Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Willy каза:

Личи си че Галена не е пускала песни. 💃

Хитовете се отчитат от май :D 
За момента най-успешното което се е пуснало тази година май е на Фики ft. Галена - не, не не

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Яд те е, че на теб Андреа може да ти подари само херпес.

Но няма такъв хит!

Като нищо ще й направи оперен кавър!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Единствената песен на Галин за последните години, която се очертава като успешна е тази в която не си показва лицето.

imagine how tired we were 💀

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 2

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, DevilWish каза:

Хитовете се отчитат от май :D 
За момента най-успешното което се е пуснало тази година май е на Фики ft. Галена - не, не не

Сезонен хит.

• Like 1
  • skull 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Сезонен хит.

Ами толкова. За 3 месеца друго няма. То хитовете тръгват от Май до Декември. 

Сподели в други сайтове

На мен ми е жал за Андреа ... Не знам дали покрай Кубрат животът ѝ се обърка, дали има и някакви други причини, но все се надявам някога да се събуди от това състояние и да гръмне! Тази песен до ден днешен не ми е омръзнала! 

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Grinch каза:

На мен ми е жал за Андреа ... Не знам дали покрай Кубрат животът ѝ се обърка, дали има и някакви други причини, но все се надявам някога да се събуди от това състояние и да гръмне! Тази песен до ден днешен не ми е омръзнала! 

И на мен ми е любима! Най-добрата й песен след Докрай ❤️ 
Между другото и ето това е с брутална музика и не ми е писнало, даже я харесах доста по-късно откакто излезна.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Grinch каза:

Не,Андреа отпреди 10-15 години никога няма да се върне. Пропадането на кариерата й,загубата на визията й,алкохола и най-вече раздялата й с Кубрат отдавна са се отразили на психиката й и не мисля че има връщане назад. Жалко защото въпреки всичко все още има интерес към нея,но уви имаше тъжна съдба. Надявам се поне някога отново да се влюби в някой,който си заслужава,защото не е лош човек

• Sad 4
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Grinch каза:

На мен не ми е жал, винаги е била кофти човек и нагляр. Сама си е виновна за всичко, но няма шанс да стане отново топ име. Тя беше един изкуствен продукт за времето си. Коси, цици, фотошоп, секс, сега е прилича на дебела лелка, няма как да компенсира това, липсата на глас и харизма личат повече от всякога. Вече не става дори и с пари... и Деси Слава и компания вече не изглеждат добре, но компенсират с талант.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

На мен не ми е жал, винаги е била кофти човек и нагляр. Сама си е виновна за всичко, но няма шанс да стане отново топ име. Тя беше един изкуствен продукт за времето си. Коси, цици, фотошоп, секс, сега е прилича на дебела лелка, няма как да компенсира това, липсата на глас и харизма личат повече от всякога. Вече не става дори и с пари... и Деси Слава и компания вече не изглеждат добре, но компенсират с талант.

Андреа ако беше изкуствен продукт нямаше такива като Емилия да вървят по стъпките й с Кости като налапат парата 15 години по-късно. А Десислава и талант през 2025 е оксиморон.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Каква зодия РИБИ ги гони тия? Счети е ОВЕН - 21.03 ?
image.png.1a2f2a6329f84f9a3f0815744f6f1e19.png

от млада си е падала по глиганоподобни! В заглавието са пропуснали "любовта към парите ме качи сцената".

• Haha 1
  • Kiss 2
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-4189.jpg

Отдъхнах си, че не се отнася за г-ца Не-Живкова - че иначе трябваше да се присъединявам към Льодмил Арми, втори член след Мелето. Щом е за Галин -ок.

17434470925934458849911580769079.jpg.b5476011ca4c65a7cfc030db94789a25.jpg

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Не,Андреа отпреди 10-15 години никога няма да се върне. Пропадането на кариерата й,загубата на визията й,алкохола и най-вече раздялата й с Кубрат отдавна са се отразили на психиката й и не мисля че има връщане назад. Жалко защото въпреки всичко все още има интерес към нея,но уви имаше тъжна съдба. Надявам се поне някога отново да се влюби в някой,който си заслужава,защото не е лош човек

Дано се влюби в теб!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Андреа ако беше изкуствен продукт нямаше такива като Емилия да вървят по стъпките й с Кости като налапат парата 15 години по-късно. А Десислава и талант през 2025 е оксиморон.

Кости правеше хитове много преди Андреа...дори бяга по-големи. Андреа е въздух под налягане и за това не се задържа. Няма нито един талант, освен, че беше хипер агресивна и готова на всичко за успех. 

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

IMG-4189.jpg

Нали не иска да е известна и да я питат за нищо, за какво са тези позьорски сторита? Да си ги пишат на лично двете дами.  

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, DarkChild каза:

Дано се влюби в теб!

Дано ти се влюбиш в мен!

• Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Jake каза:

Кости правеше хитове много преди Андреа...дори бяга по-големи. Андреа е въздух под налягане и за това не се задържа. Няма нито един талант, освен, че беше хипер агресивна и готова на всичко за успех. 

Нали не иска да е известна и да я питат за нищо, за какво са тези позьорски сторита? Да си ги пишат на лично двете дами.  

Да,имаше и други хитове,Но пика му в България беше именно покрай работата му с Андреа. Към днешна дата се помнят предимно песните му за Андреа,а тези за Ара и Диапазон тънат в забвение с 1-2 изключения.

Като гледам участията й са пълни,песните й се помнят и пеят,не виждам с кое не се е задържала.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Някои травми се лекуват в продължение на много години... Андреа си я поочука живота...

Кариерата й наистина  започна с торба пари и отне време преди да намери печелившата формула. Сигурно колежките й са се дразнили, че вдигна толкова летвата откъм клипове с пари, които не е изкарала от музика.

Ивана ги почна с 50-те процента, а Андреа ги довърши със константно скъпите клипове - като 2 троянеца 🤪

• Kiss 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...