DevilWish Публикувано на Събота в 16:10 Report Share Публикувано на Събота в 16:10 music: Irkenc Hyka arrangement: Daniel Ganev lyricks: Siana, Petya Radeva Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 16:15 Author Report Share Публикувано Събота в 16:15 Я някой да даде оригинала? Добра е песента. Става за слушане, но даже малко закъсня с нея. Може би трябваше миналия месец да я представят. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 16:34 Report Share Публикувано Събота в 16:34 Бозава е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Събота в 16:37 Report Share Публикувано Събота в 16:37 преди 21 минути, DevilWish каза: Я някой да даде оригинала? Добра е песента. Става за слушане, но даже малко закъсня с нея. Може би трябваше миналия месец да я представят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Събота в 23:25 Report Share Публикувано Събота в 23:25 Не ми се слуша такава музика. Скучно ми дойде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Неделя в 10:02 Report Share Публикувано Неделя в 10:02 Песента е хубава, браво на двете циганки. Софка е доста семпла в клипа - отива и така. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Неделя в 16:05 Report Share Публикувано Неделя в 16:05 Йорданчо сякаш си е бил автогол с тая песен. Песента сякаш е правена за Софка без него. Малко микс между Ангелите плачат и Жалко 😧 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Понеделник в 15:58 Report Share Публикувано Понеделник в 15:58 Много ми хареса. Напомня ми на Ангелите плачат, която ми беше любима. Получило им се е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.