Jump to content

Апел за бан към @AndrewCunanan/Lelqtian

Препоръчани коментари

преди 57 минути, Jake каза:

Защо си мисля, че голяма част от мъжете в този форум ти приличат външно и вътрешно с Ваня Великова....6-то чувство. 

Глупости. 

Не съм устат, но за сметка на това съм наблюдателен. За тези 12-13 години откакто съм тук съм се натъквал на много малък сегмент от потребители, които са склонни към емоционално-психологически тормоз и действително са се опитвали да навредят, а този е един от тях, и не разбирам как е възможно да има защитници. Подарявам всички, които останаха неутрални, макар и да не сме на едно мнение какво да се прави с него.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Fast каза:

Глупости. 

Не съм устат, но за сметка на това съм наблюдателен. За тези 12-13 години откакто съм тук съм се натъквал на много малък сегмент от потребители, които са склонни към емоционално-психологически тормоз и действително са се опитвали да навредят, а този е един от тях, и не разбирам как е възможно да има защитници. Подарявам всички, които останаха неутрални, макар и да не сме на едно мнение какво да се прави с него.

От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Lelqtian каза:

Ако ша бъркаме яйца по добре да направи булката баница да разберем един път нещо в тая тема! 

Сал да не се натровим от много яйца и да стигнем до

или, сакън, до

Spoiler

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Fast каза:

Казвам, че потребителите тук като цяло не са токсични.

Всъщност, да. ОК са. Преди време съм влизал и имаше по-токсични. Сега са 2-3 макс и то повече бие на жестоки комплекси и психичнни проблеми. В крайна сметка, целта на форума е разтоварване, а не обратното. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish changed the title to Апел за бан към @AndrewCunanan/Lelqtian

Кратък обзор.

Заплахи:

От 27.03.2025 г. от 10:54, Lelqtian каза:

ще почна пак да ти обръщам внимание, а това ти харесва по-малко отколкото когато те игнорирам. 

при положение че:

От 5.06.2023 г. от 6:44, Fast каза:

От този момент нататък @Lelqtian направи своя мисия да ме таргетира и тормози, както твърде в свой собствен пост, защото уж съм "обърнал палачинката" и съм нямало да видя мир тук,

Оценката му за цялостната ситуация:

От 29.03.2025 г. от 21:45, Lelqtian каза:

аз нямам за какво да се разкайвам

От следните два поста се подразбира, че не само не се разкайва, а би повторил отново.

Обидните псевдоними продължават:

От 27.03.2025 г. от 19:57, Lelqtian каза:

гнида

Модераторите:
- Както през 2023, така и през 2025 игнорираха доказателствения материал.
- Отказват всякакви, дори нищожни санкции, несвързани с пряк достъп срещу Lelqtian, въпреки че имаше много варианти за действие, с които да ми бъдат компенсирани тормозът и репетиционните вреди от страна на конкретно този потребител. 
- Не обръщат внимание, или може би не се интересуват, че както е видно по отговорите му, враждебното му отношение спрямо мен не е секнало. Вместо да се опитат помогнат, те ме изложиха на допълнителен риск. Доклади няма да завалят, но ако е оцелял нещо от този калибър, би се чувствал дори още недосегаем, и свободен да тероризира други потребители. На тяхно място, ако бях разбрал че някой е бил обект на подобни атаки, щях да лобирам за нещо солидно. От това което забелязвам, те правят точно обратното: въртят, сучат, само и само да го измъкнат някак си.

Но дали си струва да бъде толкова защитаван някой, чийто възход съвпада с падението на форума? . 

Spoiler
От 18.04.2025 г. от 20:25, Fast каза:

Постовете на Lelqtian от 2015 до 2025 (към 05.04.2025)

--- Post Count per Year ---
Data ranges from 2015 to 2025.
2015: 481 posts
2016: 262 posts
2017: 541 posts
2018: 1744 posts
2019: 1306 posts
2020: 2319 posts
2021: 2903 posts
2022: 1954 posts
2023: 2212 posts
2024: 2127 posts
2025: 692 posts

Total posts processed: 16541

Обърнете внимание кога засилва активността си: 2018, последната година за форума, преди да започне да върви надолу. Кондома спомена за наградите. Наистина, през 2021 не можах да събера достатъчно гласове, та прекъснах процеса, и повече така и не се състояха. В същата година тръгна спамът с Валя Великова ако не се лъжа. През следващата (2022), която е била най-слаба за форума, той е имал едва 16.47% под средния брой постове. За справка аз съм имал 78.93% под средното. Т.е. по всяка вероятност е бил в топ 5 постерите за въпросната година. Еднообразните постове и цинизмът, които тръгнаха покрай него е причината сега да изглежда, сякаш си пишем десетима човека.

Изключително неадекватна реакция.

Онези които открито го подкрепиха пък няма и да ги коментирам...

• Dislike 2
Сподели в други сайтове

Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Fast каза:

Кратък обзор.

Заплахи:

при положение че:

Оценката му за цялостната ситуация:

От следните два поста се подразбира, че не само не се разкайва, а би повторил отново.

Обидните псевдоними продължават:

Модераторите:
- Както през 2023, така и през 2025 игнорираха доказателствения материал.
- Отказват всякакви, дори нищожни санкции, несвързани с пряк достъп срещу Lelqtian, въпреки че имаше много варианти за действие, с които да ми бъдат компенсирани тормозът и репетиционните вреди от страна на конкретно този потребител. 
- Не обръщат внимание, или може би не се интересуват, че както е видно по отговорите му, враждебното му отношение спрямо мен не е секнало. Вместо да се опитат помогнат, те ме изложиха на допълнителен риск. Доклади няма да завалят, но ако е оцелял нещо от този калибър, би се чувствал дори още недосегаем, и свободен да тероризира други потребители. На тяхно място, ако бях разбрал че някой е бил обект на подобни атаки, щях да лобирам за нещо солидно. От това което забелязвам, те правят точно обратното: въртят, сучат, само и само да го измъкнат някак си.

Но дали си струва да бъде толкова защитаван някой, чийто възход съвпада с падението на форума? . 

Свий скритото съдържание

Изключително неадекватна реакция.

Онези които открито го подкрепиха пък няма и да ги коментирам...

Много си кисел. Иди на простутка да те облекчи да видиш какво е жена и да спреш да ни занимаваш. Имаш нужда, че от това седене в къщи си изпушил тотални

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички.

Не е истина колко си зле. Цялата тема е реакция от неговите опити да ме очерни, които са проработили, дотолкова, че гоня 14к коментара, а имам репутацията на потребител с 6-7к, най-ниските нива за задържал се модератор. Нима по твоята логика тормозът на работното място и домашното насилие също са "американски внос" ? Аз знам, че съм го преживял като травма, защото в продължение на години ме е атакувал на емоционално-психологическа основа, до степен, че е прераснало в уронваща кампания, целяща да ме смачка и пропъди от пространството. Това не може да бъде заметено под килима като хумор или ебавки, защото хуморът и ебавките не те оставят на сухо в дългосрочен план. Става въпрос за таргетирано поведение. Той не се крие, даже се гордее, и продължава да заплашва. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира...

@Lelqtian

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира...

@Lelqtian

При евентуален нов форум, няма да си добре дошъл.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Lelqtian

Игнора очевидно не помага, то затова сме тука и се стъкмяват някви цифри. Предлагам да продължим спама с Ванчето, явно му докарва уртикарии, и поне така се налага да вижда хора, пък било то и най-близкия кожен доктор, дано му излезе късмето по пътя.

• Love 2
Сподели в други сайтове

Като за финал, ще оковеча и потребителите, които активно взеха страната на агресора или по някакъв начин са опитали да инвалидират случая ми, посредством минимизиране, подигравателност, пародийни теми и прочие.

Стената на срамът.

@asylum 

@Andrew Cunanan. 

@Gerganafen

@xroflx9 

Тук не са включени потребители, които са изразили единични мнения, пишат пренебрежително като цяло или имат смесена позиция.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Fast каза:

Като за финал, ще оковеча и потребителите, които активно взеха страната на агресора или по някакъв начин са опитали да инвалидират случая ми, посредством минимизиране, подигравателност, пародийни теми и прочие.

Стената на срамът.

@asylum 

@Andrew Cunanan. 

@Gerganafen

@xroflx9 

Тук не са включени потребители, които са изразили единични мнения, пишат пренебрежително като цяло или имат смесена позиция.

Това важи за хора със срам, аз такова чудо нямам😘

Опитах се да те вразумя по възможно най-цивилизования начин, да ти подскажа, че е крайно време да се спреш, ноооо щом държиш да продължаваш да се излагаш и да ни показваш как някакъв си чалга форум е целият ти живот, си е твоя работа.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Аз съм

В грешка си, ако си мислиш, че при нов форум няма да се регистрирам от друго IP 🤭

• Like 1
  • Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Fast каза:

Не е истина колко си зле. Цялата тема е реакция от неговите опити да ме очерни, които са проработили, дотолкова, че гоня 14к коментара, а имам репутацията на потребител с 6-7к, най-ниските нива за задържал се модератор. Нима по твоята логика тормозът на работното място и домашното насилие също са "американски внос" ? Аз знам, че съм го преживял като травма, защото в продължение на години ме е атакувал на емоционално-психологическа основа, до степен, че е прераснало в уронваща кампания, целяща да ме смачка и пропъди от пространството. Това не може да бъде заметено под килима като хумор или ебавки, защото хуморът и ебавките не те оставят на сухо в дългосрочен план. Става въпрос за таргетирано поведение. Той не се крие, даже се гордее, и продължава да заплашва. 

Между другото сега прочетох и този му ферман към мен - по принцип му ги пропускам, но тук още в първото изречение ме обижда и ми се наби на очи. Бърз ли е, бавен ли е, държа този вманиачен индивид да си получи заслужена почивка, която вярвам, че ще е от полза и за самия него, току виж свърши нещо с живота си. 18 страници свобода му се дадоха да си развива фантасмагориите. Вече почна да агресира и обижда. Смятам, че стига толкова и е време да се сложи край. @LuydmilGenov

• Like 1
  • Thanks 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gerganafen каза:

Това важи за хора със срам, аз такова чудо нямам😘

Опитах се да те вразумя по възможно най-цивилизования начин, да ти подскажа, че е крайно време да се спреш, ноооо щом държиш да продължаваш да се излагаш и да ни показваш как някакъв си чалга форум е целият ти живот, си е твоя работа.

Казал е като за финал, нима смяташ че няма да се спре най-накрая :D 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Казал е като за финал, нима смяташ че няма да се спре най-накрая :D 

Той? Финал? Да бе. Просто е цитирал този хит на любимката си. :D Без бан се вижда, че няма да приключи тази работа и ще спами още 180 страници с едно и също. В други ден като му доскучее пак, ще забрави за "финала".

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...