Jump to content

Нови модератори (2025-2026)

Препоръчани коментари

преди 6 часа , GSA каза:

Ако ме изберете мен, форума ще се прекръсти на Рама Райна и ще има банове на поразия ако някой каже нещо срещу мами. 

ще те подкупваме с голи снимки на млади лъвчета. 😘 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Ergeni каза:

Дотук няма кандидати :D 

Добре. Едвам ме нави. самономенирвам са. 
обещавам в рамките на мандата да ви банна сичките и ще продам форума на Елония, да ви облъчва с пропутинска и пронациска пропаганда, не че има няква разлика де. Двата лева от сделката ще изхарча еднолично за себе си!!!!!!!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Добре. Едвам ме нави. самономенирвам са. 
обещавам в рамките на мандата да ви банна сичките и ще продам форума на Елония, да ви облъчва с пропутинска и пронациска пропаганда, не че има няква разлика де. Двата лева от сделката ще изхарча еднолично за себе си!!!!!!!

Надявам се, че поне КЕ изчистиш коментарите в профила си :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

Фактът, че само 1 човек ме е номинирал. 😪

Аз те номинирам @Andrew Cunanan.😘

И като цяло номинирам всички настоящи модератори. Прочетох темата на Фаст заради която са тези избори на нов екип. Заради това, че не се обърна внимание на неговата прищявка, "конфликта" с Леля Ни Ан, сега изведнъж всички настоящи модове го отнасят? Тема се направи заради него и нито гласува, нито се кандидатира. Чак мотивът му срещу горката @Stela е, че е харесала мой коментар.:lol:Явно модовете според него трябва да са роботи без мнение - ужас. Спокойно, Фаст, въпреки че ме искат...

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

Аз те номинирам @Andrew Cunanan.😘

И като цяло номинирам всички настоящи модератори. Прочетох темата на Фаст заради която са тези избори на нов екип. Заради това, че не се обърна внимание на неговата прищявка, "конфликта" с Леля Ни Ан, сега изведнъж всички настоящи модове го отнасят? Тема се направи заради него и нито гласува, нито се кандидатира. Чак мотивът му срещу горката @Stela е, че е харесала мой коментар.:lol:Явно модовете според него трябва да са роботи без мнение - ужас. Спокойно, Фаст, въпреки че ме искат...

Прищявка? Поначало не обичам да се оплаквам, но той обективно ми е навредил. Аз не мога да контролирам перцепцията за мен, но съм в правото си да търся компенсация за щетите. Всеки който е изгубил нещо, не по негова вина би ме разбрал.

Не казвам, че не трябва да има мнение, а че твоя коментар е твърде небалансиран/поляризиращ, а член на екипа не би трябвало да заемат про или анти позиции, когато двама потребители спорят, а да се концентрират върху фактите и работят с доказателствата. Когато има такива, а те отказват да ги обслужат, означава че не си вършат работата. По тази причина събудих процедурата. Настоящите модератори и без това са с изтекли мандати.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Fast каза:

Прищявка? Поначало не обичам да се оплаквам, но той обективно ми е навредил. Аз не мога да контролирам перцепцията за мен, но съм в правото си да търся компенсация за щетите. Всеки който е изгубил нещо, не по негова вина би ме разбрал.

Не казвам, че не трябва да има мнение, а че твоя коментар е твърде небалансиран/поляризиращ, а член на екипа не би трябвало да заемат про или анти позиции, когато двама потребители спорят, а да се концентрират върху фактите и работят с доказателствата. Когато има такива, а те отказват да ги обслужат, означава че не си вършат работата. По тази причина събудих процедурата. Настоящите модератори и без това са с изтекли мандати.

Пак много редове, а нищо не казваш. Харесала е каквото е преценила, а преди моя пост се е изразила изчерпателно и в свой коментар.

"Събуди процедурата" и какво? Нито предлагаш някого, нито се кандидатираш, само намираш кусури на тоя и оня. Важното е да мрънкаме за нещо си там.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Правиш добре че избираш само двама. Според мен Willy определено трябва да остане. Нямам фаворит за втория мод все още. Не знам защо си направил селекцията толкова тясна. 

Коя селекция?

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Ergeni каза:

Коя селекция?

Не знам откога е, но в това "Какви хора НЕ се търсят?" ми се стори, че търсиш само "добри ченгета" после го махнах, защото сякаш сега не е момента да се обсъжда това.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Не знам откога е, но в това "Какви хора НЕ се търсят?" ми се стори, че търсиш само "добри ченгета" после го махнах, защото сякаш сега не е момента да се обсъжда това.

Шаблонът много малко съм го редуцирал. Добри ченгета ще са ако не наказват :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Пак много редове, а нищо не казваш. Харесала е каквото е преценила, а преди моя пост се е изразила изчерпателно и в свой коментар.

"Събуди процедурата" и какво? Нито предлагаш някого, нито се кандидатираш, само намираш кусури на тоя и оня. Важното е да мрънкаме за нещо си там.

В оригиналната ми тема номинирах хора. Адресирам специфични проблеми на конкретни модератори. Идеята ми никога не е била аз самият да се връщам на бял кон в екипа, а новият екип, какъвто и да той, да бъде по обективен и повече процедурно настроен. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Понеже главно е към мен насочена критиката ти, аз не съм заемала позиция за никой от вас. Казах мнението си. Не е вярно, че не сме си вършили работата, оставихме ви да се разберете. Затова остана и темата отворена, за да може всеки да каже какво мисли. Твърде крайно гледаш на нещата с коментара на @Gerganafen  който лайкнах. В този коментар няма нищо обидно към теб и не виждам защо толкова те притеснява това. Не беше нужно и да споменаваш какво съм правила при предишният си мандат при положение, че всички го знаят, но със сегашният не съм злоупотребила грам. Нито съм махала банове, нито съм подкрепяла когото и да било. Всички решения са били взимани общо от екипа. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

Нови модератори при активност от 15/20 човека? Това е прищявка на @Fast, защото не наказахме Лелята. @Ergeni защо му угаждаш? Вижда се колко хора пишат и тази тема е тотално безмислена. 

• Like 1
  • Thanks 4
Сподели в други сайтове

НомЕнациите са ясни:

@Emanuela.Carey @xroflx9 @fengergana @FikLena @Sunlight @GSA

От 15.03.2025 г. от 4:52, pechenko каза:

Нови модератори при активност от 15/20 човека? Това е прищявка на @Fast, защото не наказахме Лелята. @Ergeni защо му угаждаш? Вижда се колко хора пишат и тази тема е тотално безмислена. 

Вместо да се вземат, занимават целия форум с панаирите си. Господ гледа!

• Like 1
  • Kiss 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

и аз се самономинирам.

бях първият с перманетен бан (2013), бях първият  тримесечен бан (през 2017-та). Само мод не съм бил. И ша бъде наистина интересно, щото ако получа права ще се наложи пак да почна пиша смислени коментари.

номинирам и @Lelqtian, @Balkandji1, @asylum, @Gerganafen, @adorable, @pacho

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

• LuydmilGenov unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...