DevilWish Публикувано на Март 3 Report Share Публикувано на Март 3 Music:Jordanco Vasilkovski-Оцко Lyrics:Anastasia Mavrodieva Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 горчиво? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: горчиво? Ами не е точно, но има някаква прилика. Самата идея на видеото в началото. Но Фики е комичен. За мен лично "Не, не, не" е хита му и тя е по-добрата песен от тази. Харесва ми все пак, че е заложил на Оцко..... накрая ми стои незавършена, но може би отново ще е хит. Евентуално след "Не, не, не" може би това ще е другата му песен, която ще се хареса. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Боза... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Музиката е като на Праксим - Хубаво Цоцко му е направил песен, ама не е нищо особено. Клипа наполовина направен може би заради липса на достатъчно средства от хазартния бос. Този на Галош е къде-къде по-добър цветово и т.н. Този е направен като за треторазряден циго-миго. Кадрите в псевдо-болницата, където си друса главата наляво надясно са забравили да забързат кадрите за да изглежда по ефектно. Знаем, че е роден днес ама да беше пуснал някоя народна песен, нали пускаше преди някакви такива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 ХИТ Клипът е нелеп, макар че е замислен нелошо, но... реализацията е потрес. Хем да е сериозно, хем иронично... зле. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 И Галин прави Туут като го разширят! Мавродиева е съсипала песента с този текст. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Хит Фоцко! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 В сряда се приготви 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 телефонЪТ 😀 Голям срам да си качиш песента с грешка в заглавието! Тъкмо се чудех защо Фики кара някво старо Рено и той го блъсна 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Поредна яка песен от Фики, определено ми харесва посоката която хваща. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, Just_Me каза: телефонЪТ 😀 Голям срам да си качиш песента с грешка в заглавието! Тъкмо се чудех защо Фики кара някво старо Рено и той го блъсна 😂 В поезията е позволено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 2 часа , Ergeni каза: ХИТ Клипът е нелеп, макар че е замислен нелошо, но... реализацията е потрес. Хем да е сериозно, хем иронично... зле. Люси сигурно му направил прИмоция да снима целия албум не знам какво всички се лепнаха пак по него напоследък, Емануела също, клиповете му са на ниво 5 клас 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 44 минути, lucellent каза: Люси сигурно му направил прИмоция да снима целия албум не знам какво всички се лепнаха пак по него напоследък, Емануела също, клиповете му са на ниво 5 клас Предния му клип беше на Скерлев: Зависим 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Хитов хит! Фики е много силен тази година: Чок Гюзел, Не, не не, тази, фолклорна и балада за престиж... Браво! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 21 часа , lucellent каза: Люси сигурно му направил прИмоция да снима целия албум не знам какво всички се лепнаха пак по него напоследък, Емануела също, клиповете му са на ниво 5 клас Песните им също. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.