DevilWish Публикувано на Сряда в 15:58 Report Share Публикувано на Сряда в 15:58 Музика и аранжимент Мартин Биолчев Текст Лияна Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 16:18 Author Report Share Публикувано Сряда в 16:18 Много ми е позната тази песен. Сигурно ли е, че е авторска? Лияна какви яки песни имаше до преди време, а сега..... нещо зацикли. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 16:49 Report Share Публикувано Сряда в 16:49 Като за нея е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Сряда в 19:34 Report Share Публикувано Сряда в 19:34 Доста нагла кражба от тук: 2 1 Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Сряда в 21:16 Report Share Публикувано Сряда в 21:16 преди 1 час , FolkEmpire каза: Доста нагла кражба от тук: а да и аранжиментчето от Крисия Д. - Влюбена Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Сряда в 21:17 Report Share Публикувано Сряда в 21:17 Току що, FolkEmpire каза: а да и аранжиментчето от Крисия Д. - Влюбена ти си истински шазам мило,чудех се от къде са ми познати ела у нас после!!! 2 1 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Четвъртък в 00:54 Report Share Публикувано Четвъртък в 00:54 Прочетох стара чанта. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Четвъртък в 10:10 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:10 Тази колко клипа ще снима в Плаза? Че и пак с братовчед си - няма ли пари за модел? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 10:11 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:11 Омръзна ми от лигавите й песни. Искаме к.рвалък и разврат!!! 4 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Четвъртък в 11:02 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:02 преди 50 минути, xroflx9 каза: Омръзна ми от лигавите й песни. Искаме к.рвалък и разврат!!! забий ми ножа и кус кус ме раз*урвиха като бях на 15!!!! 1 1 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Четвъртък в 11:23 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:23 преди 1 час, Just_Me каза: Тази колко клипа ще снима в Плаза? Че и пак с братовчед си - няма ли пари за модел? Откъде да има пари? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Четвъртък в 11:58 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:58 преди 34 минути, DarkChild каза: Откъде да има пари? Как живее, как се изхранва, как пътува по чужбина? Явно вади пари отнякъде 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Четвъртък в 14:38 Report Share Публикувано Четвъртък в 14:38 преди 2 часа , Just_Me каза: Как живее, как се изхранва, как пътува по чужбина? Явно вади пари отнякъде Едно е да живее някакси, съвсем друго е да вади скъпа продукция и да плаща на модели. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Четвъртък в 17:05 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:05 Доста добро попадение, браво на Лил. Песента е много добра, ще се слуша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Четвъртък в 17:12 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:12 преди 5 часа , Just_Me каза: Как живее, как се изхранва, как пътува по чужбина? Явно вади пари отнякъде Някой вади пари за тия работи, но не е Лияна, и не за песни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Четвъртък в 19:20 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:20 преди 2 часа , Lelqtian каза: Някой вади пари за тия работи, но не е Лияна, и не за песни. Някой вади и забива ножа. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 07:59 Report Share Публикувано вчера в 07:59 Вдъхновила се е от този клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 08:01 Report Share Публикувано вчера в 08:01 дали след като е окрала Дана интернешънъл си е присадила и пенис, за да бъде кражбата по-достоверна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 10:58 Author Report Share Публикувано вчера в 10:58 Видя ми се Стара ЧАНТА. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.