asylum Публикувано на Събота в 20:51 Report Share Публикувано на Събота в 20:51 Насажда омраза между форумците, таргетирано напада конкретен потребител, за да го уязви и срине психически, спами до безкрай с въображаеми истории, отказва да приеме разумни аргументи, а напротив - агресира; изисква преференциално отношение и толерантност при все че дискриминира открито всекиго, който дръзне да сподели различно от неговото мнение, заклеймява и натяква в продължителни периоди от време; демонстрира логорея и параноидно поведение, което нямаше да е лошо, ако не беше агресивен и неконтролируем. Апелирам за перманентен бан! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 00:39 Report Share Публикувано Неделя в 00:39 @Ergeni имаше наказание. Същия ме нарече ме луд и перверзен. Ще е добре да не се поддаваш толкова лесно на влияние. Настоявам първо да си издържи бана, пък после да прави теми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Неделя в 00:41 Report Share Публикувано Неделя в 00:41 преди 1 минута, Fast каза: @Ergeni имаше наказание. Същия ме нарече ме луд и перверзен. Ще е добре да не се поддаваш толкова лесно на влияние. Настоявам първо да си издържи бана, пък после да прави теми. Ами той първо е направил темата, след това получи бан. Не знам на кое съм се поддал? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 00:42 Report Share Публикувано Неделя в 00:42 Току що, Ergeni каза: Ами той първо е направил темата, след това получи бан. Не знам на кое съм се поддал? Извинявай. Помислих че някой му е махнал бана, за да направи темата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Неделя в 02:33 Report Share Публикувано Неделя в 02:33 Първи впечатления от темата: преди 6 часа , asylum каза: Апелирам за перманентен бан! vs. моята От 5.06.2023 г. от 6:44, Fast каза: Апелирам да бъде баннат от форума за поне 1 до 2 години с хиляда резерви вътре в темата. Аз даже не го искам завинаги извън форума. Искам да бъде по-почтен, да не третира форума като собствена площадка и най-вече да не злоупотребява или мисли че е свободен да злоупотребява с други потребители - period. ---------------------------------- А сега малко контра-аргументи. преди 6 часа , asylum каза: таргетирано напада конкретен потребител, за да го уязви и срине психически Реагирам срещу потребител който е причинил това на мен, но в рамките на събитията не съм могъл да отреагирам силово, защото щеше да бъде в конфликт на интереси, поради статута ми на модератор, и той е знаел това. Твърденията му отпреди години като част от масивна клеветническа кампания, продължила най-малко 3 години са останали като snapshot за перцепцията ми във форума днес, и продължават да се отразяват върху репутацията ми, както е видно от нарушения ми енгейжмънт рейт съпоставено с двете ключови групи, към които принадлежа - 1) исторически/настоящи модератори 2) потребители с над 10к коментара. Всеки път когато ме споменаваше, получавах нещо като епизоди на пост-травматичен стрес. Същия е известен с това, че е успявал да прогони други потребители на форума като @I_N_P и @lucas поради личен неприязън. Не съм вчерашен. Лично съм виждал как се отнася с тях и използвам това като сравнителна рамка с поведенията му към мен години по-късно. Знам какво ми се е случило и какво се е опитал да направи. Говоря от позицията от потребител и бивш модератор, който е изпитал лошата част от характера му, не единично, а продължително. Това не е просто някого със саркастичен хумор. Един обикновен потребител не би трябвало да може еднолично да разрушава репутации или извежда потребители от форума по такъв начин. Това е силов дисбаланс. Защо потребителите трябва да живеят в страх, че всеки момент могат да бъдат нарочени/разрушени/прогонени от него? На прост език, изживява се като Делян Пеевски. Това е в основата на проблема. преди 6 часа , asylum каза: спами до безкрай с въображаеми истории, отказва да приеме разумни аргументи Всичките ми твърдения в другата тема могат да бъдат проследени назад във времето. Опитвам дори когато съм по-критичен, да бъда максимално балансиран. преди 6 часа , asylum каза: изисква преференциално отношение и толерантност при все че дискриминира открито всекиго, който дръзне да сподели различно от неговото мнение, Това че не следвам предварително зададена процедура и си падам малко по-аргументивен и настоятелен, не означава, че търся специално отношение. Имам реалистична представа какъв е статута ми в момента, и съм наясно, че играя голяма ръка, но според мен си струва рискът. Аз съм използвал темата си главно за излагане и обосноваване на информация, което не е същото като налагане на мнение. преди 6 часа , asylum каза: демонстрира логорея и параноидно поведение, ако не беше агресивен и неконтролируем. Пиша дескриптивно, но в никакъв случай несвързано. Не съм диагностициран с психиатрични отклонения или личностни разстройства. Нямам вътрешен драйв, камо ли агресия. Емоциите ми са относително събрани, но не ми липсва емоционална експресивност. Това не ме прави "неконтролируем" . ---------------------------------- Каква е логиката аз да бъда банван, след всичко това? Репутацията ми е в канала. Довършете ме изцяло, като искате. Но защо трябва да ме интересуват чувствата на някой, кого ми е навредил по толкова безцеремонен начин, без да се покае или каже едно съжалявам? Ако дадете такъв пример, какви хора ще останат в тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 02:51 Report Share Публикувано Неделя в 02:51 преди 5 часа , asylum каза: Насажда омраза между форумците, таргетирано напада конкретен потребител, за да го уязви и срине психически, спами до безкрай с въображаеми истории, отказва да приеме разумни аргументи, а напротив - агресира; изисква преференциално отношение и толерантност при все че дискриминира открито всекиго, който дръзне да сподели различно от неговото мнение, заклеймява и натяква в продължителни периоди от време; демонстрира логорея и параноидно поведение, което нямаше да е лошо, ако не беше агресивен и неконтролируем. Апелирам за перманентен бан! А не, за**би. Да си направи после 1000 други акаунти да се жалва и да тестваме лимита на списъка с игнори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари