Jump to content

Симона и Ивайла - Май Полудях

Emanuela.Carey

Препоръчани коментари

Топ хит!

Иначе не беше ли писал някой, че ще е от Ганев? Този Павел Казаков явно е новият Асенов на Алфа. Сигурно Асенов е вдигнал тарифата.

Сподели в други сайтове

Благодаря за възможността дадена ми от Галин да изпея този хит със Сими!! Споделяйте,лайквайте и се забавлявате!!! Поздрави от мен Ивайла!!!💗

Сподели в други сайтове

Брей, за първи път песен в която участва Ивайла да ми хареса. Дали са им много яка песен, но аз Симона я харесвам много. Има нещо в гласът, което много ми допада и й дават едни от най-яките самостоятелни и дуетни песни. Не знам тя ли си ги избира, но едно 80% са й попадения.
Не знам дали ще е хит, но е по-яка от дуета на Мирела и Адам. Дано има успех. И жабката намаза!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Топ хит!

Иначе не беше ли писал някой, че ще е от Ганев? Този Павел Казаков явно е новият Асенов на Алфа. Сигурно Асенов е вдигнал тарифата.

Аз бях 😭 звука на Павел Казаков е много близък до ганевия, препдоложих че е той заради това + май беше харесал тийзъра в инстаграм

Но пък ми харесва много повече от изтърканата тенекия

Сподели в други сайтове

Защо всички се стараят да имитират Ганев? Не е ли идеята да е нещо различно? 

Иначе не мисля, че ще се запомни, гласа на Симона ми е един от най-неприятните които съм чувал. Видеото ми изглежда като от 2010-та. Може да се завърти по клубовете за месец- два. 

Сподели в други сайтове

Хубава песен като за лапета който не знаят на кой свят се намират...💩
Вече няма поп фолк музика за над 40+ годишни - песен от новите която да е хит защо ли...

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Marin каза:

Хубава песен като за лапета който не знаят на кой свят се намират...💩
Вече няма поп фолк музика за над 40+ годишни - песен от новите която да е хит защо ли...

Че кога таргет аудиторията на чалгата е била 40+ ?

И тогава песни като "Ние сме номер 1" и "Не сме безгрешни" се считаха за мръсна чалга и опростачаване на населението. Сега са евъргрийни защото хората които са били на 20 през 2005 в момента са на 40.

Сподели в други сайтове

Като чух интрото и си помислих, че ще запеят:

Иначе поредната боза от Пръдните Шалфа.... Пак Морското свинче квичи и тоя другия урод се прави на предатор.

Аранжимента ми е като копие на Лудгидия - Чисти сметки

Иначе куплет-припев все едно няма разлика между тях.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

И аз това се замислих - точно за "Фалшиво щастие"...

Иначе е по-скоро ми прилича на копие на последната на Янева, даже си помислих, че е на Ганев. Иначе баш си е песента на Янева, не знам само аз ли си го въобразявам? Даже пак за пиене се пее.

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Emanuela.Carey каза:

Че кога таргет аудиторията на чалгата е била 40+ ?

И тогава песни като "Ние сме номер 1" и "Не сме безгрешни" се считаха за мръсна чалга и опростачаване на населението. Сега са евъргрийни защото хората които са били на 20 през 2005 в момента са на 40.

Имаше песни за всички...за майката, за бащата, за развод, за раздяла....каква ли не тематика, сега наистина са с таргет тийн до студент и нищо друго. За това и тези песни не остават във времето, а след няколко месец никой не ги помни. Някой помни ли песен на тия Алфи? Всичко минава и заминава за месец.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Имаше песни за всички...за майката, за бащата, за развод, за раздяла....каква ли не тематика, сега наистина са с таргет тийн до студент и нищо друго. За това и тези песни не остават във времето, а след няколко месец никой не ги помни. Някой помни ли песен на тия Алфи? Всичко минава и заминава за месец.

Е рано им е на Алфите да пеят за разводи или тежки песни за майки и бащи. Особено ако нямат такива драми в живота си.

Имат песни с по-дълъг живот като “Мой си мерак” и песни с по-кратък такъв. Но същото е било и преди - има сума ти песни от ретрото, които са си останали там и не са се запазили във времето. 
Реално златните хитове са под 50% от цялата продукция за времето им.

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Emanuela.Carey каза:

Е рано им е на Алфите да пеят за разводи или тежки песни за майки и бащи. Особено ако нямат такива драми в живота си.

Имат песни с по-дълъг живот като “Мой си мерак” и песни с по-кратък такъв. Но същото е било и преди - има сума ти песни от ретрото, които са си останали там и не са се запазили във времето. 
Реално златните хитове са под 50% от цялата продукция за времето им.

Всъщност истински златни хитове - сигурно са 20 общо. И още 20 да се знаят масово. 50% е ужасно много. Не знам дали и 10% има. Ако хванем най-известните певици... имат по 5-10 запомнени песни от 300 общо издадени.

Но да, колкото е по-малка нишата, толкова по-малко остават във времето. Ето ВНЛ и По-по-по са подходящи за всякакви години. И са последните запазени, вероятно ще ги бъде във времето.

По-скоро Алфите са прецакани, защото са в режим дуети, трио, квартети. Реално нямат самостоятелна продукция. Когато мине хайпът по тях - няма да имат нищо. Дори и за ретро партита няма да стават.

Не им е рано на Алфите. Ето Пиянице много добре си пасна. Въпрос на концепция.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Ergeni каза:

Всъщност истински златни хитове - сигурно са 20 общо. И още 20 да се знаят масово. 50% е ужасно много. Не знам дали и 10% има. Ако хванем най-известните певици... имат по 5-10 запомнени песни от 300 общо издадени.

Но да, колкото е по-малка нишата, толкова по-малко остават във времето. Ето ВНЛ и По-по-по са подходящи за всякакви години. И са последните запазени, вероятно ще ги бъде във времето.

По-скоро Алфите са прецакани, защото са в режим дуети, трио, квартети. Реално нямат самостоятелна продукция. Когато мине хайпът по тях - няма да имат нищо. Дори и за ретро партита няма да стават.

Не им е рано на Алфите. Ето Пиянице много добре си пасна. Въпрос на концепция.

Може би това се прави за да може Галин да им каже, че влага в тях и всеки има продукция...Примерно Адам е най-прецакан, тотално спря да се занимава с него. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Може би това се прави за да може Галин да им каже, че влага в тях и всеки има продукция...Примерно Адам е най-прецакан, тотално спря да се занимава с него. 

Тази година му изтича договора, ако е за 5 години, вероятността да се махне ми се вижда все по-голяма.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, borisslav1 каза:

Тази година му изтича договора, ако е за 5 години, вероятността да се махне ми се вижда все по-голяма.

Не знам дали са за 5 години...но няма да се учудя да не му го подновят. За съжаление обаче без Галин не мисля, че ще има успех ако изобщо се опита. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

Не знам дали са за 5 години...но няма да се учудя да не му го подновят. За съжаление обаче без Галин не мисля, че ще има успех ако изобщо се опита. 

Мисля, че от него ще стане добър сервитьор. 

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Thecranfan каза:

Мисля, че от него ще стане добър сервитьор. 

Галин го взе само зарада външния му вид... Реално момчето няма качества за певец и е много изкуствен продукт който не може да удържи без силно лансиране. 

Сподели в други сайтове

Неслушаемо. "Фалшиво щастие" звучи като композирана от Моцарт пред тази пикня.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...