Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 14:13 Report Share Публикувано Понеделник в 14:13 и после се чуди защо е недолюбван. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 14:17 Author Report Share Публикувано Понеделник в 14:17 преди 16 минути, Gerganafen каза: Между другото сега прочетох и този му ферман към мен - по принцип му ги пропускам, но тук още в първото изречение ме обижда и ми се наби на очи. Бърз ли е, бавен ли е, държа този вманиачен индивид да си получи заслужена почивка, която вярвам, че ще е от полза и за самия него, току виж свърши нещо с живота си. 18 страници свобода му се дадоха да си развива фантасмагориите. Вече почна да агресира и обижда. Смятам, че стига толкова и е време да се сложи край. @LuydmilGenov Какви фантасмагории, като всичко е фактуално и документирано, и е наличен агресор, който не просто не се разкайва, а е заявил че е в готовност да продължи? Не съм аз този, който трябва да получи санкция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 14:25 Report Share Публикувано Понеделник в 14:25 преди 13 минути, Gerganafen каза: Той? Финал? Да бе. Просто е цитирал този хит на любимката си. Без бан се вижда, че няма да приключи тази работа и ще спами още 180 страници с едно и също. В други ден като му доскучее пак, ще забрави за "финала". Е здраве да е, ще цитира другия хит на льобимката си 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 14:27 Report Share Публикувано Понеделник в 14:27 преди 9 минути, Fast каза: Какви фантасмагории, като всичко е фактуално и документирано, и е наличен агресор, който не просто не се разкайва, а е заявил че е в готовност да продължи? Не съм аз този, който трябва да получи санкция. Ok, Kitty! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 14:32 Author Report Share Публикувано Понеделник в 14:32 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Ok, Kitty! Не знам дали осъзнаваш, но с подкрепата си, ти се позиционираш като някой склонен към същите нива на заплахи/унижаване/изтезаване. Затова направих тази стена. Вече сте свързани с това. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 14:38 Report Share Публикувано Понеделник в 14:38 преди 4 минути, Fast каза: Не знам дали осъзнаваш, но с подкрепата си, ти се позиционираш като някой склонен към същите нива на заплахи/унижаване/изтезаване. Затова направих тази стена. Вече сте свързани с това. чак сега ли го разбра? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 15:21 Report Share Публикувано Понеделник в 15:21 преди 7 часа , Gerganafen каза: Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички. Хапчетата! преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian Речено-сторено! От мен реакция повече нема да види. преди 1 час, Gerganafen каза: Между другото сега прочетох и този му ферман към мен - по принцип му ги пропускам, но тук още в първото изречение ме обижда и ми се наби на очи. Бърз ли е, бавен ли е, държа този вманиачен индивид да си получи заслужена почивка, която вярвам, че ще е от полза и за самия него, току виж свърши нещо с живота си. 18 страници свобода му се дадоха да си развива фантасмагориите. Вече почна да агресира и обижда. Смятам, че стига толкова и е време да се сложи край. @LuydmilGenov Да, брутално те обиди. Цар е в лепенето на етикети и обиди, а ако се опиташ да му обясниш нещо деликатно, пищи кат ощипана госпожица. Вече и агресира. Дереджето става тревожно. И Айлин няма да помогне. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 15:30 Report Share Публикувано Понеделник в 15:30 Не знам защо американската подлога ме е споменал в някаква фиктивна стена на срама като единственото отношение,което съм взимал към драмите му е да направя хуморостична тема,която беше затворена след няма и час. И за протокола аз също имах дразги с Лелятиан и доколкото знам ме е блокирал,така че get a life 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 15:32 Report Share Публикувано Понеделник в 15:32 преди 8 минути, asylum каза: Хапчетата! Речено-сторено! От мен реакция повече нема да види. Да, брутално те обиди. Цар е в лепенето на етикети и обиди, а ако се опиташ да му обясниш нещо деликатно, пищи кат ощипана госпожица. Вече и агресира. Дереджето става тревожно. И Айлин няма да помогне. Мда, беше време за аптеки и хапчета. Време е за Психиатрична. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 15:42 Author Report Share Публикувано Понеделник в 15:42 преди 4 минути, xroflx9 каза: Не знам защо американската подлога ме е споменал в някаква фиктивна стена на срама като единственото отношение,което съм взимал към драмите му е да направя хуморостична тема,която беше затворена след няма и час. И за протокола аз също имах дразги с Лелятиан и доколкото знам ме е блокирал,така че get a life Споменато е защо. Пародийните теми представляват инвалидация/подкопаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 15:44 Author Report Share Публикувано Понеделник в 15:44 Преди да продължите за приказките за хапчета и болници, ще напомня че подобен род коментари са забранени, по два начина. Цитат 2.2 Не се допускат личностни нападки и използването на лична информация за даден потребител, с цел да бъде репликиран/игнориран/заплашван/обиден. и Цитат 1.12 Не се допускат коментари, в които се унижават, сравняват, иронизират или споменават потребители, когато това е обект на обида, преднамерено отношение на дискриминация и други форми на нападка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 15:46 Report Share Публикувано Понеделник в 15:46 преди 2 минути, Fast каза: Преди да продължите за приказките за хапчета и болници, ще напомня че личностните нападки са забранени. Ти нападаш личностно всички в тая тема, заклеймявайки ги като какви ли не - подкопаващи, злета и тн. БАН И КЛЮЧ! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 15:50 Author Report Share Публикувано Понеделник в 15:50 преди 5 минути, asylum каза: Ти нападаш личностно всички в тая тема, заклеймявайки ги като какви ли не - подкопаващи, злета и тн. БАН И КЛЮЧ! "Зле" "дъно" са на границата. Вие дефакто ме наричате психично болен. Не забравяй, че имаше бан за това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 15:51 Report Share Публикувано Понеделник в 15:51 Когато финала не изкара дори цял час ... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 15:53 Report Share Публикувано Понеделник в 15:53 преди 1 минута, Fast каза: "Зле" "дъно" са на границата. Вие дефакто ме наричате психично болен. Къде? Щом сам се определяш така, може и да се съгласим, но едва ли - съжденията ти често са непоследователни и противоречиви, така че нищо ней финално и категорично. Още си разтягай локумите. Такова незаслужено внимание едва ли другаде ще получиш. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 16:03 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:03 преди 11 минути, asylum каза: Къде? Щом сам се определяш така, може и да се съгласим, но едва ли - съжденията ти често са непоследователни и противоречиви, така че нищо ней финално и категорично. Още си разтягай локумите. Такова незаслужено внимание едва ли другаде ще получиш. Всичко можеше да свърши много лесно с едно "извинявай" Да кажем един публичен призив от негова страна, че е сбъркал и повече никога няма да прави така + символична санкция (пр. намаляне на репутация) Когато ние бяхме модератори, можехме да даваме неограничени позитивни и негативни точки в репутацията. Не разбирам какво пречи в този контекст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:10 Report Share Публикувано Понеделник в 16:10 преди 6 минути, Fast каза: Всичко можеше да свърши много лесно с едно "извинявай" Да кажем един публичен призив от негова страна, че е сбъркал и повече никога няма да прави така + символична санкция (пр. намаляне на репутация) Когато ние бяхме модератори, можехме да даваме неограничени позитивни и негативни точки в репутацията. Не разбирам какво пречи в този контекст. Ма за какво да ти се извинява? Решенията и действията са си твои. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 16:15 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:15 Току що, asylum каза: Ма за какво да ти се извинява? Решенията и действията са си твои. Че умишлено и в пълното си съзнание е провел дългогодишна очерняща кампания, която ми се е отразила както на фактическата ми репутация тук, така и в емоционален план. Постъпил е дълбоко неетично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:22 Report Share Публикувано Понеделник в 16:22 преди 5 минути, Fast каза: Че умишлено и в пълното си съзнание е провел дългогодишна очерняща кампания, която ми се е отразила както на фактическата ми репутация тук, така и в емоционален план. Постъпил е дълбоко неетично. Много важност си придаваш. На никого за никого не му пука, камо ли кампании да се водят… а за корелация с репутацията ти е направо абсурдно да говорим 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 16:32 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:32 преди 15 минути, asylum каза: Много важност си придаваш. На никого за никого не му пука, камо ли кампании да се водят… а за корелация с репутацията ти е направо абсурдно да говорим Не че съм толкова важен. Просто бях модератор. Използваше правото си на критика към екипа като предлог да ме принизява като личност, без да съм му направил каквото и да било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 17:34 Report Share Публикувано Понеделник в 17:34 Искам тази тема да бъде сюжет за филм, реализиран от Стивън Спилбърг. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 17:57 Report Share Публикувано Понеделник в 17:57 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам тази тема да бъде сюжет за филм, реализиран от Стивън Спилбърг. Яс па сакам роман од Агата Кристи. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 18:04 Report Share Публикувано Понеделник в 18:04 Току що, FolkEmpire каза: Етиен Лайни на плейбек Най-смисленият коментар досега! ❤️ 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 18:07 Report Share Публикувано Понеделник в 18:07 преди 1 минута, asylum каза: Най-смисленият коментар досега! ❤️ Апел за шЪмар към репортерката от Сигнлално жълто -Глория 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 18:08 Report Share Публикувано Понеделник в 18:08 преди 1 минута, DevilWish каза: Апел за шЪмар към репортерката от Сигнлално жълто -Глория Шамар на majka ti 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари