Jump to content

Малката пушка гърми по-надалеко, дългата пушка...

Препоръчани коментари

Хелоу, зайци.

Смятате ли, че малката пушка гърми по-надалеко,  а дългата пушка протича като слаба струя на мивката? Подозирам, че причината е еволюционна. Малката писалка има нужда от скорост, за да прати повече плувци на правилното място. Докато голямата е ленива и разчита на дължина. 

Какво мислите?

Редактирано от KondioTo
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

• KondioTo changed the title to Малката пушка гърми по-надалеко, дългата пушка...

Абе, майстора и с малко длето мое да издълбае дупка с размерите на Марианската падина. Важно е кой е собственик на атрибута и дали мое да го ползва по предназначение или не.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Абе, майстора и с малко длето мое да издълбае дупка с размерите на Марианската падина. Важно е кой е собственик на атрибута и дали мое да го ползва по предназначение или не.

То пък много сложно да мушкаш. Като е къс трудно ще дълбае, да не е свободен инструмент. :D

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, KondioTo каза:

То пък много сложно да мушкаш. Като е къс трудно ще дълбае, да не е свободен инструмент. :D

Бе, най-тъпо е да дебел и къс - хем те разпорва, хем ти е недостатъчен.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Бе, най-тъпо е да дебел и къс - хем те разпорва, хем ти е недостатъчен.

@Stela Няма да го върне. 

Иначе по темата - едва ли е свързано. То зависи от количеството и не знам - може би възбудата. Скоростта зависи от възбудата.

Харесва ми как го ударихме на истории. Давайте още!

• Wow 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Ergeni каза:

@Stela Няма да го върне. 

Иначе по темата - едва ли е свързано. То зависи от количеството и не знам - може би възбудата. Скоростта зависи от възбудата.

Харесва ми как го ударихме на истории. Давайте още!

Може и да го върна, ако не умее да го използва както трябва. 😁

Количеството също зависи от възбудата. Със сигурност не зависи от големината на инструмента. 🤭

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Ergeni каза:

E, виж че пишем като интелектуалци, няма голотии :D 

Е да, говорим си за инструменти. Темата е само за майстори интелектуалци. Разбрахме вече, че материала няма значение, а как го обработваш. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, fengergana каза:

ДА!!!! дългите наистина не стрелят много,но тези с 15-16-17 ми стрелят даже по тавана!!!

Нека коментираме тези които са с:

• Kiss 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Stela каза:

Е да, говорим си за инструменти. Темата е само за майстори интелектуалци. Разбрахме вече, че материала няма значение, а как го обработваш. 

Майсторлъка си е му е работата! 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Ще ви издам една тайна, не знам на кой ще му е полезно това, не помня кой ми го е казвал so don't quote me on this, но ако сексът ви е приоритет, дължината не променя нищо, а различието в бедрата. Т.е. ако сте с по-широки бедра си търсете някой с по-тесни бедра и обратното.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...