Jake Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Защо си мисля, че голяма част от мъжете в този форум ти приличат външно и вътрешно с Ваня Великова....6-то чувство. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 преди 57 минути, Jake каза: Защо си мисля, че голяма част от мъжете в този форум ти приличат външно и вътрешно с Ваня Великова....6-то чувство. Глупости. Не съм устат, но за сметка на това съм наблюдателен. За тези 12-13 години откакто съм тук съм се натъквал на много малък сегмент от потребители, които са склонни към емоционално-психологически тормоз и действително са се опитвали да навредят, а този е един от тях, и не разбирам как е възможно да има защитници. Подарявам всички, които останаха неутрални, макар и да не сме на едно мнение какво да се прави с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 20 часа , Fast каза: Глупости. Не съм устат, но за сметка на това съм наблюдателен. За тези 12-13 години откакто съм тук съм се натъквал на много малък сегмент от потребители, които са склонни към емоционално-психологически тормоз и действително са се опитвали да навредят, а този е един от тях, и не разбирам как е възможно да има защитници. Подарявам всички, които останаха неутрални, макар и да не сме на едно мнение какво да се прави с него. От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 21 минути, Jake каза: От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 2 минути, asylum каза: Ако ша бъркаме яйца по добре да направи булката баница да разберем един път нещо в тая тема! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 56 минути, Lelqtian каза: Ако ша бъркаме яйца по добре да направи булката баница да разберем един път нещо в тая тема! Сал да не се натровим от много яйца и да стигнем до или, сакън, до Spoiler 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 преди 4 часа , Jake каза: От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб. Казвам, че потребителите тук като цяло не са токсични. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 33 минути, Fast каза: Казвам, че потребителите тук като цяло не са токсични. Всъщност, да. ОК са. Преди време съм влизал и имаше по-токсични. Сега са 2-3 макс и то повече бие на жестоки комплекси и психичнни проблеми. В крайна сметка, целта на форума е разтоварване, а не обратното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 04:59 Author Report Share Публикувано Понеделник в 04:59 Кратък обзор. Заплахи: От 27.03.2025 г. от 10:54, Lelqtian каза: ще почна пак да ти обръщам внимание, а това ти харесва по-малко отколкото когато те игнорирам. при положение че: От 5.06.2023 г. от 6:44, Fast каза: От този момент нататък @Lelqtian направи своя мисия да ме таргетира и тормози, както твърде в свой собствен пост, защото уж съм "обърнал палачинката" и съм нямало да видя мир тук, Оценката му за цялостната ситуация: От 29.03.2025 г. от 21:45, Lelqtian каза: аз нямам за какво да се разкайвам От следните два поста се подразбира, че не само не се разкайва, а би повторил отново. Обидните псевдоними продължават: От 27.03.2025 г. от 19:57, Lelqtian каза: гнида Модераторите: - Както през 2023, така и през 2025 игнорираха доказателствения материал. - Отказват всякакви, дори нищожни санкции, несвързани с пряк достъп срещу Lelqtian, въпреки че имаше много варианти за действие, с които да ми бъдат компенсирани тормозът и репетиционните вреди от страна на конкретно този потребител. - Не обръщат внимание, или може би не се интересуват, че както е видно по отговорите му, враждебното му отношение спрямо мен не е секнало. Вместо да се опитат помогнат, те ме изложиха на допълнителен риск. Доклади няма да завалят, но ако е оцелял нещо от този калибър, би се чувствал дори още недосегаем, и свободен да тероризира други потребители. На тяхно място, ако бях разбрал че някой е бил обект на подобни атаки, щях да лобирам за нещо солидно. От това което забелязвам, те правят точно обратното: въртят, сучат, само и само да го измъкнат някак си. Но дали си струва да бъде толкова защитаван някой, чийто възход съвпада с падението на форума? . Spoiler От 18.04.2025 г. от 20:25, Fast каза: Постовете на Lelqtian от 2015 до 2025 (към 05.04.2025) --- Post Count per Year --- Data ranges from 2015 to 2025. 2015: 481 posts 2016: 262 posts 2017: 541 posts 2018: 1744 posts 2019: 1306 posts 2020: 2319 posts 2021: 2903 posts 2022: 1954 posts 2023: 2212 posts 2024: 2127 posts 2025: 692 posts Total posts processed: 16541 Обърнете внимание кога засилва активността си: 2018, последната година за форума, преди да започне да върви надолу. Кондома спомена за наградите. Наистина, през 2021 не можах да събера достатъчно гласове, та прекъснах процеса, и повече така и не се състояха. В същата година тръгна спамът с Валя Великова ако не се лъжа. През следващата (2022), която е била най-слаба за форума, той е имал едва 16.47% под средния брой постове. За справка аз съм имал 78.93% под средното. Т.е. по всяка вероятност е бил в топ 5 постерите за въпросната година. Еднообразните постове и цинизмът, които тръгнаха покрай него е причината сега да изглежда, сякаш си пишем десетима човека. Изключително неадекватна реакция. Онези които открито го подкрепиха пък няма и да ги коментирам... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 07:39 Report Share Публикувано Понеделник в 07:39 Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Понеделник в 11:14 Report Share Публикувано Понеделник в 11:14 преди 6 часа , Fast каза: Кратък обзор. Заплахи: при положение че: Оценката му за цялостната ситуация: От следните два поста се подразбира, че не само не се разкайва, а би повторил отново. Обидните псевдоними продължават: Модераторите: - Както през 2023, така и през 2025 игнорираха доказателствения материал. - Отказват всякакви, дори нищожни санкции, несвързани с пряк достъп срещу Lelqtian, въпреки че имаше много варианти за действие, с които да ми бъдат компенсирани тормозът и репетиционните вреди от страна на конкретно този потребител. - Не обръщат внимание, или може би не се интересуват, че както е видно по отговорите му, враждебното му отношение спрямо мен не е секнало. Вместо да се опитат помогнат, те ме изложиха на допълнителен риск. Доклади няма да завалят, но ако е оцелял нещо от този калибър, би се чувствал дори още недосегаем, и свободен да тероризира други потребители. На тяхно място, ако бях разбрал че някой е бил обект на подобни атаки, щях да лобирам за нещо солидно. От това което забелязвам, те правят точно обратното: въртят, сучат, само и само да го измъкнат някак си. Но дали си струва да бъде толкова защитаван някой, чийто възход съвпада с падението на форума? . Свий скритото съдържание Изключително неадекватна реакция. Онези които открито го подкрепиха пък няма и да ги коментирам... Много си кисел. Иди на простутка да те облекчи да видиш какво е жена и да спреш да ни занимаваш. Имаш нужда, че от това седене в къщи си изпушил тотални 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 12:30 Author Report Share Публикувано Понеделник в 12:30 преди 4 часа , Gerganafen каза: Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички. Не е истина колко си зле. Цялата тема е реакция от неговите опити да ме очерни, които са проработили, дотолкова, че гоня 14к коментара, а имам репутацията на потребител с 6-7к, най-ниските нива за задържал се модератор. Нима по твоята логика тормозът на работното място и домашното насилие също са "американски внос" ? Аз знам, че съм го преживял като травма, защото в продължение на години ме е атакувал на емоционално-психологическа основа, до степен, че е прераснало в уронваща кампания, целяща да ме смачка и пропъди от пространството. Това не може да бъде заметено под килима като хумор или ебавки, защото хуморът и ебавките не те оставят на сухо в дългосрочен план. Става въпрос за таргетирано поведение. Той не се крие, даже се гордее, и продължава да заплашва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 12:34 Report Share Публикувано Понеделник в 12:34 Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 12:49 Author Report Share Публикувано Понеделник в 12:49 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian При евентуален нов форум, няма да си добре дошъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 12:57 Report Share Публикувано Понеделник в 12:57 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian Игнора очевидно не помага, то затова сме тука и се стъкмяват някви цифри. Предлагам да продължим спама с Ванчето, явно му докарва уртикарии, и поне така се налага да вижда хора, пък било то и най-близкия кожен доктор, дано му излезе късмето по пътя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 13:20 Author Report Share Публикувано Понеделник в 13:20 Като за финал, ще оковеча и потребителите, които активно взеха страната на агресора или по някакъв начин са опитали да инвалидират случая ми, посредством минимизиране, подигравателност, пародийни теми и прочие. Стената на срамът. @asylum @Andrew Cunanan. @Gerganafen @xroflx9 Тук не са включени потребители, които са изразили единични мнения, пишат пренебрежително като цяло или имат смесена позиция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 13:35 Report Share Публикувано Понеделник в 13:35 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 14:01 Report Share Публикувано Понеделник в 14:01 преди 37 минути, Fast каза: Като за финал, ще оковеча и потребителите, които активно взеха страната на агресора или по някакъв начин са опитали да инвалидират случая ми, посредством минимизиране, подигравателност, пародийни теми и прочие. Стената на срамът. @asylum @Andrew Cunanan. @Gerganafen @xroflx9 Тук не са включени потребители, които са изразили единични мнения, пишат пренебрежително като цяло или имат смесена позиция. Това важи за хора със срам, аз такова чудо нямам😘 Опитах се да те вразумя по възможно най-цивилизования начин, да ти подскажа, че е крайно време да се спреш, ноооо щом държиш да продължаваш да се излагаш и да ни показваш как някакъв си чалга форум е целият ти живот, си е твоя работа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 14:07 Report Share Публикувано Понеделник в 14:07 Аз съм В грешка си, ако си мислиш, че при нов форум няма да се регистрирам от друго IP 🤭 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 14:07 Report Share Публикувано Понеделник в 14:07 преди 1 час , Fast каза: Не е истина колко си зле. Цялата тема е реакция от неговите опити да ме очерни, които са проработили, дотолкова, че гоня 14к коментара, а имам репутацията на потребител с 6-7к, най-ниските нива за задържал се модератор. Нима по твоята логика тормозът на работното място и домашното насилие също са "американски внос" ? Аз знам, че съм го преживял като травма, защото в продължение на години ме е атакувал на емоционално-психологическа основа, до степен, че е прераснало в уронваща кампания, целяща да ме смачка и пропъди от пространството. Това не може да бъде заметено под килима като хумор или ебавки, защото хуморът и ебавките не те оставят на сухо в дългосрочен план. Става въпрос за таргетирано поведение. Той не се крие, даже се гордее, и продължава да заплашва. Между другото сега прочетох и този му ферман към мен - по принцип му ги пропускам, но тук още в първото изречение ме обижда и ми се наби на очи. Бърз ли е, бавен ли е, държа този вманиачен индивид да си получи заслужена почивка, която вярвам, че ще е от полза и за самия него, току виж свърши нещо с живота си. 18 страници свобода му се дадоха да си развива фантасмагориите. Вече почна да агресира и обижда. Смятам, че стига толкова и е време да се сложи край. @LuydmilGenov 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 14:08 Report Share Публикувано Понеделник в 14:08 преди 5 минути, Gerganafen каза: Това важи за хора със срам, аз такова чудо нямам😘 Опитах се да те вразумя по възможно най-цивилизования начин, да ти подскажа, че е крайно време да се спреш, ноооо щом държиш да продължаваш да се излагаш и да ни показваш как някакъв си чалга форум е целият ти живот, си е твоя работа. Казал е като за финал, нима смяташ че няма да се спре най-накрая 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 14:10 Report Share Публикувано Понеделник в 14:10 Нека си припомним тази тема! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 14:11 Report Share Публикувано Понеделник в 14:11 преди 4 минути, Lelqtian каза: Казал е като за финал, нима смяташ че няма да се спре най-накрая Той? Финал? Да бе. Просто е цитирал този хит на любимката си. Без бан се вижда, че няма да приключи тази работа и ще спами още 180 страници с едно и също. В други ден като му доскучее пак, ще забрави за "финала". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари