Emanuela.Carey Публикувано на Четвъртък в 16:01 Report Share Публикувано на Четвъртък в 16:01 Музика: Pavlin Petrov Текст: Galin, Petya Radeva, Pavlin Petrov Arrangement: Pavel Kazakov Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 16:04 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 16:04 Топ хит! Иначе не беше ли писал някой, че ще е от Ганев? Този Павел Казаков явно е новият Асенов на Алфа. Сигурно Асенов е вдигнал тарифата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 16:05 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:05 Благодаря за възможността дадена ми от Галин да изпея този хит със Сими!! Споделяйте,лайквайте и се забавлявате!!! Поздрави от мен Ивайла!!!💗 3 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 16:06 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:06 Брей, за първи път песен в която участва Ивайла да ми хареса. Дали са им много яка песен, но аз Симона я харесвам много. Има нещо в гласът, което много ми допада и й дават едни от най-яките самостоятелни и дуетни песни. Не знам тя ли си ги избира, но едно 80% са й попадения. Не знам дали ще е хит, но е по-яка от дуета на Мирела и Адам. Дано има успех. И жабката намаза! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Четвъртък в 16:07 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:07 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Топ хит! Иначе не беше ли писал някой, че ще е от Ганев? Този Павел Казаков явно е новият Асенов на Алфа. Сигурно Асенов е вдигнал тарифата. Аз бях 😭 звука на Павел Казаков е много близък до ганевия, препдоложих че е той заради това + май беше харесал тийзъра в инстаграм Но пък ми харесва много повече от изтърканата тенекия 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 16:25 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:25 Защо всички се стараят да имитират Ганев? Не е ли идеята да е нещо различно? Иначе не мисля, че ще се запомни, гласа на Симона ми е един от най-неприятните които съм чувал. Видеото ми изглежда като от 2010-та. Може да се завърти по клубовете за месец- два. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Четвъртък в 16:30 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:30 Хубава песен като за лапета който не знаят на кой свят се намират...💩 Вече няма поп фолк музика за над 40+ годишни - песен от новите която да е хит защо ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Четвъртък в 16:33 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:33 Да, добре е. Дали ще е хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 16:48 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 16:48 преди 18 минути, Marin каза: Хубава песен като за лапета който не знаят на кой свят се намират...💩 Вече няма поп фолк музика за над 40+ годишни - песен от новите която да е хит защо ли... Че кога таргет аудиторията на чалгата е била 40+ ? И тогава песни като "Ние сме номер 1" и "Не сме безгрешни" се считаха за мръсна чалга и опростачаване на населението. Сега са евъргрийни защото хората които са били на 20 през 2005 в момента са на 40. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 17:52 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:52 Пикли. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Четвъртък в 17:57 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:57 Като чух интрото и си помислих, че ще запеят: Иначе поредната боза от Пръдните Шалфа.... Пак Морското свинче квичи и тоя другия урод се прави на предатор. Аранжимента ми е като копие на Лудгидия - Чисти сметки Иначе куплет-припев все едно няма разлика между тях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Четвъртък в 21:43 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:43 И аз това се замислих - точно за "Фалшиво щастие"... Иначе е по-скоро ми прилича на копие на последната на Янева, даже си помислих, че е на Ганев. Иначе баш си е песента на Янева, не знам само аз ли си го въобразявам? Даже пак за пиене се пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано вчера в 08:39 Report Share Публикувано вчера в 08:39 преди 15 часа , Emanuela.Carey каза: Че кога таргет аудиторията на чалгата е била 40+ ? И тогава песни като "Ние сме номер 1" и "Не сме безгрешни" се считаха за мръсна чалга и опростачаване на населението. Сега са евъргрийни защото хората които са били на 20 през 2005 в момента са на 40. Имаше песни за всички...за майката, за бащата, за развод, за раздяла....каква ли не тематика, сега наистина са с таргет тийн до студент и нищо друго. За това и тези песни не остават във времето, а след няколко месец никой не ги помни. Някой помни ли песен на тия Алфи? Всичко минава и заминава за месец. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 09:55 Author Report Share Публикувано вчера в 09:55 преди 1 час, Jake каза: Имаше песни за всички...за майката, за бащата, за развод, за раздяла....каква ли не тематика, сега наистина са с таргет тийн до студент и нищо друго. За това и тези песни не остават във времето, а след няколко месец никой не ги помни. Някой помни ли песен на тия Алфи? Всичко минава и заминава за месец. Е рано им е на Алфите да пеят за разводи или тежки песни за майки и бащи. Особено ако нямат такива драми в живота си. Имат песни с по-дълъг живот като “Мой си мерак” и песни с по-кратък такъв. Но същото е било и преди - има сума ти песни от ретрото, които са си останали там и не са се запазили във времето. Реално златните хитове са под 50% от цялата продукция за времето им. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано вчера в 10:40 Report Share Публикувано вчера в 10:40 преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: Е рано им е на Алфите да пеят за разводи или тежки песни за майки и бащи. Особено ако нямат такива драми в живота си. Имат песни с по-дълъг живот като “Мой си мерак” и песни с по-кратък такъв. Но същото е било и преди - има сума ти песни от ретрото, които са си останали там и не са се запазили във времето. Реално златните хитове са под 50% от цялата продукция за времето им. Всъщност истински златни хитове - сигурно са 20 общо. И още 20 да се знаят масово. 50% е ужасно много. Не знам дали и 10% има. Ако хванем най-известните певици... имат по 5-10 запомнени песни от 300 общо издадени. Но да, колкото е по-малка нишата, толкова по-малко остават във времето. Ето ВНЛ и По-по-по са подходящи за всякакви години. И са последните запазени, вероятно ще ги бъде във времето. По-скоро Алфите са прецакани, защото са в режим дуети, трио, квартети. Реално нямат самостоятелна продукция. Когато мине хайпът по тях - няма да имат нищо. Дори и за ретро партита няма да стават. Не им е рано на Алфите. Ето Пиянице много добре си пасна. Въпрос на концепция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано вчера в 13:01 Report Share Публикувано вчера в 13:01 Топ хит! Симона е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 13:54 Report Share Публикувано вчера в 13:54 К*рветата си имат нов хим(е)н. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано вчера в 17:09 Report Share Публикувано вчера в 17:09 преди 6 часа , Ergeni каза: Всъщност истински златни хитове - сигурно са 20 общо. И още 20 да се знаят масово. 50% е ужасно много. Не знам дали и 10% има. Ако хванем най-известните певици... имат по 5-10 запомнени песни от 300 общо издадени. Но да, колкото е по-малка нишата, толкова по-малко остават във времето. Ето ВНЛ и По-по-по са подходящи за всякакви години. И са последните запазени, вероятно ще ги бъде във времето. По-скоро Алфите са прецакани, защото са в режим дуети, трио, квартети. Реално нямат самостоятелна продукция. Когато мине хайпът по тях - няма да имат нищо. Дори и за ретро партита няма да стават. Не им е рано на Алфите. Ето Пиянице много добре си пасна. Въпрос на концепция. Може би това се прави за да може Галин да им каже, че влага в тях и всеки има продукция...Примерно Адам е най-прецакан, тотално спря да се занимава с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано вчера в 17:13 Report Share Публикувано вчера в 17:13 преди 3 минути, Jake каза: Може би това се прави за да може Галин да им каже, че влага в тях и всеки има продукция...Примерно Адам е най-прецакан, тотално спря да се занимава с него. Тази година му изтича договора, ако е за 5 години, вероятността да се махне ми се вижда все по-голяма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано вчера в 17:19 Report Share Публикувано вчера в 17:19 преди 4 минути, borisslav1 каза: Тази година му изтича договора, ако е за 5 години, вероятността да се махне ми се вижда все по-голяма. Не знам дали са за 5 години...но няма да се учудя да не му го подновят. За съжаление обаче без Галин не мисля, че ще има успех ако изобщо се опита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано вчера в 20:06 Report Share Публикувано вчера в 20:06 преди 2 часа , Jake каза: Не знам дали са за 5 години...но няма да се учудя да не му го подновят. За съжаление обаче без Галин не мисля, че ще има успех ако изобщо се опита. Мисля, че от него ще стане добър сервитьор. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 7 часа , DarkChild каза: К*рветата си имат нов хим(е)н. Прочетох хюмне 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 17 часа , Thecranfan каза: Мисля, че от него ще стане добър сервитьор. Галин го взе само зарада външния му вид... Реално момчето няма качества за певец и е много изкуствен продукт който не може да удържи без силно лансиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Неслушаемо. "Фалшиво щастие" звучи като композирана от Моцарт пред тази пикня. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.