LuydmilGenov Публикувано на Март 13 Report Share Публикувано на Март 13 Здравейте! По идея на @Fast Търсят се нови модератори. Вакантните места са 2. Прецених, че няма нужда от много модератори на борда. Така че свиваме квотата. Така и надпреварата ще бъде по-ожесточена. Темата ще се самозаключи на 21.03.2025. Гласуването на кандидатурите ще продължи две седмици (22.03-08.04). Не е титла, а задължение Титлата ви може да е Модератор, но позицията не те определя. Човекът определя позицията, а не обратното. Трябва да разберете, че заставайки на ръководна функция във форума и в живота, трябва да мислите как да помагате на другите, как да помагате на средата, а не да раздавате власт и хората да се страхуват. Какви хора НЕ се търсят? Хора, които намират вина само у другите. Първо потърсете вашата грешка, а след това искайте. Хора, които не разбират, че правилата не са за да ги ограничават, а за да подобряват комуникацията Хора, които не спират да мрънкат, вместо да се аргументират защо дадено нещо не им харесва. Доводи се искат! Хора, които искат позиция, за да помагат на дружките и да прецакват неприятелите. Хора, които нямат време да влизат редовно. Условията! Трябва да сте активни във форума, не само с това да се появите веднъж-два пъти. Бъдете активни по всички важни теми. Трябва да сте обективни, когато разполагате с власт. Разбира се, това е трудно начинание. Не очаквам безгрешни, но хора които са готови да се поправят. Трябва да не допускате, дори под афект, да обиждате или нарушавате правилата. Вашите средства за справяне с проблема са правилата. Спрете да се зачислявате към група - групата на "Преслините", "Галенови", "Иванови".. и т.н. Когато сте модератори сте над фенските пристрастия. Мандати След избирането ви за модератор, вие получавате мандат до назначаване на следващи избори. След което трябва да минете по стандартната процедура, както всички останали кандидати, за да получите отново Модераторския пост. По този начин, хората които им се е наложило да намалят присъствието си във форума, поради лични причини, няма да висят фиктивно в страницата с Модератори, както в момента се случва. Какво няма значение? Няма значение дали сте били наказвани Няма значение дали имате мнозинството гласове. Няма значение дали сте във форума от създаването му. Гласуване 50% от гласовете ще се формират от гласуване. Останалите 50% ще се определят от Администратор. Тоест вашата анкета ще определи 50% от гласовете. Ще бъдат назначени общо ДО ТРИМА Модератори. Изборите са валидни и ще се състоят само ако има най-малко трима кандидати. Всички досегашни Модератори ще загубят правата си, след като са избрани новите модератори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Предлагам @fengergana @Gerganafen @Emanuela.Carey също е добър избор за модератор,но така няма да може да ме обижда и унижава и ще ми е скучно!! Да не говорим че заради завистта му към мен ще обича да ме банва,затова не мога да го позволя!!! @Andrew Cunanan. и @DarkChild също не са лош избор. Но не виждам смисъл от нови модератори. Като цяло съм доволен от тези 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 аз също съм за @Gerganafen u @Emanuela.Carey ! никога не са се поддали на 18+ провокациите ми , за разлика от ндп bff-то ми @xroflx9 !!! ама и не разбирам смисъла от модератори, админ е достатъчен, освен ако не е Емилия Стоянова😍 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 @Gerganafen поканен си и от мен. Виждам потенциал. @Stela 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не искам да съм модератор Направете @Gerganafen и му сложете за секретарки милите ми приятелки @xroflx9 и @fengergana 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не съм много сигурен за Герганафен, заради това че категоризира проблеми като по-важни или по-малко важни. Всички проблеми заслужават еднакво внимание. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Огромен наплив от желаещи, кви са тия избори насила? На сегашните какво им е? И оставете ако наистина има желаещи да се занимават, да си кажат самички. Не врете излишно хората между шЪмарите, Гюр не е почнал да влиза във форума, а и се надявам да няма страдащи от остеопороза! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 3 часа , xroflx9 каза: @Andrew Cunanan. и @DarkChild също не са лош избор. Без пари не работя. Друг да ви робува. 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Предлагам @Olay @Just_Me @GSA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 @Gerganafen няма нерви и време за това нещо, а и още не съм назначен и вече има един негодуващ. Трогнат съм, но Но от секретарките не се отказвам!😘 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 преди 9 часа , Fast каза: Не съм много сигурен за Герганафен, заради това че категоризира проблеми като по-важни или по-малко важни. Всички проблеми заслужават еднакво внимание. В кого си сигурен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 час, FikLena каза: Предлагам @Olay @Just_Me @GSA Ако ме изберете мен, форума ще се прекръсти на Рама Райна и ще има банове на поразия ако някой каже нещо срещу мами. 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 @foxy_vd @Margarita_Lozanova Това са моите предложения 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 48 минути, GSA каза: Ако ме изберете мен, форума ще се прекръсти на Рама Райна и ще има банове на поразия ако някой каже нещо срещу мами. Ра-Мания=Райна Мания преди 25 минути, Karma93 каза: @foxy_vd @Margarita_Lozanova Това са моите предложения Защо ни мразиш толкова? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 24 минути, Gerganafen каза: Ра-Мания=Райна Мания Защо ни мразиш толкова? Е, ще е забавно да гледаш как тези 2 особи работят в екип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Стела и Печенко. От други няма смисъл. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Дотук няма кандидати 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 40 минути, Ergeni каза: Дотук няма кандидати @Gerganafen предлагам аз от тези , които не са били. Най-важното е да има често достъп до форума. преди 12 часа , Fast каза: Не съм много сигурен за Герганафен, заради това че категоризира проблеми като по-важни или по-малко важни. Всички проблеми заслужават еднакво внимание. Нали идеята за модератори е твоя. Защо не се кандидатираш тогава? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 номинирам @Sunlight !!! може да стане по-активна,като придобие власт!!! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 час, DevilWish каза: Нали идеята за модератори е твоя. Защо не се кандидатираш тогава? Моето време като мод е приключило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 4 минути, Fast каза: Моето време като мод е приключило. Защо? Какъв точно е проблема да се кандидатираш втори път? Опитай. Иначе аз хуморът го разграничавам само да ти кажа, конкретно в онази тема не ти бях обърнал внимание на кавичките. Колкото до @Stela мога да те уверя, че не е сваляла банове по време на нашият мандат и всеки си е вършил работата добре. Това, че Печенко също не пише често, не означава, че не следи какво се случва във форума. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 минута, DevilWish каза: Защо? Какъв точно е проблема да се кандидатираш втори път? Опитай. Иначе аз хуморът го разграничавам само да ти кажа, конкретно в онази тема не ти бях обърнал внимание на кавичките. Колкото до @Stela мога да те уверя, че не е сваляла банове по време на нашият мандат и всеки си е вършил работата добре. Това, че Печенко също не пише често, не означава, че не следи какво се случва във форума. Още първия път когато ме приеха в екипа си казах, че няма да се задържам повече от 5 години, и не мисля да се поставям в позиция, в която мога да остана в него потенциално още 2-3 години. Просто не. Наясно съм, че Стела не е злоупотребявала в настоящия си мандат. Мисълта ми е че не е загубила пространността си. Когато има диспут между двама потребители, модераторите не би трябвало да взимат страни. И ти направи грешка в тази посока, защото бранеше другия потребител като по-хумористичния, без да си даваш сметка за подтекста. Това имах предвид под липса на разграничение. Печенко го разбирам. Веднага се показа. Той не е направил нищо нередно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 6 минути, Fast каза: Още първия път когато ме приеха в екипа си казах, че няма да се задържам повече от 5 години, и не мисля да се поставям в позиция, в която мога да остана в него потенциално още 2-3 години. Просто не. Наясно съм, че Стела не е злоупотребявала в настоящия си мандат. Мисълта ми е че не е загубила пространността си. Когато има диспут между двама потребители, модераторите не би трябвало да взимат страни. И ти направи грешка в тази посока, защото бранеше другия потребител като по-хумористичния, без да си даваш сметка за подтекста. Това имах предвид под липса на разграничение. Печенко го разбирам. Веднага се показа. Той не е направил нищо нередно. Не съм заемал страна, защото не знам какъв ви е казуса. За това и те разпитах от твоя гледна точка как започват нещата. По онова време не съм ви следял - нито съм бил модератор, нито съм имал физическата възможност винаги да следя какво се случва. Аз казах това, което виждам от постовете му тук и моите впечатления за него. Не съм го бранил конкретно. А пък и теб не съм те нападал. Ако нещо не ми харесва - аз директно винаги го заявявам. Но когато не съм видял обиди през моя мандат от който и да е потребител, няма как да заема страна..... Освен всичко друго аз еднолично не мога да взимам решения, защото сме екип. Всеки е допускал някакви грешки, както и @Ergeni е написал тук, безгрешни хора няма. Нито пък модератори. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 час , fengergana каза: номинирам @Sunlight !!! може да стане по-активна,като придобие власт!!! Някой хора работят! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 14 часа , DarkChild каза: Без пари не работя. Друг да ви робува. Фактът, че само 1 човек ме е номинирал. 😪 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари