Роско Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Напомня на "Изсвирете нещо ударно" като тематика. От трите нови "Прераждане" ми харесва най-много. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Хубава песен, напомняща ми разни други турски и гръцки отвратителен клип 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Текстът и клипът са ужасни. Тромпетите отдавна не са мода! NEXT! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Тонката нещо странен излежда в лице. Клиповете не бяха ли снимани в Театро, това ми прилича на Илюжън 🤔 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Да си кажа, не е моето. Не ми харесва. Частта на Тонката ми харесва най-много. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Опит за комерс, нека има има и такива песни. Не е лоша, но ми харесва най-малко от трите нови. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не е лоша, готина мелодия с ретро звучене. Клипа е скучен и еднотипен с други нейни. Включването на Тони е добре, двамата си пасват. Щеше да е по-яко ако беше дует. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Пак Калинова бозица. В началото малко е копирал Драганински. Стружката се чува като беквокал да стърже гадно зад гласа на Гюрулту. О нее.. и накрая се появява и стърже на макс! "Но от ония..." и имам чувството, че ще запее "Не на мене тия" „ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Мен от 3рите нови, тази най-много ми хареса и от първото слушане ми се заби в съзнанието. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 31 минути, hrsata каза: Мен от 3рите нови, тази най-много ми хареса и от първото слушане ми се заби в съзнанието. И аз още я помня 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.