Jump to content

Галин - Звъня ти, ало

Emanuela.Carey

Препоръчани коментари

преди 2 минути, LuydmilGenov каза:

Че тази песен си е чист поп. 

Но не вярвам да стане хит или нещо такова. Става за едно пускане и дотам.

Няма да стане защото се изгуби това песните да бъдат слушани... Ако беше кючек "Ало, ало" до сега да е гръмнал... Последните години нито една песен с поп звучене и по-качествен текст не е ставала хит в чалгата... Не могат да се завъртят в чалга клубовете и съответно не стават хит. Преди концертите и турнетата налага и такива песни, но днес ми се струва почти невъзможно... 

Сподели в други сайтове

Язък за всичкия рев, който изреваха всички покрай тийзъра. Мисля, че всеки очакваше истинска и чувствена балада, а не песен за колата, каквато получихме. С тая маска го виждам най-късно до края на май месец преко сили! 

Толкова се е изчерпал горкия, представям си в каква депресия ще изпадне отново след като албума му мине и замине, също както пишман маските му. Щял да крие лицето си - че малко ли ремонти му причини, и без това е достатъчно обезличен вече, та сега и маски... 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Не знаех какви очаквания да имам, но съм доволен. Тийзърът вече се беше популяризирал преди излизането на песента, но крайният резултат ми харесва даже повече. Изобщо цялата концепция на Галин за нова ера и, най-накрая, албум, ми допада, не знам само колко още време би се задържал интересен ако се размотава навсякъде с маската.

Сподели в други сайтове

Пуснах си песента му на Галин за да я чуя ммм огромна грешка направих...
По добре да бях си пуснал на Азис - Напипай го 🙂
Тази песен Галин си е чиста проба поп боза с балкански оттенък...

Сподели в други сайтове

Много ми хареса. Различна и чувствена песен. На Галин му отива този стил. Трябва да се издават и такива смислени песни, не само купонджийски. Все пак е част от предстоящия албум, ще има за всеки по нещо. 

Сподели в други сайтове

Страхотен проект, най-доброто в последно време.:1000(33): Май от "Срещата бърза" не е имал толкова хубава песен. Концепцията с маската също е оригинална - браво! Обаче "албум" с 8 песни за 14 години кариера ми седи несериозно. Трактористката Глори на 15-тата си годишнина вече имаше куп албуми и 2-3 концерта в НДК-то, измежду орането на ниви.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...