Stela Публикувано Петък в 22:16 Report Share Публикувано Петък в 22:16 преди 20 часа , Fast каза: Защото са единични коментари. Lelqtian е действал систематично. Три последователни години, без спирка. Единични коментари, но са от няколко различни потребители на форума. И със сигурност са далеч повече от постнатите скрийнове. Не може в обществен форум да забраним на хората да се изказват негативно за нас, нито пък да ги задължим да ни вдигат рейтинга. Въпроса е да няма обиди, да не се нарушават правилата. Ти не искаш да разбереш, че правиш същото в което обвиняваш @Lelqtian. Вече толкова хора ти го казахме. Модераторството не е условие за постигане на висок рейтинг. Това си зависи от представянето ти и коментарите, които постваш до колко са интересни за останалите. Всичко това с отварянето на тази стара тема и настоятелните ти искания са нещото, което ще навреди на репутацията ти, а не това, което наричаш "кампания". Не виждаш ли, че масово не беше подкрепена тезата ти за подронване, което означава, че хората не са на същото мнение и очевидно преувеличаваш нещата. Пренесе нещата и в тази тема, че другата е малко все едно. Нямам нищо лично срещу теб, но ти в момента сам се подкопаваш. Нека спрем вече да занимаваме форума с тази история. 😉 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Петък в 22:50 Report Share Публикувано Петък в 22:50 преди 44 минути, Stela каза: Единични коментари, но са от няколко различни потребители на форума. И със сигурност са далеч повече от постнатите скрийнове. Не може в обществен форум да забраним на хората да се изказват негативно за нас, нито пък да ги задължим да ни вдигат рейтинга. Въпроса е да няма обиди, да не се нарушават правилата. Ти не искаш да разбереш, че правиш същото в което обвиняваш @Lelqtian. Вече толкова хора ти го казахме. Модераторството не е условие за постигане на висок рейтинг. Това си зависи от представянето ти и коментарите, които постваш до колко са интересни за останалите. Всичко това с отварянето на тази стара тема и настоятелните ти искания са нещото, което ще навреди на репутацията ти, а не това, което наричаш "кампания". Не виждаш ли, че масово не беше подкрепена тезата ти за подронване, което означава, че хората не са на същото мнение и очевидно преувеличаваш нещата. Пренесе нещата и в тази тема, че другата е малко все едно. Нямам нищо лично срещу теб, но ти в момента сам се подкопаваш. Нека спрем вече да занимаваме форума с тази история. 😉 Не е толкова проблем, че ме е обсъждал, а начинът по който ме е обсъждал. Целял е да ме срине психологически и подкопае репутационно. Е възстанових се от психологическите атаки, но дупките в репутацията все още са там. Ако емоционалната травма се счита за недоказуема тук, въпреки че видно не бях на себе си през 2023, поне за репутационите вреди може да се направи нещо. Аз съм на принципа ако е доказана вреда, трябва да има и компенсация. Много пъти казах, не претендирам за известност, претендирам че би трябвало да бъда в нормата, макар и на ръба, но в момента съм в дъното. Ако тази кампания не бъде адресирана, вие на практика му давате лиценз да тероризира и други потребители до краен предел, защото видиш ли не са достатъчно "нелицемерни" за него. Дори ако има позитивни качества, не трябва да се пренебрегва колко деструктивен може да бъде, и трябва да му бъде показано, че тук не е мястото да избива агресията. Мисля, че на този форум не му трябва зло куче, и всеки трябва да бъде собственик на репутацията си, не моделирана от някой друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Петък в 23:10 Report Share Публикувано Петък в 23:10 преди 18 минути, Fast каза: Не е толкова проблем, че ме е обсъждал, а начинът по който ме е обсъждал. Целял е да ме срине психологически и подкопае репутационно. Е възстанових се от психологическите атаки, но дупките в репутацията все още са там. Ако емоционалната травма се счита за недоказуема тук, въпреки че видно не бях на себе си през 2023, поне за репутационите вреди може да се направи нещо. Аз съм на принципа ако е доказана вреда, трябва да има и компенсация. Много пъти казах, не претендирам за известност, претендирам че би трябвало да бъда в нормата, макар и на ръба, но в момента съм в дъното. Ако тази кампания не бъде адресирана, вие на практика му давате лиценз да тероризира и други потребители до краен предел, защото видиш ли не са достатъчно "нелицемерни" за него. Дори ако има позитивни качества, не трябва да се пренебрегва колко деструктивен може да бъде, и трябва да му бъде показано, че тук не е мястото да избива агресията. Мисля, че на този форум не му трябва зло куче, и всеки трябва да бъде собственик на репутацията си, не моделирана от някой друг. Момент, той дори не уврежда теб, а профила ти. Някой знае ли кой си всъщност? Така описваш нещата, сякаш профилът ти има позитивни качества. Ние не знаем нищо за личността ти, а за това което позволяваш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Петък в 23:28 Report Share Публикувано Петък в 23:28 преди 18 минути, LuydmilGenov каза: Момент, той дори не уврежда теб, а профила ти. Някой знае ли кой си всъщност? Така описваш нещата, сякаш профилът ти има позитивни качества. Ние не знаем нищо за личността ти, а за това което позволяваш. Аз не мога да компартментализирам в смисъла на работа да съм един човек, навън друг, в интернет трети. Не съм устроен така. Нямам "образ" или нещо такова. Но щом изобщо е тръгнал да руши, значи нещо не е ок. Средностатистическия човек не би инвестирал толкова време в чуждото страдание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 23:34 Report Share Публикувано Петък в 23:34 преди 23 минути, Fast каза: Не е толкова проблем, че ме е обсъждал, а начинът по който ме е обсъждал. Целял е да ме срине психологически и подкопае репутационно. Е възстанових се от психологическите атаки, но дупките в репутацията все още са там. Ако емоционалната травма се счита за недоказуема тук, въпреки че видно не бях на себе си през 2023, поне за репутационите вреди може да се направи нещо. Аз съм на принципа ако е доказана вреда, трябва да има и компенсация. Много пъти казах, не претендирам за известност, претендирам че би трябвало да бъда в нормата, макар и на ръба, но в момента съм в дъното. Ако тази кампания не бъде адресирана, вие на практика му давате лиценз да тероризира и други потребители до краен предел, защото видиш ли не са достатъчно "нелицемерни" за него. Дори ако има позитивни качества, не трябва да се пренебрегва колко деструктивен може да бъде, и трябва да му бъде показано, че тук не е мястото да избива агресията. Мисля, че на този форум не му трябва зло куче, и всеки трябва да бъде собственик на репутацията си, не моделирана от някой друг. Ти изкарваш нещата сякаш в последните години единственото, което е правил във форума е било това да се занимава с теб, а той дори те е поставил в игнор листа си. Не мисля, че един човек е способен да повлияе на всички на мнението. По-ниската ти репутация тук не означава, че си негативен образ в очите на другите и заради това не са ти реактвали постовете. Тази репутация не се е образувала след като сте изпаднали в конфликт, а е на база цялостното ти пребиваване тук, затова няма как да е повлияна до такава степен. Как пък ако беше така, останалите нямаше да кажат, че са забелязали, че има такава кампания? Точно обратното, никой не вижда причината в него, а в твоето поведение. Особено това, че не спираш да налагаш твоята гледна точка и не приемаш никакво странично мнение ти хвърля кал по твоя гръб. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Петък в 23:40 Report Share Публикувано Петък в 23:40 Току що, Stela каза: Ти изкарваш нещата сякаш в последните години единственото, което е правил във форума е било това да се занимава с теб, а той дори те е поставил в игнор листа си. Не мисля, че един човек е способен да повлияе на всички на мнението. По-ниската ти репутация тук не означава, че си негативен образ в очите на другите и заради това не са ти реактвали постовете. Тази репутация не се е образувала след като сте изпаднали в конфликт, а е на база цялостното ти пребиваване тук, затова няма как да е повлияна до такава степен. Как пък ако беше така, останалите нямаше да кажат, че са забелязали, че има такава кампания? Точно обратното, никой не вижда причината в него, а в твоето поведение. Особено това, че не спираш да налагаш твоята гледна точка и не приемаш никакво странично мнение ти хвърля кал по твоя гръб. Повлияла е достатъчно, за да ме срине под нормата. Това е от значение. Както виждаш, повечето си мълчат - не забравяй къде сме, пък и аз винаги съм бил сам войн, и не обичам да агитирам хора да пишат в моя полза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 23:44 Report Share Публикувано Петък в 23:44 преди 16 минути, Fast каза: Средностатистическия човек не би инвестирал толкова време в чуждото страдание. Нито пък би дълбал подобна тема след толкова време. Става прекалено вече, но ти си се запънал и нито напред, нито назад. Ти не инвестираш ли вече твърде дълго в това да наложиш виждането си и да подбудиш към определени действия? По този начин и ти инвестираш времето си за да очертиш него, като човека наранил те толкова много и да го представиш като злодей. И забележи, използвайки тема била преди 3 години... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 06:25 Report Share Публикувано Събота в 06:25 преди 6 часа , Stela каза: Нито пък би дълбал подобна тема след толкова време. Става прекалено вече, но ти си се запънал и нито напред, нито назад. Ти не инвестираш ли вече твърде дълго в това да наложиш виждането си и да подбудиш към определени действия? По този начин и ти инвестираш времето си за да очертиш него, като човека наранил те толкова много и да го представиш като злодей. И забележи, използвайки тема била преди 3 години... Отдялал съм максимум по месец-два, за да доказвам вреди от вече състояла се кампания в раздела за вътрешни дискусии, което по принцип изобщо не моя работа, защото вие би трябвало да правите тълкувания на доказателствата. Само веднъж се бях изпуснал в скандалите, когато показахте пристрастно/пренебрежително отношение ако не се лъжа. Неговите атаки са се разпростирали в най-публичните части на форума, и продължили за най-малко 3 години. Т'ва продължава, защото не сте склонни на компромиси. Проблемът беше банът. Предложих варианти, които не включват пряко ограничаване на достъп, но носят символичната сила на санкция, вие пак не искате. Ако се измъкне от това с чисти ръце, ще бъде позорно. Ще си мисли, че може да напада други потребители по същия начин. В снижаващ се форум, не е най-здравословното нещо да бъдете меки към деструктивни потребители, които успешно са прогонвали други преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 06:45 Report Share Публикувано Събота в 06:45 преди 8 минути, Fast каза: Отдялал съм максимум по месец-два, за да доказвам вреди от вече състояла се кампания в раздела за вътрешни дискусии, което по принцип изобщо не моя работа, защото вие би трябвало да правите тълкувания на доказателствата. Само веднъж се бях изпуснал в скандалите, когато показахте пристрастно/пренебрежително отношение ако не се лъжа. Неговите атаки са се разпростирали в най-публичните части на форума, и продължили за най-малко 3 години. Т'ва продължава, защото не сте склонни на компромиси. Проблемът беше банът. Предложих варианти, които не включват пряко ограничаване на достъп, но носят символичната сила на санкция, вие пак не искате. Ако се измъкне от това с чисти ръце, ще бъде позорно. Ще си мисли, че може да напада други потребители по същия начин. Позорно беше твоето поведение като модератор, а още по-позорно въпреки километричните злоупотреби с позицията никога не си призна грешното поведение. Никога не пое отговорност за лицемерието. за дикатурата. за цензурата. за обидите към "нередовните" потребители. Позорно е как се измъкна с чисти ръце от цялата щета, която нанесе на форума и цифрата хора които си изгонил собственоръчно с неуместните действия като модератор. Позорно е как се опитваш да командваш настоящия екип да ти угаждат на личната вендета. Позорно е как въртиш една и съща история вече поредна петилетка вместо да си намериш някакво нормално хоби или очевидно необходимото лечение. Поведението ти е толкова позорно че е направо смешно. Тенкю @asylum 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 06:57 Report Share Публикувано Събота в 06:57 Този не просто не се разкайва, а се гордее от тази кампания, и с цялата си наглост, повтаря елементи от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 07:10 Report Share Публикувано Събота в 07:10 От 5.06.2023 г. от 6:44, Fast каза: От този момент нататък @Lelqtian направи своя мисия да ме таргетира и тормози, както твърде в свой собствен пост, защото уж съм "обърнал палачинката" и съм нямало да видя мир тук, повдигайки тези инциденти всеки път, когато се опитвах да изразя мнение или заемах позиция по някоя тема. Вреше темата за цигарите толкова начесто, и че дори организирах импровизирана анкетка, която събра около десет гласа. Когато станаха ирелевантни, започна например да изтъква и изопачава грешки в модерирането ми, да прави безбазови обвинения че съм злоупотребявал с правата си, че съм диктатор и какво ли още. Това са само малка част от примерите. Дори започна да сме сравнява с БХК (Български Хелзинкски Комитет, правозащитна организация) в ироничен контекст, наричайки ме "форумското БХК". Нападките продължават и до днес, като например по-рано миналата седмица беше писал, че дори не съм принадлежал дори към ЛГБТ (в цитата) че форумът имал нужда от психодиспансер (изтрит от модератор пост) и подобни. Става въпрос за потребител, от който доброволно се бях отказах да модерирам и блокиран е от от поне 2+ години. Въпреки блока, нежеланието от моя страна да ме обсъжда, факта че вече не съм модератор, той си продължава. За протокола, че дори не го познавам лично. Не знам откъде тази извира негативност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 19:45 Report Share Публикувано Събота в 19:45 преди 12 часа , Fast каза: Този не просто не се разкайва, а се гордее от тази кампания, и с цялата си наглост, повтаря елементи от нея. За разлика от твоя позорна милост, аз нямам за какво да се разкайвам. Не че ти човека, да ми търси такава. За разликаот твоя позорна милост, аз кампния за очерняне не водя. За разлика от твоя позорна милост, аз живея в реалността и работя с факти, а не в делули фантазията как всеки друг е виновен за собствените ти действия. За разлика от твоя позорна милост, не се опитвам да пренапиша историята и да изкривявам фактите да се изкарам жертва. За разлика от твоя позорна милост, не съм злоупотрбявал с модераторски права. Продължавай с тия смехотворни глупости, и после не се чуди защо никой не ти енгейджва постовете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 21:00 Author Report Share Публикувано Събота в 21:00 преди 1 час, Lelqtian каза: За разлика от твоя позорна милост, аз нямам за какво да се разкайвам. Не че ти човека, да ми търси такава. За разликаот твоя позорна милост, аз кампния за очерняне не водя. За разлика от твоя позорна милост, аз живея в реалността и работя с факти, а не в делули фантазията как всеки друг е виновен за собствените ти действия. За разлика от твоя позорна милост, не се опитвам да пренапиша историята и да изкривявам фактите да се изкарам жертва. За разлика от твоя позорна милост, не съм злоупотрбявал с модераторски права. Продължавай с тия смехотворни глупости, и после не се чуди защо никой не ти енгейджва постовете. Аз съм само дупка, сър! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 22:40 Report Share Публикувано Събота в 22:40 Това което прави кампанията му такава е че е тиражирал недефинативни твърдения като дефинитивни. Няма данни за тендензионо лицемерно поведение от моя страна, ка моли злоупотреби или авторитарен подход, без да разполага с конкретни доказателства. Например сочеше ме като лицемерен, но не казваше какво лицемерно има в постовете, които адресира, а непрекъснато дърпаше назад към случая с цигарите. Обвиняваше ме с диктатура, но сочеше като основание че съм заключвал някакви си теми. Стигна дотам да изкарва че съм нарекъл потребителите нередовни, сиреч психично болни, когато имах предвид неактивни. Естествено, всичко това бе предтекст, защото по една или друга причина му бях омразен, и искаше да ме пропъди по същия начин както беше пропдил I_N_P, и след това Лукас. Но обяснете ми, какъв е той да се опитва да пъди когото и да било? Откъде накъде един потребител може да концентрира влияние? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 00:36 Report Share Публикувано вчера в 00:36 преди 1 час , Fast каза: Това което прави кампанията му такава е че е тиражирал недефинативни твърдения като дефинитивни. Няма данни за тендензионо лицемерно поведение от моя страна, ка моли злоупотреби или авторитарен подход, без да разполага с конкретни доказателства. Например сочеше ме като лицемерен, но не казваше какво лицемерно има в постовете, които адресира, а непрекъснато дърпаше назад към случая с цигарите. Обвиняваше ме с диктатура, но сочеше като основание че съм заключвал някакви си теми. Стигна дотам да изкарва че съм нарекъл потребителите нередовни, сиреч психично болни, когато имах предвид неактивни. Естествено, всичко това бе предтекст, защото по една или друга причина му бях омразен, и искаше да ме пропъди по същия начин както беше пропдил I_N_P, и след това Лукас. Но обяснете ми, какъв е той да се опитва да пъди когото и да било? Откъде накъде един потребител може да концентрира влияние? И продължаваш да не поемаш отговорност за цялостното си поведение, сега фактите станаха недифинитивни твърдения. Самия факт как приписваш собствените си похвати в отмъстилната кампания по мой адрес само защото не съм ти играл по гайдата и имам “нахалството” да ри търся отговорност за своеволията и други безобразия които вършеше като модератор, те правят не просто лицемер, а абсолютния позоррен връх на лицемерието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.