слава заради външен вид....отдавна не мязат на нищо, но имат история и песни. Виж сръбкините на какво приличат, дебели и стари травестити и пак имат работа...

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Ergeni каза:

Памела отказва да се гримиргва по съм забравил какви причини, а Мадж не е виновна, че са я щракнали след разходка в кошера, мина и. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

Не мисля, че някой кани Ивана или Деси Слава заради външен вид....отдавна не мязат на нищо, но имат история и песни. Виж сръбкините на какво приличат, дебели и стари травестити и пак имат работа...

Те работа ще имат, но не и актуалност, хитове, постижения. Ще го карат на носталгията по онова време, когато са били млади. И застаряващите фенове ще тичкат по тях като запоследно. Старите чалгарки са новите естрададжийки.

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Роско каза:

Вероника си направи участието много добре. Пя почти 2 часа като редуваше лайв с някой на запис. Не е имала изява от почти 10 години.
Видимо е , че жената има здравословен проблем и нямате право да я обсъждате така грозно. 
Надявам се да се оправи. 
Догодина прави 51! 🥰

Последното й участие е от преди 3 години, не преди 10 :) в Илюжън (София) с Магда

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Роско каза:

Видимо е , че жената има здравословен проблем

Къде е видимо това? На мен ми прилича на съвсем обикновена леличка.

Има ли деца между другото?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , stenly каза:

Вие двамата как изобщо се побирате в кожата си от цялата злоба, която бълвате ежедневно в тоя форум? 🤦🏻‍♂️

Само да вметна, че и модната линия на Вероника беше супер грозна, недодялана и неуспешна, само тя и някакви пропаднячки-колежки ѝ носеха парцалите.

Да не кажа, че циганките имат по-хубави дрехи. 

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...