KondioTo Публикувано на Март 17 Report Share Публикувано на Март 17 (редактирано) Хелоу, зайци. Смятате ли, че малката пушка гърми по-надалеко, а дългата пушка протича като слаба струя на мивката? Подозирам, че причината е еволюционна. Малката писалка има нужда от скорост, за да прати повече плувци на правилното място. Докато голямата е ленива и разчита на дължина. Какво мислите? Редактирано Март 17 от KondioTo 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Абе, майстора и с малко длето мое да издълбае дупка с размерите на Марианската падина. Важно е кой е собственик на атрибута и дали мое да го ползва по предназначение или не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KondioTo Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Абе, майстора и с малко длето мое да издълбае дупка с размерите на Марианската падина. Важно е кой е собственик на атрибута и дали мое да го ползва по предназначение или не. То пък много сложно да мушкаш. Като е къс трудно ще дълбае, да не е свободен инструмент. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Току що, KondioTo каза: То пък много сложно да мушкаш. Като е къс трудно ще дълбае, да не е свободен инструмент. Бе, най-тъпо е да дебел и къс - хем те разпорва, хем ти е недостатъчен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Бе, най-тъпо е да дебел и къс - хем те разпорва, хем ти е недостатъчен. @Stela Няма да го върне. Иначе по темата - едва ли е свързано. То зависи от количеството и не знам - може би възбудата. Скоростта зависи от възбудата. Харесва ми как го ударихме на истории. Давайте още! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 39 минути, Ergeni каза: @Stela Няма да го върне. Иначе по темата - едва ли е свързано. То зависи от количеството и не знам - може би възбудата. Скоростта зависи от възбудата. Харесва ми как го ударихме на истории. Давайте още! Може и да го върна, ако не умее да го използва както трябва. 😁 Количеството също зависи от възбудата. Със сигурност не зависи от големината на инструмента. 🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 1 час, Ergeni каза: Харесва ми как го ударихме на истории. Давайте още! То хубаво, ама тоя клуб е повече 18+ от съответния раздел. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 34 минути, Lelqtian каза: То хубаво, ама тоя клуб е повече 18+ от съответния раздел. E, виж че пишем като интелектуалци, няма голотии 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 29 минути, Ergeni каза: E, виж че пишем като интелектуалци, няма голотии Е да, говорим си за инструменти. Темата е само за майстори интелектуалци. Разбрахме вече, че материала няма значение, а как го обработваш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Харесва ми че във форума вече се отварят теми където ние с @fengergana сме експерти!! Жалко че са от тролове 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 ДА!!!! дългите наистина не стрелят много,но тези с 15-16-17 ми стрелят даже по тавана!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 11 минути, fengergana каза: ДА!!!! дългите наистина не стрелят много,но тези с 15-16-17 ми стрелят даже по тавана!!! Нека коментираме тези които са с: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 6 часа , Stela каза: Е да, говорим си за инструменти. Темата е само за майстори интелектуалци. Разбрахме вече, че материала няма значение, а как го обработваш. Майсторлъка си е му е работата! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ще ви издам една тайна, не знам на кой ще му е полезно това, не помня кой ми го е казвал so don't quote me on this, но ако сексът ви е приоритет, дължината не променя нищо, а различието в бедрата. Т.е. ако сте с по-широки бедра си търсете някой с по-тесни бедра и обратното. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари