Jump to content

Телевизия "Планета" с нов собственик!

Препоръчани коментари

Чували ли сте нещо? Аз днес го прочетох в поп - фолк група във "Фейсбук". Хич не съм оптимистично настроена. Каналът ще пропадне, както стана с някогашният канал на Деси или ще последва съдбата на телевизия "Веселина".:(

Сподели в други сайтове

Засега нищо не е потвърдено, но тези дни са размествали собственици на капитал в Пайнеровите компании. Моето мнение е, че гласят сделка за сръбското IDJ. 

Сподели в други сайтове

Аз я купих с парите от проституция, рекет и наркотици. @WindWalkerMonk ми е съдружник и персонален тъпкач! ❤️ 😘 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Fast каза:

Засега нищо не е потвърдено, но тези дни са размествали собственици на капитал в Пайнеровите компании. Моето мнение е, че гласят сделка за сръбското IDJ. 

Каква е тази сделка? 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Ergeni каза:

Каква е тази сделка? 

Според поста уж Нова ТВ щели да купуват Планета. Nova TV = United Media. IDJ също е към тях. Ако те се окажат купувачи е съвсем възможно да ребрандират Планета в IDJTunes. Мисля че те са инициирали продажбата, а не българската част. Нова нямат интерес да имат чалгарски канал. Ако не друго, поне ще оправят правата на песните. :D

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Fast каза:

Според поста уж Нова ТВ щели да купуват Планета. Nova TV = United Media. IDJ също е към тях. Ако те се окажат купувачи е съвсем възможно да ребрандират Планета в IDJTunes. Мисля че те са инициирали продажбата, а не българската част. Нова нямат интерес да имат чалгарски канал. Ако не друго, поне ще оправят правата на песните. :D

И за какво им е на сърбите ПЛАНЕТА? 

Не ми се вярва. По-логично е бг НОВА да купи и ребрандира Планета, както направиха с Дъ воис, Нова Нюз и тн. Но пък дето казваш - защо им е чалга канал?

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Ergeni каза:

Не ми се вярва. По-логично е бг НОВА да купи и ребрандира Планета, както направиха с Дъ воис, Нова Нюз и тн. Но пък дето казваш - защо им е чалга канал?

IDJ са огромна дистрибуторска мрежа. Не пречи да погълнат и нещо българско.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Ergeni каза:

Ще правят българска MTV по която вече вместо музикални видеоклипове, дават тъпи тийн реалитита за майки тийнейджърки. :ac:

Поглеждали ли сте MTV скоро?  Фреди Меркюри не би познал канала.:1000(27):

Сподели в други сайтове

При последните си попадания на Планета все са давали Ани Хоанг, Кирил, Христо Ваташки, Милко и прочее.

На някой му трябва честотата, освен за ДСТВ, по която пияните бачкатори да се поздравяват, място за друга фолк телевизия няма.

Сподели в други сайтове

Може би... би било за добро. Ако ще купуват са склонни да инвестират. Може да има предавания ала Фолк Маратон.

Тогава Пайнер няма ли да остане по-скоро агенция за таланти ала Сашка Ангелчето и Легъси лейбъл като Балкантон? 

Сподели в други сайтове

Ами, откакто взеха недоразумението Андрея в "Пайнер", фирмата западна. Преди беше музикална фирма, продуцираща таланти, сега пък в нея влизат всякакви любовници, момичета с парите на тате и разни недоразумения. И направо се чудя как "Пайнер" и "Планета" не са докарани до фалит при тъпите надпревари за скъпи видеоклипове между Андреа, Галена, Преслава и Цветито Янева.:rolleyes:

След 2007 видеоклиповете станаха мега нелепи. Само лукс и марки. Качествените видеоклипове бяха съвсем малко. Ето този е един от качествените, например. Пък го наречете скучен. Е, не ми харесва чак целия, но на места е добре.

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Kitty каза:

Ще правят българска MTV по която вече вместо музикални видеоклипове, дават тъпи тийн реалитита за майки тийнейджърки. :ac:

Мила, MTV не е музикален канал от поне 20 години, но ти чак сега го откриваш.

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Kitty каза:

Ами, откакто взеха недоразумението Андрея в "Пайнер", фирмата западна. Преди беше музикална фирма, продуцираща таланти, сега пък в нея влизат всякакви любовници, момичета с парите на тате и разни недоразумения. И направо се чудя как "Пайнер" и "Планета" не са докарани до фалит при тъпите надпревари за скъпи видеоклипове между Андреа, Галена, Преслава и Цветито Янева.:rolleyes:

След 2007 видеоклиповете станаха мега нелепи. Само лукс и марки. Качествените видеоклипове бяха съвсем малко. Ето този е един от качествените, например. Пък го наречете скучен. Е, не ми харесва чак целия, но на места е добре.

Преслава и "скъпи клипове" :roll1::roll1::roll1:i can't.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Fast каза:

IDJ са огромна дистрибуторска мрежа. Не пречи да погълнат и нещо българско.

И за какво им е на сърбите Планета ТВ? Кое точно ще дистрибутират? Освен ако не са решили да излъчват тяхна продукция... ама да се вътриш с милиони за подобен разграден двор. Не знам, скептичен съм. Едва ли са толкова тъпи.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

То щото по-зле може да стане.

Направо да я закриват, за да спрат да се излагат поне. Планета винаги е била синоним на евтина проституция, липса на съдържание и ниско качество музикална продукция, но в последните 5 години наистина ометоха по всевъзможен начин дъното и въобще няма смисъл от съществуването им.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Kitty каза:

То така даже ще е по-яко - с предавания. Представи си рубрика тип “В къщата на…” да гостуват на твоите Ани или Райние 😍

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

Направо да я закриват, за да спрат да се излагат поне. Планета винаги е била синоним на евтина проституция, липса на съдържание и ниско качество музикална продукция, но в последните 5 години наистина ометоха по всевъзможен начин дъното и въобще няма смисъл от съществуването им.

Чул те Господ. Те всички по-читави отдавна се въртят по Фенчето.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Планета винаги е лъхала на една провинциална музикална телевизия и сравненията с МТВ са супер нелепи и абсурдни. Изначално МТВ беше специализирана музикална ТВ ротираща разнообразна жанрово музика, правеща интересни предавания и яки музикални награди - все неща, с които ТВ Минета не може да се похвали. Там нивото винаги е било "Автограф" и "Фолкмаратон", където гостува чалгаджийка от група Б, разкаваща за почивката си в Зимбабве, където са я клатили 3-ма алжирци в евтин мотел без таван и с продънен клозед, докато уж била на "музикално" турне. Под "музикално" разбирайте, че се е надсвирвала, а под турне - бясна оргия.

За наградите тип селска вечеринка на полу-съборен мегдан, дума и няма да отварям. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Планета винаги е лъхала на една провинциална музикална телевизия и сравненията с МТВ са супер нелепи и абсурдни. Изначално МТВ беше специализирана музикална ТВ ротираща разнообразна жанрово музика, правеща интересни предавания и яки музикални награди - все неща, с които ТВ Минета не може да се похвали. Там нивото винаги е било "Автограф" и "Фолкмаратон", където гостува чалгаджийка от група Б, разкаваща за почивката си в Зимбабве, където са я клатили 3-ма алжирци в евтин мотел без таван и с продънен клозед, докато уж била на "музикално" турне. Под "музикално" разбирайте, че се е надсвирвала, а под турне - бясна оргия.

За наградите тип селска вечеринка на полу-съборен мегдан, дума и няма да отварям. 

А комплекс Приказките дори от екрана бразди на засъхнала сперма. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Откакто Андра и Кама напуснаха ТВ Минета залезе! Факт!
Без кувренлък са за закриване!

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, asylum каза:

А комплекс Приказките дори от екрана бразди на засъхнала сперма. 

Все едно екипът на "Бразди" по БНТ и Хачо Бояжиев са го строили тоя кичозен селски комплекс. 

Сподели в други сайтове

Телевизия "Планета" с пълно право си беше сравнявана с MTV. Правеха се страхотни, модерни и уникални видеоклипове на световно ниво. Бяхме си сериозна конкуренция за Запада, даже бяхме по - добри в сравнение със сърбите от "Гранда", на които само музиката им беше модерна, но видеоклиповете си бяха тип 90 - те години на 20 век. За съжаление обаче, сред трагедията с Рейхан, на Люси му изчезна музата за модерни видеоклипове а и нещо много почна да набляга на секса....................

С този видеоклип започна модерната ера при видеоклиповете по "Планета". И до днес ми харесват кадрите, на които Глория е с черното кожено яке и очилата, и другите кадри с белия тоалет.:girl_in_love::wub_anim::ba:

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

По-вероятно е това да е новият собственик.

PALMSMUSIC.BG

КЪДЕТО МУЗИКАТА Е ВСИЧКО Продуцентска къща „Палмс Мюзик“ е един от най-активните брандове, подкрепящи българския културен живот. Първото събитие, което компанията подкрепи е балетното представление „Сънят на Пилат“ по музика на големия български композитор Стефан Димитров, последвано от още десетки представления, спектакли и концерти. ВИЖ ТУК Новини ОЩЕ НОВИНИ...
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Alexandrov каза:

PALMSMUSIC.BG

КЪДЕТО МУЗИКАТА Е ВСИЧКО Продуцентска къща „Палмс Мюзик“ е един от най-активните брандове, подкрепящи българския културен живот. Първото събитие, което компанията подкрепи е балетното представление „Сънят на Пилат“ по музика на големия български композитор Стефан Димитров, последвано от още десетки представления, спектакли и концерти. ВИЖ ТУК Новини ОЩЕ НОВИНИ...

Тези кога са направили музикална компания? Изпуснал съм. Надявам се да не продават на тях.

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Kitty каза:

Телевизия "Планета" с пълно право си беше сравнявана с MTV. Правеха се страхотни, модерни и уникални видеоклипове на световно ниво. Бяхме си сериозна конкуренция за Запада, даже бяхме по - добри в сравнение със сърбите от "Гранда", на които само музиката им беше модерна, но видеоклиповете си бяха тип 90 - те години на 20 век. За съжаление обаче, сред трагедията с Рейхан, на Люси му изчезна музата за модерни видеоклипове а и нещо много почна да набляга на секса....................

С този видеоклип започна модерната ера при видеоклиповете по "Планета". И до днес ми харесват кадрите, на които Глория е с черното кожено яке и очилата, и другите кадри с белия тоалет.:girl_in_love::wub_anim::ba:

В тоя клип има смешни аматьорски гафове. Никакво световно ниво не е.

преди 22 минути, Alexandrov каза:

PALMSMUSIC.BG

Те май продуцираха Ламбо, бате на Фикича.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...