Jump to content

AZIS - JUST LOVE - концерт 14.02.2026 от 19:30ч в Арена 8888 София

Препоръчани коментари

• Отговори 65
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Представям си как ще изкара и концерта си на плейбек като Криско… личи си,че балона се спука и реално интерес към него няма както към Преслава и Галена.

Сподели в други сайтове

От 21.03.2025 г. от 22:10, BaGaBoNtIn каза:

Представям си как ще изкара и концерта си на плейбек като Криско… личи си,че балона се спука и реално интерес към него няма както към Преслава и Галена.

Азис има вечни хитове, може би най-големите в този жанр и до днес предизвиква интерес. Галена няма тези песни, нито чак такъв интерес. Няма и година откакто издаде албум, никой не го помни. За пеене да не говорим, вече е кръгла нула.

Сподели в други сайтове

3 седмици Азис не може да продаде и 7 хил. билета. Меко казано съм изненадан. Даже не знам и на какво се дължи - не е като да няма хитове, не е като да не е публичен, не е като да няма и реклама. "Сен Тропе" е вероятно най-големият български хит въобще, а ако тресне и ретро хитовете си, ще стане голямо мазало. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Thecranfan каза:

3 седмици Азис не може да продаде и 7 хил. билета. Меко казано съм изненадан. Даже не знам и на какво се дължи - не е като да няма хитове, не е като да не е публичен, не е като да няма и реклама. "Сен Тропе" е вероятно най-големият български хит въобще, а ако тресне и ретро хитовете си, ще стане голямо мазало. 

Междувременно той продължава да твърди, че почти всичко е изкупено и остават последни бройки 😂

20250327_120239_60.jpg

Сподели в други сайтове

Забавното е, че Софи Маринова почти приключи и с третата дата. 

Явно не става само с плейбек, "България ми е тясна" интервютата и присадени косми по гърдите. 

Сподели в други сайтове

Азис има бая клошарска визия в последните години . Кой иска да го гледа как върти гюбеци и то лошо пред кръчмарски оркестър...

С неговите претенции и еднообразие най-много да превърне залата в една голяма кръчма... 

Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 12:06, Karma93 каза:

Азис има бая клошарска визия в последните години . Кой иска да го гледа как върти гюбеци и то лошо пред кръчмарски оркестър...

С неговите претенции и еднообразие най-много да превърне залата в една голяма кръчма... 

Ще я направи бежански лагер за мексиканци, нали вече е оттам. 

Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 13:06, Karma93 каза:

Дано превърне концерта в оргия 🤩

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...