asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Да се помолим за душата на клеветника, който се опитва да очерня другите, съставяйки им фалшиви и напълно безпочвени психопортрети на насилници и биячи, което, впрочем, следва да бъде наказуемо. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 преди 1 час, asylum каза: Да се помолим за душата на клеветника, който се опитва да очерня другите, съставяйки им фалшиви и напълно безпочвени психопортрети на насилници и биячи, което, впрочем, следва да бъде наказуемо. Казвам, че няма особена разлика между вербален и физически насилник, защото майндсета е еднакъв. Опитвам се да ви дам идея какво всъщност подкрепете част от вас. Неговата вербална агресия е доказана. А на теб ти се чудя, как не ти омръзна да бъдеш притурка и поклонител? За толкова години, една критична дума не си казал за него. Знам те от началото. Повече ми харесваше, когато не беше завързан за никой. Не знам. Аз никога не съм ангажирал някого да ми пази гърба. Очаквам системата да го прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Зона за поздрави по Ваня ТВ! За всички почитатели на качамак! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , Fast каза: Казвам, че няма особена разлика между вербален и физически насилник, защото майндсета е еднакъв. Опитвам се да ви дам идея какво всъщност подкрепете част от вас. Неговата вербална агресия е доказана. А на теб ти се чудя, как не ти омръзна да бъдеш притурка и поклонител? За толкова години, една критична дума не си казал за него. Знам те от началото. Повече ми харесваше, когато не беше завързан за никой. Не знам. Аз никога не съм ангажирал някого да ми пази гърба. Очаквам системата да го прави. На никого не съм притурка. Аз дружа и с “враговете” му Янева и Кондома. За промити мозъци препоръчвам допълнителна 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @Andrew Cunanan. вместо да апелираш за бан, направи един апел за СЕКС! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 За наказание, цяла нощ ще стои НА КОЛЕНЕ! 👶 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 33 минути, Jake каза: За наказание, цяла нощ ще стои НА КОЛЕНЕ! 👶 Каква любов ще ми покажеш? Как ще ме накажеш? Цяла вечер ме заплашваш! Как ще ме накажеш, какви целувки обещаваш.... как ще ме накажеш, дали на думи само изкушаваш?! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Всички сте писихопати в таз тема. 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 часа , LuydmilGenov каза: Всички сте писихопати в таз тема. Иначе нямаше да влизаме тук/ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 преди 4 часа , LuydmilGenov каза: Всички сте писихопати в таз тема. Не съм си правил тестове, но си спомням тази статия. If You Enjoy The Song "Lose Yourself," You Are More Likely To Be A Psychopath WWW.IFLSCIENCE.COM Цитат They found that people who scored highly on psychopath tests were more likely to rate songs like No Diggity and Lose Yourself by Eminem. People at the least psychopathic end of the spectrum were more likely to be fans of My Sharona by The Knacks and Titanium by Sia. Никога не съм харесвал Еминем. През 2012, любимата ми песен беше She Wolf, на практика същия инструментал. Това не казва нищо, но все пак. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 4 часа , LuydmilGenov каза: Всички сте писихопати в таз тема. Еее пак съм изпуснала Ама айде поздрав за всички активни в тази тема! 😘 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 24 минути, Just_Me каза: Еее пак съм изпуснала Ама айде поздрав за всички активни в тази тема! 😘 Сега пасивните ще се разочароват 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Специално за всички, изплискали легена! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Аз не се опитвам да му предпиша черти от тъмната триада. Не е наложително някой да бъде паталогичен случай, за да има склонност към дълбок психологически тормоз от този характер. Преди време бях помислил че е нарцис, но като гледам DSM, повече клони повече към гранично, въпреки че не мога да кажа нищо дефинитивно. Тия с гранично лично разстройство обикновено правят очернящи кампании, не толкова нарцисите. Но проблемът не е толкова самата кампания, колкото обемът й - достатъчно голям, за да ми смачка репутацията, слабата причина да я започне, фактът, че се бил наслаждавал от това, според негово собствено признание, и нулевото разкаяние в днешни дни, показващо че не съжалява за действията си. Това говори за цялостна деструктивност, и не бих искал да има още жертви, или в най-лошия случай да разруши устоите на този форум (не забравяйте че Мелето без малко да продаде мястото на Емилия Стоянова) когато си поиска, както смачка моето общо състояние тук. За мен този потребител е опасност за социалната сигурност. Не се оплаквам за каквото и да било. Единствения друг път когато съм се оплаквал беше срещу Ноле, може би един от най-токсичните модератори в историята на този форум, който за щастие спря да влиза. Дори да не ме слушате сега, след време, когато в този форум остане нищо освен един безкраен спам с клипове на Валя Великова, ще осъзнаете, че съм бил прав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 8 часа , LuydmilGenov каза: Всички сте Ку*Виииии в таз тема. Така е! @fengergana ние с теб сме най-големите! @Emanuela.Carey @xroflx9 потвърждавате ли? 2 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 16 часа , LuydmilGenov каза: Всички сте писихопати в таз тема. Искаш да кажем сме, драги. И ти си част от нея. Не се измъквай, ще ни правиш компания в лудницата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 От 8.04.2025 г. от 7:34, LuydmilGenov каза: Всички сте писихопати в таз тема. ????? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: ????? Гледаме отдолу-нагоре 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Предлагам да баннем @Lelqtian да не може да поства нищо свързано с Ваня Великова! Мисля че това ще е най-голямото наказание в историята на форума! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 От 6.04.2025 г. от 19:26, Fast каза: Ако сте с мен, имате опасения да говорите по някаква причина, когато попаднете на клип с Ваня Великова, докладвайте го за спам. Никой няма да знае, че сте били вие. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Ваня кючече! ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Ако желаете @Gerganafen да бъде баннат, но ви е страх да си признаете, реагирайте със сърце на всичките му постове за Лиди и Гери. Действията ви ще бъдат разбрани правилно и ще имат ефект, обещаваме!😘 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тука стана цял харем от кандидат-баносани! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 6 часа , LuydmilGenov каза: Предлагам да баннем @Lelqtian да не може да поства нищо свързано с Ваня Великова! Мисля че това ще е най-голямото наказание в историята на форума! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари