Jump to content

Галин - Звъня ти, ало

Emanuela.Carey

Препоръчани коментари

Интересно е решението му с маската. Нямаше ли сръбски изпълнител, който се подвизаваше с маска? На времето и в поп-фолка имаше една Анджелина която излезе в дебютния си клип с маска.
Видеото е готино, залеза, морето..... харесва ми. Вокалите на Симона в песента са доста изнасилени и цвилещи - не бяха нужни или не поднесени по този начин.
Самата песен е голям риск, различна е! Напомня ми на някоя и отделно моментите с китарите, на времето Токича ни е предлагал подобни песни....... Като цяло адмирации за решението да предложи нещо, което със сигурност няма да стане хит, а е по-скоро за лично удоволствие, защото един изпълнител трябва да има и такива песни! Но така , де..... едва ли ще си я пусна повече от 2-3 пъти.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Оооф офф.. Гъбинее... Не ти ли е време да спираш вече? Кви са тия маски на урод? :D 

Тенекията пък сега краднал от попаджиите на световната сцена :D

И морското свинче да изцвили и то...

Мученето му е супер нетърпимо... Като магаре мучи, мучи и си мисли, че пее....

4 минути мъка...

ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР!

image.png.b25a41040b887fc87ff8482b50a5d3f7.png

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, DevilWish каза:

Нямаше ли сръбски изпълнител, който се подвизаваше с маска?

Иначе:
Йелена К:
8ca35b162082ba23810caf00705561ef.jpg

Галена:
orig.jpg?_=1446909886

Kanye West:
wu3zejjttns01.jpg

Сподели в други сайтове

Не харесвам Галин изобщо, но това ми хареса. И музиката и видеото, дори не бие на чалга. Поне е нещо по-различно, за съжаление обаче точно добрите проекти, не стават хитове тук..

Сподели в други сайтове

Песента е брутална, браво на Галин, че реши да смени посоката в която беше поел - на пошлост и тъпи текстове. 

Сподели в други сайтове

Току що, Сцената обичам лудо каза:

Песента е брутална, браво на Галин, че реши да смени посоката в която беше поел - на пошлост и тъпи текстове. 

Да.... реално се загуби в бозите които пускаше последните години...

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

Иначе:
Йелена К:
8ca35b162082ba23810caf00705561ef.jpg

Галена:
orig.jpg?_=1446909886

Kanye West:
wu3zejjttns01.jpg

Точно Девито визирах. Благодаря ти! ❤️ Ами на него ми напомня. Но заслужава поздравления за песента и видеото! Може и другите да са нещо различно. Има надежда! Ако всички изпълнители правят това, което чувстват несъмнено ще има много разнообразни и интересни проекти! Адмирации за смелостта, пък било то и взаимствано! Както Емилия беше казала на времето - "не сме открили топлата вода"! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Много си е яка песента и клипа, както и музиката. Галин продължава да се развива. Ще купя албума му. Продължава да ме кефи. Ще се слуша. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

накрая скалата с форма на лице я има и в хит Глория

Да, снимали са на един от най-хубавите черноморски плажове - Велека, до Синеморец.

Песента е много яка, инструменталът, китарите, английските вокали, НО ми се повръща от това пеене на Галин, толкова напъване и текстът можеше да е малко по-изпипан. Припевът идва малко муден.

Видеото ми харесва.

Сподели в други сайтове

Има нужда от такива неща, целият проект е супер свеж.

Дали ще стане хит е друга тема, но го предпочитам 100 пъти пред повечето ла*на, които излизат последно време.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, pacho каза:

Да, снимали са на един от най-хубавите черноморски плажове - Велека, до Синеморец.

Песента е много яка, инструменталът, китарите, английските вокали, НО ми се повръща от това пеене на Галин, толкова напъване и текстът можеше да е малко по-изпипан. Припевът идва малко муден.

Видеото ми харесва.

Аз пък се чудя за толкова години как не се научи да махне тоя гаден диалект.... Имам познат от Добрич, момчето за няколко години в Пловдив  и София успя да махне диалекта си и да оправи говора си, Галин така и не успя.... Аз също не понасям гласа му и начина на "пеене".  За това ми е трудно да харесам негова песен. Звучи точно като гейовете които се опитват да говорят мъжествено и накрая се получава това. Ако тая песен беше изпята от Меди щеше да е топ.

Сподели в други сайтове

видиш ли мъж да си вее с ръце,докато плаче, на ге* е!!!

а това дебело прасе няма да го коментирам

На реакцията на Киара обясняваше, че се е надървил като я гледа

Сподели в други сайтове

видиш ли мъж да си вее с ръце,докато плаче, на ге* е!!!

а това дебело прасе няма да го коментирам

тоя ми е адски неприятен на мен. Направо ми се повдига като го видя!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...