asylum Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Bibime каза: Грешка на клавиатурата. Помня го отпреди. Да, но на спа-то не сме ли почти голи? Не съм била до сега. Ми иди и провери какво е. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Мили, предвид, че си фен на Маноля - очаквах по-скандални съвети от теб. Тея са малко като дадени от девица! Манол е светица. Оножда се само когато иска отроче. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано преди 5 часа Author Report Share Публикувано преди 5 часа Току що, Andrew Cunanan. каза: Предполагам на морето ходиш в такива одежди? На спа се ходи с бански, никой не ходи изцяло гол. Да, но не сме ли в един гьол/стая сами? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 5 минути, Bibime каза: Преди години попаднах на един като него. Държанието е същото. И той беше всичко което описах. Затова ми е съмнителен. Ами няма как да го проуча. Нищо няма в социалните мрежи. Не поства нищо с никого. Ако искаш му пусни за малко, и виж дали настоява да те развява. Смисъл не да те запознава със семейството си и такива, а да те показва насам натам като вещ, и как реагира като откажеш. На клозетните им е най-важното да ги видят с жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 3 минути, Bibime каза: Грешка на клавиатурата. Помня го отпреди. Да, но на спа-то не сме ли почти голи? Не съм била до сега. Не знам, зависи на какви процедури ще ходите 💀 Като цяло спа-то не е някакъв публичен дом, така че със сигурност няма да се яхвате в парните бани. Ще сте по хавлии и бански, като на басейн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Току що, Bibime каза: Да, но не сме ли в един гьол/стая сами? Кой каза? Аз под спа разбирам масаж или някаква процедура. После може да си идеш вкъщи Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Току що, Bibime каза: Да, но не сме ли в един гьол/стая сами? Зависи коя част от спато /смисъл има парни бани, сауни и т.н различни видове съоражения/ посетите и дали има други посетители от хотела по тва време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 21 минути, Bibime каза: Аз или той ми губи времето, не знам? Той ми дава сигнали, аз просто съм учтива. Иначе за какво е това спа. Що за среща... И какво да му кажа? Ти неговото разбира се. Много ме дразнят хора и най-вече жени,които не знаят какво искат. Ниско самочуствие ли имаш? Човек е учтив до време след това трябва да е директен. Вместо да пишеш чаршафи тук отиди и му го кажи същото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, asylum каза: Кой каза? Аз под спа разбирам масаж или някаква процедура. После може да си идеш вкъщи Масажите са индивидуални и само с масажист. Така че няма опасност за нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Масажите са индивидуални и само с масажист. Така че няма опасност за нея. Има и масажи, на които може да отидеш с приятел или половинка, но пак сте на отделни легла и с отделни масажисти. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 3 минути, asylum каза: Има и масажи, на които може да отидеш с приятел или половинка, но пак сте на отделни легла и с отделни масажисти. Представих си бясна оргия с двама татуирани мускулести масажисти, тя и момчето, дето я е поканило. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Авторката на поста май се й ходи на безплатно спа,но няма шанс,мила. Или му отказваш докато е време,или щеш не щеш ще трябва да си отвориш краката. Всичко се плаща в днешно време. Гарантирам ти че няма да ти хареса дори да му е като крак на маса и да има уникални умения в леглото. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа А и ако момчето ти дава смесени сигнали е много вероятно и ти да му даваш същите. Не се държиш категорично с това дали те привлича или не, при което вероятно той също иска да си отговори на тези въпроси както ти се чудиш в момента. Като цяло по начина, по който говориш за него без да те познавам мога да ти кажа, че изобщо не го харесваш. Пишеш си някакви първосигнални плюсчета за него (поддържан е, добър е), което означава че минусите в главата ти надделяват и се опитваш да ги балансираш. По-скоро трябва да е обратното, за да се получат нещата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано преди 5 часа Author Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: А и ако момчето ти дава смесени сигнали е много вероятно и ти да му даваш същите. Не се държиш категорично с това дали те привлича или не, при което вероятно той също иска да си отговори на тези въпроси както ти се чудиш в момента. Като цяло по начина, по който говориш за него без да те познавам мога да ти кажа, че изобщо не го харесваш. Пишеш си някакви първосигнални плюсчета за него (поддържан е, добър е), което означава че минусите в главата ти надделяват и се опитваш да ги балансираш. По-скоро трябва да е обратното, за да се получат нещата. Да, мисля че си прав. Но вече се съгласих на спа-то. Ще е по-тъпо да откажа тепърва. И между другото той има ваучер за двама отнякъде, така че не плаща в този смисъл. Може да съм му последна опция и никой друг да не се е навил и това допускам е възможно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа А гарантирано ли е "среща" или ти така си го дефинираш? Щото каква среща би било на СПА? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 11 минути, Bibime каза: Може да съм му последна опция и никой друг да не се е навил и това допускам е възможно. Защо се подценяваш така? 😕 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 2 минути, Fast каза: Защо се подценяваш така? 😕 Щях да я попитам същото. Приятелко, ако ти се ходи.... иди, мила. Липсваше ни, Биби 😘 Как си, скъпа? Благодаря ти, че гласува в анкетата ми където имам разправии с @asylum... Само, че той е момче! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано преди 4 часа Author Report Share Публикувано преди 4 часа преди 12 минути, Fast каза: Защо се подценяваш така? 😕 По-горе ме оплюха, че съм меркантилна и искам да безплатно спа. И че той евентуално ме пробва. Какво да си мисля? Нищо, в сряда ще ходим. Някъде в центъра е, ще видим. преди 20 минути, Ergeni каза: А гарантирано ли е "среща" или ти така си го дефинираш? Щото каква среща би било на СПА? Така се изрази. Но знам ли, може да е било шеговито? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 16 минути, Bibime каза: По-горе ме оплюха, че съм меркантилна и искам да безплатно спа. И че той евентуално ме пробва. Какво да си мисля? Нищо, в сряда ще ходим. Някъде в центъра е, ще видим. Така се изрази. Но знам ли, може да е било шеговито? a Ники и шефа как са? здрави ли са? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари