Andrew Cunanan. Публикувано на Неделя в 07:03 Report Share Публикувано на Неделя в 07:03 Скъпи съфорумци, това е един ужасен човек, само се дзвери на милата Китту, само защитава разни парцалеси кат Кама и Преса, вместо да слуша истински чалга изполин кат Гюрче - той я плюе. Човек с нулев фкус и претъпени сетива за качествена музика. Преди години разпращаше гениталии напред-назад из форома, даже собствените си бе изтипосал тук без капка свян. Настоявам за бан! Убийте го с камъни на площада на форома, направете го колхозник в лагер на заточение в Руската тундра, пратете го да копа уран в Припят! Изчу кайте го на масова оргия - целия фором му се изредете! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Неделя в 07:23 Report Share Публикувано Неделя в 07:23 !!!! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Неделя в 14:44 Report Share Публикувано Неделя в 14:44 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Изчу кайте го на масова оргия - целия фором му се изредете! Ще издържиш ли на целия форум? 🤣🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 14:46 Author Report Share Публикувано Неделя в 14:46 преди 1 минута, Bunn каза: Ще издържиш ли на целия форум? 🤣🤣 В момента са трима-четирима активните потребители, по-скоро ще си свършат работата за по 2- минути максум и после ще тъпея цяла вечер... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 15:03 Report Share Публикувано Неделя в 15:03 Това е прецедент! Потребител сам да се оплаква от себе си! @Andrew Cunanan. двама потребители ли пишете от акаунта? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:05 Author Report Share Публикувано Неделя в 15:05 преди 1 минута, DevilWish каза: Това е прецедент! Потребител сам да се оплаква от себе си! @Andrew Cunanan. двама потребители ли пишете от акаунта? Повече сме 😘 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 15:05 Report Share Публикувано Неделя в 15:05 Току що, Andrew Cunanan. каза: Повече сме 😘 Ма вий цяла оргия, ъм? След Глория и Преслава може да се похвали с такава фенска маса... 😘 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 19:06 Report Share Публикувано Неделя в 19:06 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: Изчу кайте го на масова оргия - целия фором му се изредете! Тук сме само ботъмки 😛 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 19:07 Author Report Share Публикувано Неделя в 19:07 Току що, xroflx9 каза: Тук сме само ботъмки 😛 Има дилда за тая работа, сис 😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Неделя в 19:40 Report Share Публикувано Неделя в 19:40 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: В момента са трима-четирима активните потребители, по-скоро ще си свършат работата за по 2- минути максум и после ще тъпея цяла вечер... Може заради желанието ти да се завърнат неактивни потребители 😏😂 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 19:43 Report Share Публикувано Неделя в 19:43 преди 2 минути, Bunn каза: Може заради желанието ти да се завърнат неактивни потребители 😏😂 Ми хайде де. Събуди ли се от зимния си сън и ти? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано вчера в 00:10 Report Share Публикувано вчера в 00:10 Не предизвикваш емпатия у мен! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 01:52 Report Share Публикувано вчера в 01:52 преди 1 час , Ergeni каза: Не предизвикваш емпатия у мен! Пусни ценоразпис! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано вчера в 12:20 Report Share Публикувано вчера в 12:20 Нека му е! Гледам, че и оня Гуцафен също все му реагира на коментарите, явно и той си го търси. БАН за тия! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа преди 8 часа , Gerganafen каза: Нека му е! Гледам, че и оня Гуцафен също все му реагира на коментарите, явно и той си го търси. БАН за тия! като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 19 часа Author Report Share Публикувано преди 19 часа преди 1 минута, fengergana каза: като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!! той визираше себе си, а не теб! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 3 минути, fengergana каза: като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!! Себе си имах предвид! 2 дена ще те държа на сухо за наказание, че ме нападаш без причина🤪 1 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 2 минути, Gerganafen каза: Себе си имах предвид! 2 дена ще те държа на сухо за наказание, че ме нападаш без причина🤪 мило,време е да разкрием на форума,че сме един човек и страдаме от биполярност!!! 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 28 минути, fengergana каза: мило,време е да разкрием на форума,че сме един човек и страдаме от биполярност!!! ФалшиФ профил, мой профил!!!🤪 Недей, че @Ergeni ще се зарадва, че Гери няма дори двама останали фенове, а само един 2 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 44 минути, Gerganafen каза: ФалшиФ профил, мой профил!!!🤪 Недей, че @Ergeni ще се зарадва, че Гери няма дори двама останали фенове, а само един Отдавна не ни интересува колко профили имате. Пишете на воля. Стига да е по правилата може да се въобразявате на 5 фена ако искате. 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Иска ми се да имам бройките на @fengergana И да тича срещу мен, не мога да го стигна по километраж! Идол ми е!😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 2 часа , Gerganafen каза: Иска ми се да имам бройките на @fengergana И да тича срещу мен, не мога да го стигна по километраж! Идол ми е!😘 за това се насочи към мъжете,мило!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час Тоя още ли не сте го баннали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.