Emanuela.Carey Публикувано на Март 24 Report Share Публикувано на Март 24 музика: Валя текст: Петя Радева аранжимент: Илия Атанасов - Пушето 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много позната мелодия? Но както и очаквах - не ми харесва, много ми е ретро. "Не се променяй" и "Забранените неща" звучаха актуално. Харесвам Валя и се надявам да пуска по-често самостоятелни песни. А и защо го водят трети дует? Даже е 5-ти. "Дрехите ме стягат" и другата версия на "Забранените неща" там с номера на таксито? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не ми харесва. Наистина такъв тип музика си остана в ретрото и новите опити да се върнем назад са обречени на неуспех. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ужасно е... няма такава боза, а клипа не мога да повярвам, че е на Скерлев. Странно, че пише Палмс Мюзик? Да не е свързано с продажбата? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не става нито за гледане, нито за слушане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Харесва ми песента им. Бил съм в Емералд Равда и те двамата бяха там на съвместно участие Валя и Жоро буквално взривиха хората с танци и купон до зори... След това започна DJ-Я да пуска от новите песни фолк от новият таргет и всички си седнаха... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 на мен ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Като песен за пенсии става Обаче еквилайзера е прекалил на вокалите - много играят гласовете Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Приятна песничка 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Тази песен е доказателство, че всяко нещо е с времето си. Колкото и да харесвам старото, мелодично звучене, тук не усещам никаква емоция. Нито мелодията, нито текста грабват с нещо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Пак е окрала на нашто Туце прическата, но форумната кралица е само една! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Валя защо пее "годиниЦе отминаха" и "Цебе не изтри? 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 Музика: Валя! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.