z_o_ Публикувано на преди 6 часа Report Share Публикувано на преди 6 часа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Есил защо си е обезобразила целия фейс на Либия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 час, Lelqtian каза: Есил защо си е обезобразила целия фейс на Либия? Според прилича на леля си Данче. иначе ХИТ! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Много е готино парчето, но нещо звукът е зле, все едно идва от тръба. Втората част на припева почва в по-ниска тоналност, но после изведнъж скача нагоре и малко ми се губи тази линия на ниското пеене. Не знам как да го обясня. Примерно Ганев ги прави така рефрените, но си запазва ниската тоналност във втората част и са с по-издължени фрази. Тук не е така и само това не ми харесва особено. На визия го е докарала като Бионсе. Тялото й е супер за годините. Ако съм на нея ще направя и един ремикс с малко поп/хаус саунд. Трябваше да я пусне преди лятото, щото носи малко такова звучене. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа Какво е станало с мъжа й? Защо записа и музиката звучат толкова посредствено и нискокечствено.... Имам чувството, че слушам стара Тенекиена музика изпяна от Курвита-Десита. И тоя аутотюн допълнително осира нещата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Песен с хитов потенциал и е доста добра като изключим гадното качество на звукът. Защо е такова? 😮 Дали пък не е демо? Да я пусне с по-качествен звук. Иначе изглежда добре и песента ми харесва. Есил Дюран има яки песни и тази има шанс с един добър саунд. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа много свежа песен!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.