Stela Публикувано Вторник в 22:27 Report Share Публикувано Вторник в 22:27 преди 11 минути, Ergeni каза: Прав си, дори Българска академия на науките са вдигнали ръце от него! Помисли да добавиш другата трибуквена опция във форума. Много кандидати ще има за нея. 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Вторник в 22:36 Report Share Публикувано Вторник в 22:36 преди 8 минути, Stela каза: Помисли да добавиш другата трибуквена опция във форума. Много кандидати ще има за нея. 😂😂😂 НАП? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 23:15 Report Share Публикувано Вторник в 23:15 преди 39 минути, Luydmil каза: НАП? Викаш като едната Емилия се отказа, другата може да се навие? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Сряда в 00:00 Report Share Публикувано Сряда в 00:00 преди 1 час, LuydmilGenov каза: НАП? И тази може, но аз имах предвид 🍌 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Сряда в 02:58 Report Share Публикувано Сряда в 02:58 Това което съм си изградил като мнение за теб последните дни, е че страдаш от ниска емпатия, а си в сфера, в която това е критично. Надявам се да не объркаш някой пациент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 04:59 Author Report Share Публикувано Сряда в 04:59 преди 7 часа , Jake каза: на AndrewCunanan му трябва едно нещо с три букви, не БАН. : - ) Аз си имам! И редовно си го ползвам по предназначение! Не завиждай! От завист се погрознява и излизат бръчки!🥰 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 05:01 Author Report Share Публикувано Сряда в 05:01 преди 6 часа , LuydmilGenov каза: НАП? Представяш ли си да стана подданик на Счети и само нея да браня тук? 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 07:13 Report Share Публикувано Сряда в 07:13 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Представяш ли си да стана подданик на Счети и само нея да браня тук? Отдавна си счето(с)водник 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Сряда в 09:20 Report Share Публикувано Сряда в 09:20 Да обръщате нечии (доказани) загуби в хумор е жалко. Едно знайте, ако нещо такова ви сполети, няма да се обърна, нито пък ме търсете за каквото и да било свързано с форумски въпроси. Дотук съм с общественополезната част. Чакам само някой да направи друг форум, че съвсем да изчезна. Има интерес. Ако на някой му е писнало да гледа Валя Великова през 2 поста, да се заема. Споко, няма да го правя аз. Просто съм отворен към това. Визията ми е, no filter за чалгарки, но нулева толерантност към токсични потребители, и правила, които правят прираста на фенски конфликти в лични на практика невъзможен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 10:08 Report Share Публикувано Сряда в 10:08 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Представяш ли си да стана подданик на Счети и само нея да браня тук? По скоро си представям как Счета ще се запише за мис Плюс Сайз следващия сезон, ще направи дует с Ванчето и ще бъде оценявана на караоке от мАдам, Дион и други Тройници от свитата, отколкото ти да я защитаваш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Сряда в 12:35 Report Share Публикувано Сряда в 12:35 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз си имам! И редовно си го ползвам по предназначение! Не завиждай! От завист се погрознява и излизат бръчки!🥰 И аз си имам - моя! Хубав и рязан...гледам си го в огледалото и му се радвам, няма за какво да завиждам ! :Д 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Сряда в 14:38 Report Share Публикувано Сряда в 14:38 преди 2 часа , Jake каза: И аз си имам - моя! Хубав и рязан...гледам си го в огледалото и му се радвам, няма за какво да завиждам ! :Д Толкова ли е малък, че се налага да го дириш в огледало? Би следвало да можеш да го виждаш пред себе си, да го хванеш и т.н. подрабности. 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Сряда в 15:13 Report Share Публикувано Сряда в 15:13 преди 2 часа , Jake каза: И аз си имам - моя! Хубав и рязан...гледам си го в огледалото и му се радвам, няма за какво да завиждам ! :Д изпрати ми го! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 15:54 Report Share Публикувано Сряда в 15:54 преди 6 часа , Fast каза: Да обръщате нечии (доказани) загуби в хумор е жалко. Едно знайте, ако нещо такова ви сполети, няма да се обърна, нито пък ме търсете за каквото и да било свързано с форумски въпроси. Дотук съм с общественополезната част. Чакам само някой да направи друг форум, че съвсем да изчезна. Има интерес. Ако на някой му е писнало да гледа Валя Великова през 2 поста, да се заема. Споко, няма да го правя аз. Просто съм отворен към това. Визията ми е, no filter за чалгарки, но нулева толерантност към токсични потребители, и правила, които правят прираста на фенски конфликти в лични на практика невъзможен. За да постигнеш подобна идилия трябва да се заемеш със създаването и менажирането на подобно пространство. А колкото хора - толкова и проблеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 15:57 Report Share Публикувано Сряда в 15:57 преди 1 минута, LuydmilGenov каза: За да постигнеш подобна идилия трябва да се заемеш със създаването и менажирането на подобно пространство. А колкото хора - толкова и проблеми. 😮 😮 😮 Чудех се какъв е тоя Людмил. Намери какъв ник да си сложиш и ти. По-добре да беше Графа. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 16:51 Report Share Публикувано Сряда в 16:51 преди 53 минути, DevilWish каза: 😮 😮 😮 Чудех се какъв е тоя Людмил. Намери какъв ник да си сложиш и ти. По-добре да беше Графа. Здравей, аз съм Людмил! Не можеш да отречеш прогресията - Графа, Евгени Генчев, Людмил ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 17:31 Report Share Публикувано Сряда в 17:31 преди 39 минути, LuydmilGenov каза: Здравей, аз съм Людмил! Не можеш да отречеш прогресията - Графа, Евгени Генчев, Людмил ❤️ Мелето ми харесваше най-много Следващия кой ще е ? Виктор, Мартин или Васил? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 18:12 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:12 преди 5 часа , Jake каза: И аз си имам - моя! Хубав и рязан...гледам си го в огледалото и му се радвам, няма за какво да завиждам ! :Д Прати пик, за да оценим по достойнство! @Gerganafen @fengergana @xroflx9 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Сряда в 19:48 Report Share Публикувано Сряда в 19:48 преди 3 часа , LuydmilGenov каза: За да постигнеш подобна идилия трябва да се заемеш със създаването и менажирането на подобно пространство. А колкото хора - толкова и проблеми. Имам умения за мод, но знам че като админ бих се издънил зверски. Затова го вкарвам като идея, защото има нужда от алтернатива. Не всички харесваме подхода абсолютизъм на свободата на словото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Сряда в 20:26 Report Share Публикувано Сряда в 20:26 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Прати пик, за да оценим по достойнство! @Gerganafen @fengergana @xroflx9 Само на живо, тримата на колене и показвам и оценявате :Д 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 20:30 Report Share Публикувано Сряда в 20:30 преди 39 минути, Fast каза: Имам умения за мод, но знам че като админ бих се издънил зверски. Затова го вкарвам като идея, защото има нужда от алтернатива. Не всички харесваме подхода абсолютизъм на свободата на словото. Странното е, че това ти пречи към днешна дата. Реално когато беше мод се случваха къде, къде по-инфарктни събития. И скандали. Тогава си беше тотална свободия. Не помня да си пускал подобни теми и прочее. Впрочем правилно ли помня, че при предния скандал с лелята, той обеща да не те цитира и да не се занимава с теб, сложи те в игнор листата и оттогава не сте имали никакви пререкания? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Сряда в 21:42 Report Share Публикувано Сряда в 21:42 преди 4 часа , LuydmilGenov каза: Здравей, аз съм Людмил! Не можеш да отречеш прогресията - Графа, Евгени Генчев, Людмил ❤️ Първоначално прочетох Людмила и си викам каквооо... коя, Захажаева ли? Много искам да знам какъв ще бъде следващия ти ник.. но малко се плаша 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Сряда в 21:59 Report Share Публикувано Сряда в 21:59 преди 1 час , Jake каза: Само на живо, тримата на колене и показвам и оценявате :Д извратеняк,ти нормален ли си?? добре,аз съм съгласна!!!🤪 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Четвъртък в 01:28 Report Share Публикувано Четвъртък в 01:28 преди 5 часа , LuydmilGenov каза: Странното е, че това ти пречи към днешна дата. Реално когато беше мод се случваха къде, къде по-инфарктни събития. И скандали. Тогава си беше тотална свободия. Не помня да си пускал подобни теми и прочее. Впрочем правилно ли помня, че при предния скандал с лелята, той обеща да не те цитира и да не се занимава с теб, сложи те в игнор листата и оттогава не сте имали никакви пререкания? Не ми пречи свободата на словото, а абсолютизмът в прилагането й. Ти беше този, който въведе това тук. И в предишни години не е имало толкова контрол, но имаше стая за гъвкавост, когато някой прекали. Колкото до споменаването: От 6.03.2025 г. от 4:28, Fast каза: Аз лично се старая да не го обсъждам извън контекста на инцидента и няма да пристъпя в тази посока. Темата никога не е била затваряна за нови доказателства. Имах такива и ги постнах, защото той не е невинен, и това не е просто скандал. Става въпрос за потребител, склонен (пряко) да бърника в общото състояние на останалите. Той не просто е пожелал да бъда зле, а направил всичко възможно "да не видя мир" както той сам беше казал. Най-яркия пример за това е кампанията му срещу мен. Ако тази кампания ме е разклатила емоционално и/или значително е нарушила възприятието ми, т.е. има реални вреди, няма проблем да бъде санкциониран, но ако този случай се гледа през призмата на free speech абсолютизма, той не е извършил нищо нередно, защото е упражнил правото си да се изразява свободно, без значение доколко е навредил. Това е една от причините въпросната кампания да се вихрила толкова години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Четвъртък в 07:51 Report Share Публикувано Четвъртък в 07:51 преди 6 часа , Fast каза: Не ми пречи свободата на словото, а абсолютизмът в прилагането й. Ти беше този, който въведе това тук. И в предишни години не е имало толкова контрол, но имаше стая за гъвкавост, когато някой прекали. Колкото до споменаването: Темата никога не е била затваряна за нови доказателства. Имах такива и ги постнах, защото той не е невинен, и това не е просто скандал. Става въпрос за потребител, склонен (пряко) да бърника в общото състояние на останалите. Той не просто е пожелал да бъда зле, а направил всичко възможно "да не видя мир" както той сам беше казал. Най-яркия пример за това е кампанията му срещу мен. Ако тази кампания ме е разклатила емоционално и/или значително е нарушила възприятието ми, т.е. има реални вреди, няма проблем да бъде санкциониран, но ако този случай се гледа през призмата на free speech абсолютизма, той не е извършил нищо нередно, защото е упражнил правото си да се изразява свободно, без значение доколко е навредил. Това е една от причините въпросната кампания да се вихрила толкова години. Точно този контрол прекрати крайностите. Логиката е, че свободата на словото преди не ти пречеше, а когато взехме мерки и вече виждаш проблем. Няма абсолютизъм в прилагането на свободата на словото, защото то зависи от правилата. Според мен виж значението на абсолютизма, защото не се връзва с нещата, които говориш. Преди беше абсолютизъм. Сега правилата го ограничават. В момента ти водиш кампания срещу него. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.