Jump to content

AZIS - JUST LOVE - концерт 14.02.2026 от 19:30ч в Арена 8888 София

Препоръчани коментари

преди 11 минути, AysheYaneva каза:

Странно, тези от 100лв. уж бяха разпродадени вчера.

Всички зелени пред сцената също липсваха по-рано днес.

spacer.png

Те въобще не бяха достъпни тези B.2.1-4.

Иначе спами в ИГ, откакто е обявил концерта. Днес е пуснал въпроси на стори и пише, че продал полвината зала за два дни. Ще му се.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, pinkprincess каза:

Те въобще не бяха достъпни тези B.2.1-4.

Иначе спами в ИГ, откакто е обявил концерта. Днес е пуснал въпроси на стори и пише, че продал полвината зала за два дни. Ще му се.

Бяха си достъпни от самото начало и се продаваха най-бързо. Вчера от нищото просто изченаха. Според мен ги бяха скрили, за да се продават по-скъпите сектори.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

14.02 е просто маркетингова дата. Естествено, че ще изреди всичките си хитови мазнотии. Самата публика не би очаквала само бавни песни.

Какъвто е Азис, няма да се изненадам ако наистина е решил да пее само бавни песни, за да изкара събитието пред медиите като по-артистично, че в любовта няма място за гюбеци и тн. Вече го виждам при Мон Дьо.

Сподели в други сайтове

Той при Цеца преди 2 месеца разправяше, че не обичал да пее бавни песни по участия, че му се скапвало настроението. 

Според мен няма да мине без Сен Тропе и другите бързи хитове.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pinkprincess каза:

Той при Цеца преди 2 месеца разправяше, че не обичал да пее бавни песни по участия, че му се скапвало настроението. 

Според мен няма да мине без Сен Тропе и другите бързи хитове.

Има ли превод на това интервю някъде? Видях че е качено, но не разбирам сръбски, а дълго - 1 час.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Fast каза:

Има ли превод на това интервю някъде? Видях че е качено, но не разбирам сръбски, а дълго - 1 час.

Май няма. Аз го гледах на сръбски.

Беше супер кринджав. Само се подмазваше и боготвореше Цеца като някоя фенка. Въобще не беше толкова нахакан и арогантен, колкото за българската си публика в Инстаграм. Говори и малко за Рая, а по принцип май избягва.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.f7c01f71c9fd861c40c2edca90213080.pngimage.png.87733a2ab34930e251ccaa31b71ffdc0.png

Като гледам Леля Васка е била понапълнила стадиона през 2003-та:

Напълнила е тази част от стадиона, точно пред сцената и където е публиката. Тоест тия двете трибуни, нали толкова бил пуснал от всичките. 

Сподели в други сайтове

От 7.03.2025 г. от 23:21, Ergeni каза:

Не е ли ясно тук. Пуснал е през ГРАБо, за да не можем да следим интереса. От интервюто личи колко не е сигурен в себе си.  А уж е номер 1. И да, много тъпа дата е избрал. Нито е романтичен изпълнител... Пък февруари? Не знам. Не тръгва добре.

То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.f7c01f71c9fd861c40c2edca90213080.pngimage.png.87733a2ab34930e251ccaa31b71ffdc0.png

Като гледам Леля Васка е била понапълнила стадиона през 2003-та:

Е тогава Азис си беше зрелище. Грим, костюми, персонаж, шоу.
Сега е само едно чупене на вежди и песни за бедни сирачета.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , AysheYaneva каза:

То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕

spacer.png

А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена.

Screenshot (58).png

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Ergeni каза:

А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена.

Азис лъже най-долно и не му пука. Почти няма публикация или стори, в което да не изрече поне по една лъжа. Ще му се да е продал половината :D 

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Ergeni каза:

Screenshot (58).png

Мисля, че първо плащаш и след това си избираш мястото, но не съм сигурен. На тези от 100лв преди малко пишеше, че има 2 свободни, а на схемата имаше доста повече, но докото платя пак бяха "разграбени"

Намерих даже още по-подробна информация:

spacer.png

Тези от 180лв. не са разпродадени в никакъв случай, както тези от 100. Не знам защо постоянно изчезват.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, AysheYaneva каза:

Мисля, че първо плащаш и след това си избираш мястото, но не съм сигурен. На тези от 100лв преди малко пишеше, че има 2 свободни, а на схемата имаше доста повече, но докото платя пак бяха "разграбени"

Намерих даже още по-подробна информация:

spacer.png

Тези от 180лв. не са разпродадени в никакъв случай, както тези от 100. Не знам защо постоянно изчезват.

Явно ги "заемат", "разграбват", и ако не ги платят на следващата стъпка - ги връщат обратно като налични. 

преди 30 минути, Just_Me каза:

Азис лъже най-долно и не му пука. Почти няма публикация или стори, в което да не изрече поне по една лъжа. Ще му се да е продал половината :D 

Лъже, естествено!

Ние не сме вчерашни обаче!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Ergeni каза:

Явно ги "заемат", "разграбват", и ако не ги платят на следващата стъпка - ги връщат обратно като налични. 

Няма как да ги заемат без да ги платят. А и се случва само с тези сектори да изчезват напълно.

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, AysheYaneva каза:

Няма как да ги заемат без да ги платят. А и се случва само с тези сектори да изчезват напълно.

spacer.png

Тъпо! Значи плащаш и чак след това избираш място? Що за малоумен сайт? 

По принцип в такива сайтове има сесия от 10-15минути и все едно ти се заема място докато платиш. Може да е това. 

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , AysheYaneva каза:

spacer.png

Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места.

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , AysheYaneva каза:

Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места.

spacer.png

Васко пак върти някви схеми :D 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , AysheYaneva каза:

spacer.png

Казах ти, че това "грабнато" вероятно включва и незавършените и се запазват за някакво време. 

Между другото ГРАБО е за подаряване на ваучери. Сещате ли се, че лесно може да се изкупят бая ваучери и да се подаряват при нужда. :D 

Как са продадени 5000 като залата се продава само в грабо и като гледам и 30% не е продадена. Местата са 12к и то ако е пусната цялата наличност.

Screenshot (60).png

Сподели в други сайтове

От 10.03.2025 г. от 13:28, Ergeni каза:

Screenshot (58).png

Грабнати означава платени ваучери за билет спрямо ценовата категория.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...