DevilWish Публикувано на Март 14 Report Share Публикувано на Март 14 Music: Brothers Stoyanovi Arrangement, Mix and Mastering: Brothers Stoyanovi Lyrics: Anastasia Mavrodieva 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Рядко харесвам негови песни. И тази е добра.... нищо, че е клише. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Браво и тази е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Песента е хубава но текста е за кофата...💩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Улица за тебе, тебе… иначе нищо не ми харесва от каквото е пуснал тази година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Това някакъв кавър на "Старата ни песен" ли е? Припевът е 1:1. Доста надолу от последните му готини проекти. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Следващия път направо да пусне СМС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 "Не, не, не" и "Телефона" ми харесват най-много. И тази не е лоша, но не е на нивото им. Все пак браво, като цяло всички нови песни стават. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Бозичка.... И с тоя синтезиран глас за капан още по-зле... На моменти ми звучи като демо. 3xНе-то си остава топа му за сега. Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Става, но няма да я слушам. Предните са по-яки. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.