Jump to content

Притеснявам се, че е зле в леглото и няма да ме свърши - да му пусна ли?

Препоръчани коментари

Здравейте,

Отдавна не ми се е случвало нищо, но видях един поткаст на психоложка и реших да се разкифля, защото се живее един път.
Един бивш колега от университета ме покани на среща. Първо идеята беше да ме води на заведение, после реши да ме покани на спа. Приех, въпреки че много не ме привлича сексуално, защото винаги се е държал като гей. Иначе е хубав, поддържа се, но даже преди време съм му ходила на гости и не си направи труда и да ме целуне.
Сега след не знам си колко време изведнъж се сетил на спа да ме покани.
Притеснявам се, че ако някой ден стигнем до секс, няма да ми хареса. За мене това е мъж, който е зле в леглото. Като цяло, мъже, които избягват секса, не са нито сексуални, нито добри любовници. Може да му е малък или да няма усет. Ако трябва да опиша по-точно какво усещам: не е импулсивен, спонтанен, не усещам никакво привличане, винаги сме си били приятелчета само. От друга страна е тип доброто момче и се старая да давам шанс на такива, ама ми е трудно….

Някой имал ли е мисли подобни на моите за мъж или всички ви е страх само и единствено да не ви използват за секс? Или да се окажа като прислужница за разплод. Тоест да съм под него или върху него като прасковка и да се моля да ме изяди по-бързо и да се свърши. Това би било като принудителен акт...

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Щом нямаш сексуално привличане към момчето защо му губиш времето? Съгласявайки се да ходите по спа и вечери му даваш погрешни сигнали че между вас може да се получи нещо. По-добре бъди директна с него и приключвайте. 

Не всички мъже се държат като разгонени нерези и натягат за с.кс в начолото. Това не означава че са им малки или асексуални.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Хем казваш, че си се разкифлила и веднъж се живеело, хем се свениш.

Изясни се със себе си, после търси кусури у другите. 

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Щом нямаш сексуално привличане към момчето защо му губиш времето? Съгласявайки се да ходите по спа и вечери му даваш погрешни сигнали че между вас може да се получи нещо. По-добре бъди директна с него и приключвайте. 

Не всички мъже се държат като разгонени нерези и натягат за с.кс в начолото. Това не означава че са им малки или асексуални.

Аз или той ми губи времето, не знам? Той ми дава сигнали, аз просто съм учтива. Иначе за какво е това спа. Що за среща... И какво да му кажа?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Хем казваш, че си се разкифлила и веднъж се живеело, хем се свениш.

Изясни се със себе си, после търси кусури у другите. 

Да, защото не знам какво да очаквам... и с това спа.

Сподели в други сайтове

Ако не те привлича му го кажи/намекни от сега. Ако стигнете до с*кс и вече си преднамерена, че няма да ти хареса така или иначе ще се стигне до сконфузна ситуация. 
Да не говорим ако случайно стигнете до връзка и ти вече си го категоризирала като гей, и започнеш да му насаждаш някакви чужди идеологии за мъжественост.

Имаш си някакъв тип мъже, които те привличат в което няма нищо лошо, но има и жени които си предпочитат момчета като него. Всяко гърне ще си намери похлупака.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Ще се изкефя да те изненада, изпляквайки те бясно и казвайки, че си фригидна и има нужда от по-огнена жена, а не дърво. 🤣🤣

• Haha 1
  • skull 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Честито, скъпа! Ти си материалистка! Разбира се в това няма нищо лошо - но хем си приела поканата да идеш на спа, хем се чудиш как да легнеш с този мъж. Безплатен обяд няма!

Всеки себеуважаващ се човек ще си плати сам спато и няма да изпада в такива размисли и страсти, щото ша си легне с човек, на който се кефи, имат химия и привличане и т.н.

Малко ми напомняш на леля та на баща ми, която се е оженила за кубински прес аташе, щото е имал мангизи и влияние, но я е било гнус от него и си е мислила как ща си легнат първата брачна нощ. 

В живота или се оправяш сам, или те оправят за безплатен обяд. Ти решаваш!

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Ако не те привлича му го кажи/намекни от сега. Ако стигнете до с*кс и вече си преднамерена, че няма да ти хареса така или иначе ще се стигне до сконфузна ситуация. 
Да не говорим ако случайно стигнете до връзка и ти вече си го категоризирала като гей, и започнеш да му насаждаш някакви чужди идеологии за мъжественост.

Имаш си някакъв тип мъже, които те привличат в което няма нищо лошо, но има и жени които си предпочитат момчета като него. Всяко гърне ще си намери похлупака.

А ако наистина е гей? Ако наистина му кажа или намекна, а той не е имал никакви такива мисли. Може аз да не му разбирам правилно спа-то.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Честито, скъпа! Ти си материалистка! Разбира се в това няма нищо лошо - но хем си приела поканата да идеш на спа, хем се чудиш как да легнеш с този мъж. Безплатен обяд няма!

Всеки себеуважаващ се човек ще си плати сам спато и няма да изпада в такива размисли и страсти, щото ша си легне с човек, на който се кефи, имат химия и привличане и т.н.

Малко ми напомняш на леля та на баща ми, която се е оженила за кубински прес аташе, щото е имал мангизи и влияние, но я е било гнус от него и си е мислила как ща си легнат първата брачна нощ. 

В живота или се оправяш сам, или те оправят за безплатен обяд. Ти решаваш!

Още не сме ходили на спа. Само се съгласих.

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Bibime каза:

защото винаги се е държал като гей.

Обективно ли си преценила, или просто си падаш по мачота? Ако е първото, няма да е зле да му проучиш dating историята, защото може да търси някоя, с която да се прикрива. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bibime каза:

А ако наистина е гей? Ако наистина му кажа или намекна, а той не е имал никакви такива мисли. Може аз да не му разбирам правилно спа-то.

Стига си се хвалила с тва спа у всеки коментар. Не е чак толкова скъпо - ходим всяка седмица. 
или отивай и после го овършей. Или откажи поканата и си трай.

Просто е.

• Like 1
  • Thanks 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Обективно ли си преценила, или просто си падаш по мачота? Ако е първото, няма да е зле да му проучиш dating историята, защото може да търси някоя, с която да се прикрива. 

Преди години попаднах на един като него. Държанието е същото. И той беше всичко което описах. Затова ми е съмнителен. Ами няма как да го проуча. Нищо няма в социалните мрежи. Не поства нищо с никого.

преди 1 минута, asylum каза:

Стига си се хвалила с тва спа у всеки коментар. Не е чак толкова скъпо - ходим всяка седмица. 
или отивай и после го овършей. Или откажи поканата и си трай.

Просто е.

Ти се хвалиш, а на мен казваш. 

Ти би ли приела?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bibime каза:

А какво значи? Искаш да ме видиш гола, това е

искам да видя Адам,Алекс Робов, пристава от Съдебен спор, мъжа ми от Петърч, Валери Григоров и още доста!!!

Сподели в други сайтове

Ти се хвалиш, а на мен казваш. 

Ти би ли приела?

@asylum e мъж. 💀

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Bibime каза:

Ами отиваш на спа без никакви очаквания. Ако не направи крачка към теб, значи няма романтични подбуди. Като цяло не вярвам да те покани на спа по приятелски, момчето явно иска да се опознаете.

Ако направи крачка и не се чувстваш комфортно просто ще прекратите нещата до там. По това което описа от него, не вярвам да тръгне да те натиска ако види че ти не искаш.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Бе, цялата тема крещи: хем искам да налапам шпека, хем се притеснявам, че няма да ми стигне!

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Бе, цялата тема крещи: хем искам да налапам шпека, хем се притеснявам, че няма да ми стигне!

Иска той/тя/то:

• skull 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Все тая. И тя не е жена 🤣

Тогаз кво се притеснява от тва, че момчето може да е гей? Ма тва е супер, тъкмо ще се праскат наволя!

• Haha 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

@asylum e мъж. 💀

Грешка на клавиатурата. Помня го отпреди. 

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Ами отиваш на спа без никакви очаквания. Ако не направи крачка към теб, значи няма романтични подбуди. Като цяло не вярвам да те покани на спа по приятелски, момчето явно иска да се опознаете.

Ако направи крачка и не се чувстваш комфортно просто ще прекратите нещата до там. По това което описа от него, не вярвам да тръгне да те натиска ако види че ти не искаш.

Да, но на спа-то не сме ли почти голи? Не съм била до сега.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Мили, предвид, че си фен на Маноля - очаквах по-скандални съвети от теб. Тея са малко като дадени от девица!

• Love 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

Грешка на клавиатурата. Помня го отпреди. 

Да, но на спа-то не сме ли почти голи? Не съм била до сега.

Предполагам на морето ходиш в такива одежди?
cab508aacbc44ebbb54308950a81b112.jpg
На спа се ходи с бански, никой не ходи изцяло гол.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...