pinkprincess Публикувано Неделя в 16:14 Report Share Публикувано Неделя в 16:14 преди 11 минути, AysheYaneva каза: Странно, тези от 100лв. уж бяха разпродадени вчера. Всички зелени пред сцената също липсваха по-рано днес. Те въобще не бяха достъпни тези B.2.1-4. Иначе спами в ИГ, откакто е обявил концерта. Днес е пуснал въпроси на стори и пише, че продал полвината зала за два дни. Ще му се. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Неделя в 16:25 Report Share Публикувано Неделя в 16:25 преди 9 минути, pinkprincess каза: Те въобще не бяха достъпни тези B.2.1-4. Иначе спами в ИГ, откакто е обявил концерта. Днес е пуснал въпроси на стори и пише, че продал полвината зала за два дни. Ще му се. Бяха си достъпни от самото начало и се продаваха най-бързо. Вчера от нищото просто изченаха. Според мен ги бяха скрили, за да се продават по-скъпите сектори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 16:37 Report Share Публикувано Неделя в 16:37 преди 2 часа , Gerganafen каза: 14.02 е просто маркетингова дата. Естествено, че ще изреди всичките си хитови мазнотии. Самата публика не би очаквала само бавни песни. Какъвто е Азис, няма да се изненадам ако наистина е решил да пее само бавни песни, за да изкара събитието пред медиите като по-артистично, че в любовта няма място за гюбеци и тн. Вече го виждам при Мон Дьо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Неделя в 16:45 Report Share Публикувано Неделя в 16:45 Той при Цеца преди 2 месеца разправяше, че не обичал да пее бавни песни по участия, че му се скапвало настроението. Според мен няма да мине без Сен Тропе и другите бързи хитове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 16:46 Report Share Публикувано Неделя в 16:46 преди 1 минута, pinkprincess каза: Той при Цеца преди 2 месеца разправяше, че не обичал да пее бавни песни по участия, че му се скапвало настроението. Според мен няма да мине без Сен Тропе и другите бързи хитове. Има ли превод на това интервю някъде? Видях че е качено, но не разбирам сръбски, а дълго - 1 час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Неделя в 17:06 Report Share Публикувано Неделя в 17:06 преди 17 минути, Fast каза: Има ли превод на това интервю някъде? Видях че е качено, но не разбирам сръбски, а дълго - 1 час. Май няма. Аз го гледах на сръбски. Беше супер кринджав. Само се подмазваше и боготвореше Цеца като някоя фенка. Въобще не беше толкова нахакан и арогантен, колкото за българската си публика в Инстаграм. Говори и малко за Рая, а по принцип май избягва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 02:17 Report Share Публикувано Понеделник в 02:17 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: Като гледам Леля Васка е била понапълнила стадиона през 2003-та: Напълнила е тази част от стадиона, точно пред сцената и където е публиката. Тоест тия двете трибуни, нали толкова бил пуснал от всичките. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Понеделник в 09:29 Report Share Публикувано Понеделник в 09:29 От 7.03.2025 г. от 23:21, Ergeni каза: Не е ли ясно тук. Пуснал е през ГРАБо, за да не можем да следим интереса. От интервюто личи колко не е сигурен в себе си. А уж е номер 1. И да, много тъпа дата е избрал. Нито е романтичен изпълнител... Пък февруари? Не знам. Не тръгва добре. То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 09:50 Report Share Публикувано Понеделник в 09:50 преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза: Като гледам Леля Васка е била понапълнила стадиона през 2003-та: Е тогава Азис си беше зрелище. Грим, костюми, персонаж, шоу. Сега е само едно чупене на вежди и песни за бедни сирачета. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Понеделник в 11:28 Report Share Публикувано Понеделник в 11:28 преди 1 час , AysheYaneva каза: То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕 А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Понеделник в 11:52 Report Share Публикувано Понеделник в 11:52 преди 23 минути, Ergeni каза: А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Азис лъже най-долно и не му пука. Почти няма публикация или стори, в което да не изрече поне по една лъжа. Ще му се да е продал половината 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Понеделник в 12:04 Report Share Публикувано Понеделник в 12:04 преди 31 минути, Ergeni каза: А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Мисля, че първо плащаш и след това си избираш мястото, но не съм сигурен. На тези от 100лв преди малко пишеше, че има 2 свободни, а на схемата имаше доста повече, но докото платя пак бяха "разграбени" Намерих даже още по-подробна информация: Тези от 180лв. не са разпродадени в никакъв случай, както тези от 100. Не знам защо постоянно изчезват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Понеделник в 12:22 Report Share Публикувано Понеделник в 12:22 преди 18 минути, AysheYaneva каза: Мисля, че първо плащаш и след това си избираш мястото, но не съм сигурен. На тези от 100лв преди малко пишеше, че има 2 свободни, а на схемата имаше доста повече, но докото платя пак бяха "разграбени" Намерих даже още по-подробна информация: Тези от 180лв. не са разпродадени в никакъв случай, както тези от 100. Не знам защо постоянно изчезват. Явно ги "заемат", "разграбват", и ако не ги платят на следващата стъпка - ги връщат обратно като налични. преди 30 минути, Just_Me каза: Азис лъже най-долно и не му пука. Почти няма публикация или стори, в което да не изрече поне по една лъжа. Ще му се да е продал половината Лъже, естествено! Ние не сме вчерашни обаче! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Понеделник в 12:28 Report Share Публикувано Понеделник в 12:28 преди 3 минути, Ergeni каза: Явно ги "заемат", "разграбват", и ако не ги платят на следващата стъпка - ги връщат обратно като налични. Няма как да ги заемат без да ги платят. А и се случва само с тези сектори да изчезват напълно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Понеделник в 12:33 Report Share Публикувано Понеделник в 12:33 преди 3 минути, AysheYaneva каза: Няма как да ги заемат без да ги платят. А и се случва само с тези сектори да изчезват напълно. Тъпо! Значи плащаш и чак след това избираш място? Що за малоумен сайт? По принцип в такива сайтове има сесия от 10-15минути и все едно ти се заема място докато платиш. Може да е това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Понеделник в 19:33 Report Share Публикувано Понеделник в 19:33 Какъв жалък ПР 😄 Да го ожали човек - ще се стегне сега за..концерта след година и нещо 😂 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано вчера в 07:00 Report Share Публикувано вчера в 07:00 преди 21 часа , AysheYaneva каза: То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕 Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано вчера в 12:41 Report Share Публикувано вчера в 12:41 преди 5 часа , AysheYaneva каза: Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места. Васко пак върти някви схеми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 8 часа , AysheYaneva каза: Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места. Казах ти, че това "грабнато" вероятно включва и незавършените и се запазват за някакво време. Между другото ГРАБО е за подаряване на ваучери. Сещате ли се, че лесно може да се изкупят бая ваучери и да се подаряват при нужда. Как са продадени 5000 като залата се продава само в грабо и като гледам и 30% не е продадена. Местата са 12к и то ако е пусната цялата наличност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа От 10.03.2025 г. от 13:28, Ergeni каза: А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Грабнати означава платени ваучери за билет спрямо ценовата категория. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.