Jump to content

Да върнем ли раздела за циганска музика и кючеци?

Да върнем ли раздела?  

8 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.
  • Анкетата затваря на 20.03.2025 от 10:00

Препоръчани коментари

Правя темата специално за @asylum и по идея на нашия админ @Ergeni се допитвам до вас.
Мислите ли,че трябва да се върне раздела за "Циганска музика,кючеци и видеоклипове".
Веднага обяснявам: навъдиха се твърде много клипове на Демо, Георги Марков и разни други, които ми се наложи да затворя и които нямат общо с официалните видео-клипове, които пускаме в раздела, а са по-скоро аматьорски заснети или за раздела за циганска музика.
Ето например този клип струва ли си да бъде публикуван в раздела за поп-фолк музика?

Имате време да гласувате до 20-ти март.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Ergeni pinned, locked and locked this Тема
  • Ergeni unlocked this Тема

Разбирам, че стават много теми и съдържателните теми се изместват, но от друга страна

1. Кой ще проверява циганска ли е песента?

2. Кой ще проверява официален клип ли е или не и кое ще се брои за официално видео. В 2025 все повече изпълнители не правят клипове.

3. По тази логика да спрем качването на Ваня Великова, Анджи, Манджи, Джанджи, защото са криндж и не стават за нищо.

Алтернативно предлагам да направим теми:

• Цигански клипове
  • AI песни/клипове
  • Криндж клипове

Те и без това правят малко коментари.

По този начин ще е по-чисто. Не смятам, че си струват цели раздели.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Кой изобщо влиза по раздели да търси теми? Винаги се коментира най-новото и то си излиза на начална страница. 
Ако някой търси специфична песен винаги може да използва търсачката.

Ако влизаме в дълбоки категоризации кой за къде е, значи Софка попада в поп фолка, а не при другите цигани само защото е по-известна?
Или къде попада  DJ Damyan като песните му в повечето случаи са римейкове на цигански кючеци, но той е българин?
И каква е разликата между мазната чалга и циганските песни в повечето случаи?

Излишни главоблъсканици за нищо.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Кой изобщо влиза по раздели да търси теми? Винаги се коментира най-новото и то си излиза на начална страница. 
Ако някой търси специфична песен винаги може да използва търсачката.

Ако влизаме в дълбоки категоризации кой за къде е, значи Софка попада в поп фолка, а не при другите цигани само защото е по-известна?
Или къде попада  DJ Damyan като песните му в повечето случаи са римейкове на цигански кючеци, но той е българин?
И каква е разликата между мазната чалга и циганските песни в повечето случаи?

Излишни главоблъсканици за нищо.

Каза всичко. Ключ.

Не виждам с кво новият кючек на Мария е по-малко цигански от песента на Демо, която даже е модерна и в стил Преслава и сие… ще трябва да преместят и песните на Азис,  Малина и много други.

някои хора имат твърде много свободно време и се чудят ква тъпотия да измислят, за да реализират деспотичните си наклонности. 

• Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Ergeni каза:

Разбирам, че стават много теми и съдържателните теми се изместват, но от друга страна

1. Кой ще проверява циганска ли е песента?

2. Кой ще проверява официален клип ли е или не и кое ще се брои за официално видео. В 2025 все повече изпълнители не правят клипове.

3. По тази логика да спрем качването на Ваня Великова, Анджи, Манджи, Джанджи, защото са криндж и не стават за нищо.

Алтернативно предлагам да направим теми:

• Цигански клипове
  • AI песни/клипове
  • Криндж клипове

Те и без това правят малко коментари.

По този начин ще е по-чисто. Не смятам, че си струват цели раздели.

Виж сега, Анджи хитачката е при Оцко. Тя пак е от тия модерните. :D 

Това което ти предлагаш на мен ми допада...... А, това за Al клиповете също щях да го засегна......
Съгласен съм да направим такива теми, защото и без това не получават голям брой коментари.

@asylum искаш ли да направиш ти такива теми и да се качват там или някой от нас?

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Каза всичко. Ключ.

До 20.03 ще се определи. Дал съм крайна дата. И ако това, което ни предлага @Ergeni те устройва, ти предлагам ти да направиш такива теми в раздела за клипове, където да се коментират от който иска.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Виж сега, Анджи хитачката е при Оцко. Тя пак е от тия модерните. :D 

Това което ти предлагаш на мен ми допада...... А, това за Al клиповете също щях да го засегна......
Съгласен съм да направим такива теми, защото и без това не получават голям брой коментари.

@asylum искаш ли да направиш ти такива теми и да се качват там или някой от нас?

Тези теми да са като скандалите, просто там да се постват съответните песни. Само трябва да поставим критерии. Например Дамян, както е споменат, следва да си се поства като Видеоклипове. Независимо кючек ли е или не. 

За мен

AI клипове

Вместо ромски клипове, по-скоро да ги кръстим с някакво общо название, което да предполага, че тази клипове са от неизвестни е или неконвенционални изпълнители като Анджи, Ваня Великова и тем подобни, които не са официално музикални звезди, по-скоро тип инфлуенсъри и тн. Не идват от утвърдени лейбъли или не са масово известни. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Ergeni каза:

Тези теми да са като скандалите, просто там да се постват съответните песни. Само трябва да поставим критерии. Например Дамян, както е споменат, следва да си се поства като Видеоклипове. Независимо кючек ли е или не. 

За мен

AI клипове

Вместо ромски клипове, по-скоро да ги кръстим с някакво общо название, което да предполага, че тази клипове са от неизвестни е или неконвенционални изпълнители като Анджи, Ваня Великова и тем подобни, които не са официално музикални звезди, по-скоро тип инфлуенсъри и тн. Не идват от утвърдени лейбъли или не са масово известни. 

Точно това имах предвид. На мен идеята ми харесва. Просто да не смесваме нещата. Между другото Анджи, ако не се лъжа вече официално е от лейбъла на Оцко и даже май само с нея си остана? Т.е. в канала на Оцко си пуска песните.... Докато другите инфлуенсъри си качват в техни отделни канали.
Само, че наистина да не е точно "циганска музика", а да определим как ще се казват, защото в последно време качвахме там и набожни песни и клипове....

Сподели в други сайтове

Ваня Великова е официална певица с влияние и участия.

Анджи е циганка, пееща модерна музика като Демо.

Ако ще раздробявате така този богат жанр, което е най-хубавата му отлика всъщност, то направете отделни раздели за кавъри, песни с гръцко или сръбско звучене, денс, поп, чалга Ганево звучене, балади… напълно излишно. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Точно това имах предвид. На мен идеята ми харесва. Просто да не смесваме нещата. Между другото Анджи, ако не се лъжа вече официално е от лейбъла на Оцко и даже май само с нея си остана? Т.е. в канала на Оцко си пуска песните.... Докато другите инфлуенсъри си качват в техни отделни канали.
Само, че наистина да не е точно "циганска музика", а да определим как ще се казват, защото в последно време качвахме там и набожни песни и клипове....

Определено няма да е циганска музика.  Даже няма да е зле да е тип скандали, не само клипове.  

Това че е при Оцко не я прави официална звезда. А Ваня Великова е карикатура. 

Например

Аматьорски Поп фолк скандали :D

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Определено няма да е циганска музика.  Даже няма да е зле да е тип скандали, не само клипове.  

Това че е при Оцко не я прави официална звезда. А Ваня Великова е карикатура. 

Например

Аматьорски Поп фолк скандали :D

Тоест да се направи тема като Поп-фолк скандалите в раздела за клипове? Аз мисля обаче, че темата с Al звученето трябва да е отделна....

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Тоест да се направи тема като Поп-фолк скандалите в раздела за клипове? Аз мисля обаче, че темата с Al звученето трябва да е отделна....

Всъщност... нека да се придържаме към AI/Циганските клипове

Например

AI музикални клипове

Други музикални клипове - тука да включваме Вани, Анджита, Пепи еврота, цигански  и тем подобни 

Така мисля ще е най-чисто. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Ergeni каза:

Всъщност... нека да се придържаме към AI/Циганските клипове

Например

AI музикални клипове

Други музикални клипове - тука да включваме Вани, Анджита, Пепи еврота, цигански  и тем подобни 

Така мисля ще е най-чисто. 

Коя е Пепи еврота? 😮 
Анджи я качваме, защото официално си стана певица. Вярно, че не е толкова популярна, но напоследък предлага продукция на прилично ниво и не знам...

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

Според ме само Aİ трябва да е отделно, защото не са реални изпълнители. Всички други записват официално в студия, снимат клипове, дават пари, ходят на участия… Гадно е да им обезценявате труда.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Друг вариант е да оставим нещата както са сега и да се пускат теми. Вече на естествен подбор да си се появяват. Според мен асилума се въодушеви от липсата му цяла седмица и изстреля 200 теми наведнъж. Генерално едва ли ще са толкова много на дневна база. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Според ме само Aİ трябва да е отделно, защото не са реални изпълнители. Всички други записват официално в студия, снимат клипове, дават пари, ходят на участия… Гадно е да им обезценявате труда.

Добре. Аз лично съм за Al да е в отделна тема. Прав си, че трудът трябва да се цени.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Ergeni каза:

Друг вариант е да оставим нещата както са сега и да се пускат теми. Вече на естествен подбор да си се появяват. Според мен асилума се въодушеви от липсата му цяла седмица и изстреля 200 теми наведнъж. Генерално едва ли ще са толкова много на дневна база. 

Вярно е..... Сега ще му отключа темите за да може да ги коментираме, все пак.... :D 
Значи за Al се разбираме да има отделна тема , която да е нещо като поп-фолк скандали?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Вярно е..... Сега ще му отключа темите за да може да ги коментираме, все пак.... :D 
Значи за Al се разбираме да има отделна тема , която да е нещо като поп-фолк скандали?

Оставяме всичко непроменено. По същата логика и  зад AI проектите седят хора, които са вложили усилие и тн. Като ще сме модерни - да сме модерни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Ergeni каза:

Оставяме всичко непроменено. По същата логика и  зад AI проектите седят хора, които са вложили усилие и тн. Като ще сме модерни - да сме модерни.

Тоест и Al клиповете да са си както ги публикуват без тема? 

Сподели в други сайтове

Всеки отделен килп да си е отделна тема. 

Добре. Щом се разбрахме, да затварям темата директно или да почакаме и други потребители да си изкажат мнението?

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Добре. Щом се разбрахме, да затварям темата директно или да почакаме и други потребители да си изкажат мнението?

Щом и ти се съгласи, по-добре затваряй тук и отваряй и другите. Все пак връщаме старата логика.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...