Jump to content

Апел за бан към @AndrewCunanan

Препоръчани коментари

преди 23 минути, LuydmilGenov каза:

Точно този контрол прекрати крайностите. Логиката е, че свободата на словото преди не ти пречеше, а когато взехме мерки и вече виждаш проблем. Няма абсолютизъм в прилагането на свободата на словото, защото то зависи от правилата. Според мен виж значението на абсолютизма, защото не се връзва с нещата, които говориш. Преди беше абсолютизъм. Сега правилата го ограничават.

В момента ти водиш кампания срещу него. 

Да описваш вече състояла се кампания и последствията от нея, не е същото като да водиш такава.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Да описваш вече състояла се кампания и последствията от нея, не е същото като да водиш такава.

Темата за бан е от 3+ години. Така че ти вършиш същото години наред. Преспокойно лелята може да си извади медицинско "намали ми енгейджмънта" и да претендира идентично като теб.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, LuydmilGenov каза:

Темата за бан е от 3+ години. Така че ти вършиш същото години наред. Преспокойно лелята може да си извади медицинско "намали ми енгейджмънта" и да претендира идентично като теб.

Той и да сметне, няма какво да покаже или докаже. Неговия енгейжмънт е над единицата. Моят е под средния за топ 100 потребителите, най-слабия за потребители с 10к, и втория най-слаб за бивш модератор. Не може да се отрече, че нещата са крайно зле. Без кампанията, тия цифри нямаше да бъдат толкова драматично ниски. След като ми е навредил в рамките на форума, съм в правото си да търся компенсация. Това не е очерняне. Не нося никаква отговорност, че е избрал да поведе подобна кампания.

Сподели в други сайтове

Ти не носиш и отговорност как не си пиеш хапчетата. 

Нямаш ингейджъмън защото не постваш и не си интересен на форумците, а прослуватата формула, която разбираемо отказваш да публикуваш, е 120% стъкмистика за да се пишеш за пореден път онеправдан. 

С настоящата кампания която самоцелно водиш, с нулеви резултати, нямаш да си вдигнеш реакциите. 

Изобщо спри да се опитваш несъстоятелно да командориш форумната управа как си поддържа форума, и също спри неспокосаните опити да пренаписваш историята, че ще почна пак да ти обръщам внимание, а това ти харесва по-малко отколкото когато те игнорирам. 

Като цяло щом не ти изнася, не ти допада, не ти харесва и чувствата очевидно са взаимни, никой не те кара насила да влизаш тука. Интернед бол, намери си по-подходяща аудиотория. 

Сподели в други сайтове

- Отказва да си признае вината, въпреки че фактите не са на негова страна. Поведенията му отговорят на CA.

- Обижда

- Заканва се че щял да почне пак

В момента виждам това. Търпете го. Нека гони още хора, форума да опустее съвсем..

Сподели в други сайтове

@LuydmilGenov омръзна ми да бъда обиждан. Вземи мерки, търпях тая история скарана с реалността достатъчно. Той няма да си вземе бележки, но го остави достатъчно да си разиграва коня. 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Fast каза:

Ето това е някой, който действително се прави на жертва. 

Вече сте квит.

И двете оплаквания са еднакво несъстоятелни.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , LuydmilGenov каза:

Вече сте квит.

Моите мотиви имат субстанция. Ако някой те наръга, оцелял си, и знаеш кой е наръгал, няма ли го осъдъш? Ще си кажеш ли че той и те сте еднакво виновни, задето те е наръгал? Психологическия тормоз е също толкова гаден като физическия. Удря същите центри в мозъка.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , LuydmilGenov каза:

Вече сте квит.

Както точно сме квит? Ошипаната госпожица не е спряла да се жертва и да ми приписва без да имам нищо общо всички световни и собствените си проблеми, а аз досега не и обръщах внимание. И гледам продължава защото поредна седмица мерки не се взимат. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Fast каза:

Моите мотиви имат субстанция. Ако някой те наръга, оцелял си, и знаеш кой е наръгал, няма ли го осъдъш? Ще си кажеш ли че той и те сте еднакво виновни, задето те е наръгал? Психологическия тормоз е също толкова гаден като физическия. Удря същите центри в мозъка.

Твоите мотиви имат само и единствено цел вендета, а тая субстанция е време да я смениш. 

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Fast каза:

И понеже ти си безгрешен и го наръга реципрочно. Ти не го съдиш, а го наръга по същия начин. Ако неговата присъда е 10 години, твоята е 7.

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, LuydmilGenov каза:

И понеже ти си безгрешен и го наръга реципрочно. Ти не го съдиш, а го наръга по същия начин. Ако неговата присъда е 10 години, твоята е 7.

Колко пъти трябва да обяснявам, че разобличаването на кампания не е същото като провеждането на кампания? Той е цялял да навреди (bad faith), аз търся реперации поради състоялите се вреди. Сравняваш ябълки с портокали. Трябвало е да знае, че щом е прибягнал до това, в даден момент всичко може да стане публично достояние.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Fast каза:

Колко пъти трябва да обяснявам, че разобличаването на кампания не е същото като провеждането на кампания? Той е цялял да навреди (bad faith), аз търся реперации поради състоялите се вреди. Сравняваш ябълки с портокали. Трябвало е да знае, че щом е прибягнал до това, в даден момент всичко може да стане публично достояние.

Търсиш ти под телето вол. Твоята несъстоятелност във форума е световно извесна от преди тая "кампания" която си въобразяваш че съм бил водил. 

Избрани цитати от тема, далеч преди да обърна изобщо внимание че гнида като теб съществува. 

Блубери

image.png.5339eecc1097f70d38e78557b7c936ae.png

Фиклена

image.png.8f117a0c3fd3f7f2002b0279a3174492.png

Сашо
image.png.0d6f705f0de2af432ebc7e7b5ce5f950.png

Сподели в други сайтове

Сеньор 

image.png.a5e8204e726d02eb56b5701201b9e256.png

Христина
image.png.9f6356521aee26d57e8a3afb623791d5.png

Ноле

image.png.e2e468e7fd49ba74ff45253100a20b8a.png

Отново Сашо
image.png.822324eb007b65aa64cb9e46d9c18c33.png

И пак Фиклена 
image.png.87535facefc8ee94a122d12bee5525fd.png

Цитатите са избрани да покажат как въпреки че много ми се иска, примисваните ми заслуги за уронване на нечия репутация, за съжаление датират преди тази моя "кампания", а репутация която да бъде уронвана просто и точно никога не е имало, извън въображението на самоповярвали си величества разбира се ... 

Сподели в други сайтове

Към момента с Блубери се разбираме добре. Тази тема е пример за конструркивна критика, въпреки че не съм съгласен с всичко написано, за разлика от неговите обвинения че уж съм наричал потребителите  луди и подобни Плюс това, първоначално не ме критикуваше относно модерството. Неговата цел бе да ме изкара лош човек преди всичко.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

Към момента с Блубери се разбираме добре. Тази тема е пример за конструркивна критика, въпреки че не съм съгласен с всичко написано, за разлика от неговите обвинения че уж съм наричал потребителите  луди и подобни Плюс това, първоначално не ме критикуваше относно модерството. Неговата цел бе да ме изкара лош човек преди всичко.

Темата беше приключена преди няколко години. Ти просто се възползва от някакво спречкване и реши да атакуваш Лелята. До скоро се разбираше с него, защото те беше блеклистнал. Претендираше, че лелята ти бил прецакал енгейджмънта, но горе виждам няколко пъти повече негативни коментари. Защо не претендираш за Фиклена, Сашо, Блубери и всички гореизтипосани?

Бях забравил темите, хубаво са напомнени. 

Да приемем, че лелята е имал цел да те изкара лош, а останалите от скрийншотовете?

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , LuydmilGenov каза:

Темата беше приключена преди няколко години. Ти просто се възползва от някакво спречкване и реши да атакуваш Лелята. До скоро се разбираше с него, защото те беше блеклистнал. Претендираше, че лелята ти бил прецакал енгейджмънта, но горе виждам няколко пъти повече негативни коментари. Защо не претендираш за Фиклена, Сашо, Блубери и всички гореизтипосани?

Бях забравил темите, хубаво са напомнени. 

Да приемем, че лелята е имал цел да те изкара лош, а останалите от скрийншотовете?

Защото са единични коментари. Lelqtian е действал систематично. Три последователни години, без спирка.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Fast каза:

Защото са единични коментари. Lelqtian е действал систематично. Три последователни години, без спирка.

Трите последователни години, когато не ти обръщам внимание, защото си в списъка с блокирани? Ставаш все по смешен с тия делюзии. Излез на въздух и 

Сподели в други сайтове

От 17.03.2025 г. от 19:10, Fast каза:

CA се отличава с 1) изолирано място на събитията (разиграло се е изцяло във форума, в най-публичните му части, п.р. Поп фолк скандали/Чат мания) 2) фиксирани наративи (Fast e лицемер, Fast е диктатор) 3) изопачаване на факти (беше ме обвинил, че наричам потребителите нередовни, в смисъл че са психично болни, когато имах предвид неактивни, в темите за избор на модератори неколкократно ме е обвинявал че манипулирам гласовете) 3) постоянност на атаките (3 последователни години, от 2019 до 2021 включително е бил като развалена плоча - наистина ли мислите, че ако някой говори за вас толкова дълго, поне някакъв сегмент от потребителската маса няма да го приеме за истина?, след взаимното блокиране е прибягвал към удари в кръста, като онзи коментар в темата за Емрах)

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Fast каза:
От 17.03.2025 г. от 18:10, Fast каза:

CA се отличава с 1) изолирано място на събитията (разиграло се е изцяло във форума, в най-публичните му части, п.р. Поп фолк скандали/Чат мания) 2) фиксирани наративи (Fast e лицемер, Fast е диктатор) 3) изопачаване на факти (беше ме обвинил, че наричам потребителите нередовни, в смисъл че са психично болни, когато имах предвид неактивни, в темите за избор на модератори неколкократно ме е обвинявал че манипулирам гласовете) 3) постоянност на атаките (3 последователни години, от 2019 до 2021 включително е бил като развалена плоча - наистина ли мислите, че ако някой говори за вас толкова дълго, поне някакъв сегмент от потребителската маса няма да го приеме за истина?, след взаимното блокиране е прибягвал към удари в кръста, като онзи коментар в темата за Емрах)

1 - други допирни точки с теб извън форума нямам, така че това не важи

2 - фактите са си факти. ти си лицемер. като модератор водеше диктаторска цемзурираща политика на която Хитлер и Путин биха завидели. Смяташе, че даже и сега смяташ, че някой ти е длъжен само защото си извършвал "неплатен труд" и трябвало да ти се благодари. Наричаше потребителите много неща, от които "нередовни" беше най-малката обида, въпреки бановете които раздаваше за много по-безобидни определения, най-вече на несъгласните с твое величество. Неща които отказва да признавеш поредна петилетка, защото тия факти продължават да не изнасят на делулу реалността, в която си се нанесъл перманентно. 

3 - потребителска маса, която е влизала в тоя период и сега са около 5 човека, които и тогава не са били особено съгласни с твоето поведение, а с тая вендета - още по-малко. Освен това, точка 2, за твое съжаление, истината боли. 

Изобщо толкова си зациклил по сяква параграфи, че за 6 години не можа ли да запишеш нещо ново на разваления ти грамофон? 

Сподели в други сайтове

Дори ako e смятал, че в това което казва има частица истина, не е имал основание пряко да скулптурира общественото мнение в полза на неговата гледна точка за толкова продължителен период (3 години) до степен че да свърша с необясними дупки в енгейжъмънта. Нима искате да сте във форум, в който в момента в който не се харесате на определен потребител, същия да може да ви унищожи ритуално? Все пак живеем в демократична държава, а не в соца.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Fast каза:

Дори ako e смятал, че в това което казва има частица истина, не е имал основание пряко да скулптурира общественото мнение в полза на неговата гледна точка за толкова продължителен период (3 години) до степен че да свърша с необясними дупки в енгейжъмънта. Нима искате да сте във форум, в който в момента в който не се харесате на определен потребител, същия да може да ви унищожи ритуално? Все пак живеем в демократична държава, а не в соца.

Посочването на факти - не частица истина. Факти - не е манипулиране на общественото мнение, само защото не са съвместити с делулу реалността в която си се нанесъл. Виж твойто опити да ми приписваш всички проблеми на света са точно това и груба атака над демокрацията и свободното слово. 

Намери си ново хоби.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...