Emanuela.Carey Публикувано на преди 7 часа Report Share Публикувано на преди 7 часа Music: Omer Zulfu livaneli Arrangement: Deyan Asenov Lyrics: Marieta Angelova 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа На Ваня версията е къде, къде по-добра. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Само като му чух дрането... не знам защо стораровият глас ме дразни от последните 5-6 години. Явно един Фики е достатъчен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа И отново една хубва песен на Ibrahim Tatlises - Leylim Ley си замина като кавър на Тони Стораро.💤 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Колко бързо ти порасна патката е забравил да добави сине мооой Умиращият морж отново вие на умряло куче... Мечока на народа! Бучи за мед Всички тръгнаха при Тенекията да вървят. Забравиха го Ганчо ейй... Това малкото гомно ти е внук не ти е син 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 2 часа , DevilWish каза: На Ваня версията е къде, къде по-добра. Да й яде гомната на Шефката. Той повече сръбската версия е окрал 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Значи заради траура дори Дон Марио си отложи премиерата на новата песен днес, дето има нужда от реклама и тн. А Тони Стораро, дето вс го знаят и няма значение кога пуска песен, реши че няма проблем 🙄 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.