DevilWish Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Айдееееееееееее, друсайте гюбецитееееееееееееееееее Дива, дива, дива, дива, дива, дива, диваааааааааааа как ми отивааааааааааааааааааааааааааааааааааааа 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Вероника винаги е изглеждала по-стара отколкото е. Не мога да повярвам, че през 2008-ма, когато напусна Пайнер е била само 32 години. Изглеждаше поне на 40 тогава. И тея кахърни песни, дето ги брулеше, въобще не са отивали на възрастта ѝ. Ама тя била 76-ти набор ли? Аз мислех, че е 81-ви като Ема. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 8 часа , asylum каза: Противна е, но я принизяват излишно. Много над е Галин и всички алфарки примерно. То това не е постижение или за хвалба. Все едно скования под над ямата в селския клозет да се похвали че е над съдържанието Да си ходи по кръщенета, сватби и други мероприята из маалата и да не ни занимава със себе си. Или протежетата си за пеесе стинки ресто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: Супер е, че Вероника е на 51, предвид последната снимка аз мислех, че поне на 501.... шкембе чорби! Явно иска да прави конкуренция на еклеРени. Която явно въпреки че е по-дърта, по-добре е наляла баджаката и сичко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Много злоба в тоя форум спрямо Доника, бе, ама така ще е като мачка еднополовите ви любимки! Дончо. Нека мачка с неориентираната си многополовост, стига да не тормози слуховите ни органи в опитите да прави реклама на заниманията в най-древната професия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 7 часа , stenly каза: Емануела по твоите думи трябва да я линчуваме, че всяка вечер си пуска плейбека и прибира 13 000 лв.. Емануела може да си го позволи, защото всеки ден има участия. Обаче Вероника - 1 на 10 години и пак да я мързи да пее на живо - си е за чист линч! Отделно тя и Пайнерските концерти на времето ги изкарваше на плейбек, май никог не сме ѝ чували гласчето. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 7 часа , Karma93 каза: Последните песни на Вероника бяха леко трудни са смилане и префърцунени, но първите й 2 албума в Пайнер са страхотни. С албума 13 си беше изградила страхотен стил - леко "мрачен", "зрял" фолк. Колкото до кавърите, нека безгрешната певица без кавъри хвърли първия камък 🤣 Гюр мое да хвърли цяло свлачище върху таа. Иначе проблемът не е, че си правил кавъри, а както е при Вероника - почти няма авторски песни, да не говорим, след "Не така", въпреки кавърите нямаше и хит, което е още по-трагично. Вземеш хитова мелодия и я съсипеш с твоя мъжки глас, та накрая си я слушаш само ти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Емануела може да си го позволи, защото всеки ден има участия. Обаче Вероника - 1 на 10 години и пак да я мързи да пее на живо - си е за чист линч! Отделно тя и Пайнерските концерти на времето ги изкарваше на плейбек, май никог не сме ѝ чували гласчето. Не е 1 участие на 10 години. Тоя филм сме го гледали вече и друг път много пъти. Прясно се е развела от предполагам стъкларя? няма кой да я издържа финансово, ако има кой да я издържи да квичи срещу тройка кебабчета с цялата кухня за гарнитура, ще е първото от много. Мен ме кефеше тази, колкото и да е рекламна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Гюр мое да хвърли цяло свлачище върху таа. Иначе проблемът не е, че си правил кавъри, а както е при Вероника - почти няма авторски песни, да не говорим, след "Не така", въпреки кавърите нямаше и хит, което е още по-трагично. Вземеш хитова мелодия и я съсипеш с твоя мъжки глас, та накрая си я слушаш само ти. преди 1 час, Lelqtian каза: Не е 1 участие на 10 години. Тоя филм сме го гледали вече и друг път много пъти. Прясно се е развела от предполагам стъкларя? няма кой да я издържа финансово, ако има кой да я издържи да квичи срещу тройка кебабчета с цялата кухня за гарнитура, ще е първото от много. Мен ме кефеше тази, колкото и да е рекламна. Вие двамата как изобщо се побирате в кожата си от цялата злоба, която бълвате ежедневно в тоя форум? 🤦🏻♂️ 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ма как така ще викате на Маман, че е стара? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Джена? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 12 часа , GSA каза: Всеки остарява. Не разбирам какво сте ги почнали Вероника, Ивана и кой още не. Как очаквате да изглеждат? В световен план да не би “звездите” да изглеждат по-добре на техните години? Да остаряваш е огромна привилегия. Според мен, си изглеждат чудесно. Друг е въпросът, че Ивана, Рени и 99% от другите злоупотребяват с фотошопа и като се появят на живо контрастът е огромен. Как не успяха да намерят златната стена не знам, без да се правят на анимационни герои. Разликата е, че дори там остаряват по-естествено... Пример Джулия Робъртс, Памела Андерсън, Брат Пит...не видях никой със зъби като Благо Георгиев или лице напълнено лице като Луна. Страхотно е да се поддържаш, но да знаеш къде е границата. Малина и Камелия гонят 60, а се обличат като тийнове на 14... Това те прави да изглеждаш още по-стар и смешен. Да изглеждаш добре за годините си, означава и да се обличаш като за годините си. Може би само Глория го прави от по-дъртите. Ивана също е тъжна гледка с тези тийн дънки и потници.... преди 11 часа , Karma93 каза: Последните песни на Вероника бяха леко трудни са смилане и префърцунени, но първите й 2 албума в Пайнер са страхотни. С албума 13 си беше изградила страхотен стил - леко "мрачен", "зрял" фолк. Колкото до кавърите, нека безгрешната певица без кавъри хвърли първия камък 🤣 Накрая наистина прекали с тия черни неща и сръбски бълвочи. преди 1 час, FikLena каза: Джена? Този тотално е изпушил... Реално никога не е могъл да пее, беше интересен с песните от Оцко в началото и нищо друго след това не му стана хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 1 час, Jake каза: Разликата е, че дори там остаряват по-естествено... Пример Джулия Робъртс, Памела Андерсън, Брат Пит...не видях никой със зъби като Благо Георгиев или лице напълнено лице като Луна. Страхотно е да се поддържаш, но да знаеш къде е границата. Малина и Камелия гонят 60, а се обличат като тийнове на 14... Това те прави да изглеждаш още по-стар и смешен. Да изглеждаш добре за годините си, означава и да се обличаш като за годините си. Може би само Глория го прави от по-дъртите. Ивана също е тъжна гледка с тези тийн дънки и потници.... Накрая наистина прекали с тия черни неща и сръбски бълвочи. Този тотално е изпушил... Реално никога не е могъл да пее, беше интересен с песните от Оцко в началото и нищо друго след това не му стана хит. На 57. Познайте я. Сори, ама даже Ивана ми изглежда по-запазена. Или по-точно изпъната. Защо да не си спечелят още 10 години свежест? Джулия Робъртс пък винаги е мязала на лелка. Имаме си Александра Гърдева хахахх Просто старостта настъпва рано или късно, но защо да не опитат да се изпънат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 7 минути, Ergeni каза: На 57. Познайте я. Сори, ама даже Ивана ми изглежда по-запазена. Или по-точно изпъната. Защо да не си спечелят още 10 години свежест? Джулия Робъртс пък винаги е мязала на лелка. Имаме си Александра Гърдева хахахх Просто старостта настъпва рано или късно, но защо да не опитат да се изпънат? ПЪРВО. Памела е БЕЗ НИКАКЪВ ГРИМ тук...ако видиш Ивана без грим ще ти стане лошо...Нито една тук не се е появявала публично без грим. Реално всяка жена на годините на Памела изглежда така в къщи, но толкова сме свикнали с фотошопа и социалните им мрежи, че забравяме как изглеждат жените всъщност. Мадонна е най-лошия пример, всички я подиграват за това. Тя е нещо като нашите и отказва да приеме, че е стара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 9 минути, Jake каза: ПЪРВО. Памела е БЕЗ НИКАКЪВ ГРИМ тук...ако видиш Ивана без грим ще ти стане лошо...Нито една тук не се е появявала публично без грим. Реално всяка жена на годините на Памела изглежда така в къщи, но толкова сме свикнали с фотошопа и социалните им мрежи, че забравяме как изглеждат жените всъщност. Мадонна е най-лошия пример, всички я подиграват за това. Тя е нещо като нашите и отказва да приеме, че е стара. Мадона е като Андреа. На снимки едно, на живо - друго. Погледнах й Инстаграма... мале, мале... И да, без грим всичките са вещици, знам. Просто казвам, че и западните не приличат на нищо като минат 50. Абе, като цяло е ужасно остаряването, много е неблагодарно, а всеки преминава през него. След 20-30 години ще сме същите като тях, чудя се дали тогава ще подиграваме 60 годишните. Те Кама, Ивана и прочее може да не са живи вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 34 минути, Ergeni каза: Мадона е като Андреа. На снимки едно, на живо - друго. Погледнах й Инстаграма... мале, мале... И да, без грим всичките са вещици, знам. Просто казвам, че и западните не приличат на нищо като минат 50. Абе, като цяло е ужасно остаряването, много е неблагодарно, а всеки преминава през него. След 20-30 години ще сме същите като тях, чудя се дали тогава ще подиграваме 60 годишните. Те Кама, Ивана и прочее може да не са живи вече остаряването не е неблагодарно,а привилегия, която много малко хора имаме с всички тези убийства,катастрофи,болести и т.н 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 13 минути, fengergana каза: остаряването не е неблагодарно,а привилегия, която много малко хора имаме с всички тези убийства,катастрофи,болести и т.н Абсолютно съм съгласен! Всяка възраст е прекрасна, стига да си щастлив и здрав. преди 49 минути, Ergeni каза: Мадона е като Андреа. На снимки едно, на живо - друго. Погледнах й Инстаграма... мале, мале... И да, без грим всичките са вещици, знам. Просто казвам, че и западните не приличат на нищо като минат 50. Абе, като цяло е ужасно остаряването, много е неблагодарно, а всеки преминава през него. След 20-30 години ще сме същите като тях, чудя се дали тогава ще подиграваме 60 годишните. Те Кама, Ивана и прочее може да не са живи вече Защото за да си продават интервенциите ги лъжат, че има вечна младост..Реално не съм видял НИКОГО да изглежда млад след подобни операции... Единствено азиатците на които е ген. Към днешна дата не можеш да спреш природата и не съм видял нито един сериозен резултат. Всички са временни, Ивана също беше направила нещо и година по-късно лицето и се разпадаше... Резултатите им са временни и често накрая изглеждат и по-зле.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 19 минути, fengergana каза: остаряването не е неблагодарно,а привилегия, която много малко хора имаме с всички тези убийства,катастрофи,болести и т.н Аз говоря за публичния живот, че е неблагодарно. Станеш на 40 и вече си извън всякакви сметки. Чисто житейски може би си прав. Макар че дали е привилегия да си на 60-70 с куп болести и проблеми? Понякога и 50 години стигат преди 6 минути, Jake каза: Абсолютно съм съгласен! Всяка възраст е прекрасна, стига да си щастлив и здрав. Защото за да си продават интервенциите ги лъжат, че има вечна младост..Реално не съм видял НИКОГО да изглежда млад след подобни операции... Единствено азиатците на които е ген. Към днешна дата не можеш да спреш природата и не съм видял нито един сериозен резултат. Всички са временни, Ивана също беше направила нещо и година по-късно лицето и се разпадаше... Резултатите им са временни и често накрая изглеждат и по-зле.. Не бих казал прекрасна. Индивидуално за всеки. Има хора, изтормозени и болни на 40, тъй че... За останалото е така. Трябва постоянно да се изпъват, процедури и накрая някой се скрива в храста, снима ги отблизо - и цялото упражнение се обезсмисля. Или както в Капките видяхме Ивана в неподходящ ъгъл. Но тук в БГ ако не се тунинговаш си една стара баба дето не е интересна на младите. Знаеш кои са по дискотеките и кръчмите. И по-точно на кои плащат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 4 минути, Ergeni каза: Аз говоря за публичния живот, че е неблагодарно. Станеш на 40 и вече си извън всякакви сметки. Чисто житейски може би си прав. Макар че дали е привилегия да си на 60-70 с куп болести и проблеми? Понякога и 50 години стигат Не бих казал прекрасна. Индивидуално за всеки. Има хора, изтормозени и болни на 40, тъй че... За останалото е така. Трябва постоянно да се изпъват, процедури и накрая някой се скрива в храста, снима ги отблизо - и цялото упражнение се обезсмисля. Или както в Капките видяхме Ивана в неподходящ ъгъл. Но тук в БГ ако не се тунинговаш си една стара баба дето не е интересна на младите. Знаеш кои са по дискотеките и кръчмите. И по-точно на кои плащат. Не мисля, че някой кани Ивана или Деси Слава заради външен вид....отдавна не мязат на нищо, но имат история и песни. Виж сръбкините на какво приличат, дебели и стари травестити и пак имат работа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 2 часа , Ergeni каза: На 57. Познайте я. Сори, ама даже Ивана ми изглежда по-запазена. Или по-точно изпъната. Защо да не си спечелят още 10 години свежест? Джулия Робъртс пък винаги е мязала на лелка. Имаме си Александра Гърдева хахахх Просто старостта настъпва рано или късно, но защо да не опитат да се изпънат? Памела отказва да се гримиргва по съм забравил какви причини, а Мадж не е виновна, че са я щракнали след разходка в кошера, мина и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 2 часа , Jake каза: Не мисля, че някой кани Ивана или Деси Слава заради външен вид....отдавна не мязат на нищо, но имат история и песни. Виж сръбкините на какво приличат, дебели и стари травестити и пак имат работа... Те работа ще имат, но не и актуалност, хитове, постижения. Ще го карат на носталгията по онова време, когато са били млади. И застаряващите фенове ще тичкат по тях като запоследно. Старите чалгарки са новите естрададжийки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 19 часа , Роско каза: Вероника си направи участието много добре. Пя почти 2 часа като редуваше лайв с някой на запис. Не е имала изява от почти 10 години. Видимо е , че жената има здравословен проблем и нямате право да я обсъждате така грозно. Надявам се да се оправи. Догодина прави 51! 🥰 Последното й участие е от преди 3 години, не преди 10 в Илюжън (София) с Магда 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 1 час , Just_Me каза: Последното й участие е от преди 3 години, не преди 10 в Илюжън (София) с Магда Още по зле тогава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 21 часа , Роско каза: Видимо е , че жената има здравословен проблем Къде е видимо това? На мен ми прилича на съвсем обикновена леличка. Има ли деца между другото? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 преди 9 часа , stenly каза: Вие двамата как изобщо се побирате в кожата си от цялата злоба, която бълвате ежедневно в тоя форум? 🤦🏻♂️ Само да вметна, че и модната линия на Вероника беше супер грозна, недодялана и неуспешна, само тя и някакви пропаднячки-колежки ѝ носеха парцалите. Да не кажа, че циганките имат по-хубави дрехи. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари