Jump to content

Притеснявам се, че е зле в леглото и няма да ме свърши - да му пусна ли?

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Stela каза:

Колегата ще е на масаж с освобождаване :roll1:

Обаче нашата приятелка нека я попитаме какво стана с каналите?
@Bibime разкодираха ли ги? Този който те покани ли е?

• Haha 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 71
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 часа , Stela каза:

Колегата ще е на масаж с освобождаване :roll1:

Колегата накрая да не остане на самообслужване, докато главната героиня е награбила и двамата масажори. 

Сценария е готов, само ни трябва оборудване и сме готови проно продуценти. 

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 18 часа , Stela каза:

@Bibime Трябваше просто да го попиташ колко му е голям преди да приемеш поканата. Сега нямаше да се чудиш дали ще те задоволи, нооо и голям да е не е гаранция.. Грандоманка си явно и с мега претенции, а самата ти не знаеш какво искаш. От много чудене накрая ще се оправяш сама. 😂😂

Ти така ли ги питаш? Ако съм права ще излезе много сконфузно и вероятно ще се обиди. Не желая да го засягам.

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Тя ще се чекне по килотите на баба си във фонтана на хотела със спато, ала

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Bibime каза:

Ти така ли ги питаш? Ако съм права ще излезе много сконфузно и вероятно ще се обиди. Не желая да го засягам.

Ами като не желаеш, ще бъде риск печели, риск губи. Ти повдигна въпроса за размера му. Като няма да го питаш остава да провериш лично. Ако сте в спа-то, примерно в сауната може да се престориш, че ти е станало лошо, ако не ти хареса като го видиш 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Сценария е готов, само ни трябва оборудване и сме готови проно продуценти. 

Действаме! Има хляб в този бизнес. Да започваме да набираме актьори! 

• Like 2
  • Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Stela каза:

Ако сте в спа-то, примерно в сауната може да се престориш, че ти е станало лошо

и той да ти направи CPR с хоя си

тая песен ще Ви е саундтрака.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Ще участваш ли в бизнеса? Имаме нужда от опита ти 🧜‍♂️

Аз съм само интернет миндил, на живо съм добър, хрисим и смирен. Но, мисля, че ще съм Ви от полза 😘 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Kiss 2
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Аз съм само интернет миндил, на живо съм добър, хрисим и смирен. Но, мисля, че ще съм Ви от полза 😘 

Значи се разбрахме. Всякакви миндили са от полза 😘

Остава да видим какви ще ги свърши музата ни @Bibime

• Thanks 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Stela каза:

Ами като не желаеш, ще бъде риск печели, риск губи. Ти повдигна въпроса за размера му. Като няма да го питаш остава да провериш лично. Ако сте в спа-то, примерно в сауната може да се престориш, че ти е станало лошо, ако не ти хареса като го видиш 😂😂😂

Подозирам, че си го правила това :D Признай си!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Ergeni каза:

Подозирам, че си го правила това :D Признай си!

Ауу каква представа имаш за мен... Не съм го правила досега, просто ми хрумна това като съвет към момичето. 😁😁😁

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Stela каза:

Ауу каква представа имаш за мен... Не съм го правила досега, просто ми хрумна това като съвет към момичето. 😁😁😁

Личният опит е най-добър приятел на хрумването :) 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Не съм в състояние да отговарям на въпросите ви. Като се успокоя ще прочета коментарите ви. Но искам да се оплача!!!!

Милички, отидох. Като цяло мина ужасно, но не можете да продположите защо. 
Влязохме в центъра. Понеже съм тъпа, не знаех, че има две съблекални и влязох да се преоблека с бански в мъжката, последвайки моя колега. Когато влязохме имаше един дъртак, сигурно 50+. Смърдеше и на алкохол. Ние се поколебахме изобщо дали да влезем наистина. 
Онзи каза да затворим вратата, защото пушил нещо. То и не му се разбираше много какво фъфли. Ние се спогледахме. А онзи ме огледа отгоре до долу. Докато нещо се суетяхме дали да се разкараме от спа центъра... И чичака кресна: "Къде ще ходите, стойте" или нещо такова. Да сме му правили компания. 
Ние блокирахме. Просто нищо не отвърнахме, но и бяхме безсилни - поне аз така се почувствах.
От една страна да не го предизвикваме, от друга - имах лошо предчувствие.
И перверзникът си разгърна хавлията и започна да се пипа пред нас. Плача докато говоря за това, беше ужасно. Още треперя.

Каза ми да седна до него, почувствах се като насилена.Веднага двамата си плюхме на петите. Оплакахме се на рецепцията. Първоначално жената се направи на изненадана, но когато видя как треперех предложи да ни върнат парите, но да не вдигаме шум. Много се извиняваха.

Моят колега предположи, че мръсникът е от ръководството и затова го покриват един вид. Или имат нещо с рецепционистката, защото тя не беше първа младост.

Определено аз се уплаших повече, но той (колегата) беше като невменяем. Реакцията му беше - какво толкова е станало.Все едно всеки ден някакъв лъска пред мен. Като пиша пак се връщам към случката и не мога да спра да плача. Още ми я прясно.

Аз от какво се притеснявах, а на какво се натъкнах. Моят приятел ми каза да забравя и да не ни вкарвам във филми.. кой е спа центъра. Жената на рецепция беше много гадна. Само ще кажа, че е в района на Хаджи Димитър.

Редактирано от Bibime
  • Like 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Bibime каза:

Не съм в състояние да отговарям на въпросите ви. Като се успокоя ще прочета коментарите ви. Но искам да се оплача!!!!

Милички, отидох. Като цяло мина ужасно, но не можете да продположите защо. 
Влязохме в центъра. Понеже съм тъпа, не знаех, че има две съблекални и влязох да се преоблека с бански в мъжката, последвайки моя колега. Когато влязохме имаше един дъртак, сигурно 50+. Смърдеше и на алкохол. Ние се поколебахме изобщо дали да влезем наистина. 
Онзи каза да затворим вратата, защото пушил нещо. То и не му се разбираше много какво фъфли. Ние се спогледахме. А онзи ме огледа отгоре до долу. Докато нещо се суетяхме дали да се разкараме от спа центъра... И чичака кресна: "Къде ще ходите, стойте" или нещо такова. Да сме му правили компания. 
Ние блокирахме. Просто нищо не отвърнахме, но и бяхме безсилни - поне аз така се почувствах.
От една страна да не го предизвикваме, от друга - имах лошо предчувствие.
И перверзникът си разгърна хавлията и започна да се пипа пред нас. Плача докато говоря за това, беше ужасно. Още треперя.

Каза ми да седна до него, почувствах се като насилена.Веднага двамата си плюхме на петите. Оплакахме се на рецепцията. Първоначално жената се направи на изненадана, но когато видя как треперех предложи да ни върнат парите, но да не вдигаме шум. Много се извиняваха.

Моят колега предположи, че мръсникът е от ръководството и затова го покриват един вид. Или имат нещо с рецепционистката, защото тя не беше първа младост.

Определено аз се уплаших повече, но той (колегата) беше като невменяем. Реакцията му беше - какво толкова е станало.Все едно всеки ден някакъв лъска пред мен. Като пиша пак се връщам към случката и не мога да спра да плача. Още ми я прясно.

Аз от какво се притеснявах, а на какво се натъкнах. Моят приятел ми каза да забравя и да не ни вкарвам във филми.. кой е спа центъра. Жената на рецепция беше много гадна. Само ще кажа, че е в района на Хаджи Димитър.

Бибка, имаш нашата подкрепа. ❤️ 
Защо не му заши една чанта на стария дъртак през оная работа, та да спре и да се привие на кравайче? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, DevilWish каза:

Бибка, имаш нашата подкрепа. ❤️ 
Защо не му заши една чанта на стария дъртак през оная работа, та да спре и да се привие на кравайче? 

Защото дъртака не съществува в същата реалност като чантата :) 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...