DevilWish Публикувано на преди 22 часа Report Share Публикувано на преди 22 часа 🎵 Music| Daniel Ganev 🎵 Arranger | Daniel Ganev 📜 Lyrics| Siana & Petya Radeva Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Голямо л***о 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа "Знам че не е дамско" Май й липсва Вип Брадъра. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Ми.... купонджийска песен.... мазничка.... става за дискотека на 2 големи... В онзи подкаст Мара викаше, че е щяла да вложи цялата си емоция в тази песен, която била бясна.... очаквах нещо по-ангажиращо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 21 часа Author Report Share Публикувано преди 21 часа Обаче гласът й не е звучал по-добре в песен от години! Ето така нека да звучи във всяка една песен! Кефи ме! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Като цяло е едно голямо нищо е тази песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Голям резил, поредния и такъв! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа червеният картон от 2017 май й е последния хит 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа преди 2 часа , DarkChild каза: Голямо л***о Това беше първата ми асоциация когато разбрах заглавието. Чудят се вече какви думи да употребят за "поръчка на пиене". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 1 час, Gerganafen каза: Това беше първата ми асоциация когато разбрах заглавието. Чудят се вече какви думи да употребят за "поръчка на пиене". Не е проблем да се пее за поркане, а че го пее голямото л**но тоя боклук. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 час , Gerganafen каза: Това беше първата ми асоциация когато разбрах заглавието. Чудят се вече какви думи да употребят за "поръчка на пиене". И на мен. Значи гласът й е божествен тук, ако срявнаваме с цвиленето в последните й напъни. Припевът ми е тъп и разваля всичко. Иначе да, на 28 водки, може и да става за слушане. Далеч от голям хит, Марче. Много далеч. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа Язък, че скъса отношения с Касъмови. Клипа е баш за Фен. Даже, и за там не става. Пак нов глас, тя всеки път е с нов. И Ганев не може да го спаси това бездарно джудже. Сега нали пак е актуална покрай гущерови, давай да пускаме. И тоя кирил какъв го държи в клипа не знам. Не, че това е и някакъв клип. Тя и за предния каза, че бил много мащабен, хвали го там, то гръцки кавър и краден клип с два декора. Да ти имам мащабното. Всеки път - "вашата любима песен, всичката емоция си дадох", и накрая... сама си ги слуша май. Време да се откаже. Ама този път, наистина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа Dead at хората хвалейки обработения й до неузнаваемост глас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа Потрес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 15 часа , fengergana каза: червеният картон от 2017 май й е последния хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.