pinkprincess Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 11 минути, AysheYaneva каза: Странно, тези от 100лв. уж бяха разпродадени вчера. Всички зелени пред сцената също липсваха по-рано днес. Те въобще не бяха достъпни тези B.2.1-4. Иначе спами в ИГ, откакто е обявил концерта. Днес е пуснал въпроси на стори и пише, че продал полвината зала за два дни. Ще му се. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 9 минути, pinkprincess каза: Те въобще не бяха достъпни тези B.2.1-4. Иначе спами в ИГ, откакто е обявил концерта. Днес е пуснал въпроси на стори и пише, че продал полвината зала за два дни. Ще му се. Бяха си достъпни от самото начало и се продаваха най-бързо. Вчера от нищото просто изченаха. Според мен ги бяха скрили, за да се продават по-скъпите сектори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 2 часа , Gerganafen каза: 14.02 е просто маркетингова дата. Естествено, че ще изреди всичките си хитови мазнотии. Самата публика не би очаквала само бавни песни. Какъвто е Азис, няма да се изненадам ако наистина е решил да пее само бавни песни, за да изкара събитието пред медиите като по-артистично, че в любовта няма място за гюбеци и тн. Вече го виждам при Мон Дьо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Той при Цеца преди 2 месеца разправяше, че не обичал да пее бавни песни по участия, че му се скапвало настроението. Според мен няма да мине без Сен Тропе и другите бързи хитове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 1 минута, pinkprincess каза: Той при Цеца преди 2 месеца разправяше, че не обичал да пее бавни песни по участия, че му се скапвало настроението. Според мен няма да мине без Сен Тропе и другите бързи хитове. Има ли превод на това интервю някъде? Видях че е качено, но не разбирам сръбски, а дълго - 1 час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 17 минути, Fast каза: Има ли превод на това интервю някъде? Видях че е качено, но не разбирам сръбски, а дълго - 1 час. Май няма. Аз го гледах на сръбски. Беше супер кринджав. Само се подмазваше и боготвореше Цеца като някоя фенка. Въобще не беше толкова нахакан и арогантен, колкото за българската си публика в Инстаграм. Говори и малко за Рая, а по принцип май избягва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: Като гледам Леля Васка е била понапълнила стадиона през 2003-та: Напълнила е тази част от стадиона, точно пред сцената и където е публиката. Тоест тия двете трибуни, нали толкова бил пуснал от всичките. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 От 7.03.2025 г. от 23:21, Ergeni каза: Не е ли ясно тук. Пуснал е през ГРАБо, за да не можем да следим интереса. От интервюто личи колко не е сигурен в себе си. А уж е номер 1. И да, много тъпа дата е избрал. Нито е романтичен изпълнител... Пък февруари? Не знам. Не тръгва добре. То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза: Като гледам Леля Васка е била понапълнила стадиона през 2003-та: Е тогава Азис си беше зрелище. Грим, костюми, персонаж, шоу. Сега е само едно чупене на вежди и песни за бедни сирачета. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 1 час , AysheYaneva каза: То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕 А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 23 минути, Ergeni каза: А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Азис лъже най-долно и не му пука. Почти няма публикация или стори, в което да не изрече поне по една лъжа. Ще му се да е продал половината 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 31 минути, Ergeni каза: А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Мисля, че първо плащаш и след това си избираш мястото, но не съм сигурен. На тези от 100лв преди малко пишеше, че има 2 свободни, а на схемата имаше доста повече, но докото платя пак бяха "разграбени" Намерих даже още по-подробна информация: Тези от 180лв. не са разпродадени в никакъв случай, както тези от 100. Не знам защо постоянно изчезват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 18 минути, AysheYaneva каза: Мисля, че първо плащаш и след това си избираш мястото, но не съм сигурен. На тези от 100лв преди малко пишеше, че има 2 свободни, а на схемата имаше доста повече, но докото платя пак бяха "разграбени" Намерих даже още по-подробна информация: Тези от 180лв. не са разпродадени в никакъв случай, както тези от 100. Не знам защо постоянно изчезват. Явно ги "заемат", "разграбват", и ако не ги платят на следващата стъпка - ги връщат обратно като налични. преди 30 минути, Just_Me каза: Азис лъже най-долно и не му пука. Почти няма публикация или стори, в което да не изрече поне по една лъжа. Ще му се да е продал половината Лъже, естествено! Ние не сме вчерашни обаче! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 3 минути, Ergeni каза: Явно ги "заемат", "разграбват", и ако не ги платят на следващата стъпка - ги връщат обратно като налични. Няма как да ги заемат без да ги платят. А и се случва само с тези сектори да изчезват напълно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 3 минути, AysheYaneva каза: Няма как да ги заемат без да ги платят. А и се случва само с тези сектори да изчезват напълно. Тъпо! Значи плащаш и чак след това избираш място? Що за малоумен сайт? По принцип в такива сайтове има сесия от 10-15минути и все едно ти се заема място докато платиш. Може да е това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Какъв жалък ПР 😄 Да го ожали човек - ще се стегне сега за..концерта след година и нещо 😂 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 21 часа , AysheYaneva каза: То даже пише колко точно са продадени. Иначе тези от 100лв. пак изчезнаха при мен, а исках от тях да взема. 😕 Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 5 часа , AysheYaneva каза: Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места. Васко пак върти някви схеми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 8 часа , AysheYaneva каза: Броят грабнати ваучери спрямо вчера намаля, а секторите от 100 и 180 отново са налични? Накрая или ще сме по 3 човека на едно място или на един човек ще има по 3 сводобни места. Казах ти, че това "грабнато" вероятно включва и незавършените и се запазват за някакво време. Между другото ГРАБО е за подаряване на ваучери. Сещате ли се, че лесно може да се изкупят бая ваучери и да се подаряват при нужда. Как са продадени 5000 като залата се продава само в грабо и като гледам и 30% не е продадена. Местата са 12к и то ако е пусната цялата наличност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 10.03.2025 г. от 13:28, Ergeni каза: А грабнати означава платени или просто заявени? Щото аз не виждам половината зала да е разпродадена. Грабнати означава платени ваучери за билет спрямо ценовата категория. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Само 5к ли е продал бе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Той болен легна, вие не му купувате билетите. Я, марш веднага всички под строй да си вземете билет. 😂😂😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Този концерт не събуди никакво желание в мен да ида, дори за Глория се бях замислил, а за Галена още същата вечер като обяви в Капките взех. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 От 11.03.2025 г. от 19:30, Andrew Cunanan. каза: Грабнати означава платени ваучери за билет спрямо ценовата категория. А как обясняваме тогава флуктуацията на има-няма билети? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 15 часа , Ergeni каза: А как обясняваме тогава флуктуацията на има-няма билети? Заподозрели са че ще така или иначе ще ги раздават безплатно и са ги върнали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.