DevilWish Публикувано на Петък в 14:25 Report Share Публикувано на Петък в 14:25 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 14:30 Author Report Share Публикувано Петък в 14:30 В първи клас ли е този, който е писал текста? Малоумници! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Петък в 15:05 Report Share Публикувано Петък в 15:05 Десислава вече направи песен с това заглавие преди 50 години. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 00:10 Report Share Публикувано Събота в 00:10 Оффф тъкмо си мислех, че сме се оттървали от фъфльата Кичка, а тя пак снася поредното си гранясало айце... И какво подскача като някой надран на бело пудел? Много кринджава история... Изтъркана вече Биолчева музика с лош мастер вече... И тая Авария не се отказа... В такива моменти се радвам, че вече няма Фолкмаратон и Автограф, веднага щяха да ги поканят и да се обясняват каква песен са направили 1 3 Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 06:58 Report Share Публикувано Събота в 06:58 She-mata ... От тия двете краставици и шимейл не става, а даже не знаят как се пише ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 07:51 Report Share Публикувано Събота в 07:51 Кирил редовно го виждам в един столичен мол и мога да заключа, че на живо изглежда доста зле - висок е около 90 см с вдигнати ръце и супер слаб, прилича на недохранено сумалийче. Става да го еб*т педофилите, но за мъж - определено не става. 1 2 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Събота в 12:13 Report Share Публикувано Събота в 12:13 От цялото нещо само Айви става, за гледане - най-секси певицата заедно с Лидия! Парчето е безсмислена мазна дандания, добре, че се води на Кичка, та Айвито да не си цапа хитовата дискография. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Събота в 12:22 Report Share Публикувано Събота в 12:22 Дори няма да си го пусна. След толкова "суперлативи" - няма смисъл. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 13:56 Report Share Публикувано Събота в 13:56 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Кирил редовно го виждам в един столичен мол и мога да заключа, че на живо изглежда доста зле - висок е около 90 см с вдигнати ръце и супер слаб, прилича на недохранено сумалийче. Става да го еб*т педофилите, но за мъж - определено не става. Ооо и ние сме я виждали леля ти Кичка по интервюта по Планета преди няколко години. Отврат е с тази уста на смукач! Беше се хвалил там за Галена, че я познавал и му била любимка на педито 1 Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Събота в 14:39 Report Share Публикувано Събота в 14:39 После били продавали телевизията. Не, не я. Няма кой да ги купи тези, а тази пък как не се отказва не знам. Да викнат и Лина и Моан, също и Малена. Не се мисли какво посмешище щяха да са наградите на Пайнер ако ги имаха към днешна дата награждаваха техни изпълнители. Моан - певец на годината, Айви - прогресиращ изпълнител, Кирил - певец на годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 15:00 Report Share Публикувано Събота в 15:00 преди 26 минути, alisali1234 каза: После били продавали телевизията. Не, не я. Няма кой да ги купи тези, а тази пък как не се отказва не знам. Да викнат и Лина и Моан, също и Малена. Не се мисли какво посмешище щяха да са наградите на Пайнер ако ги имаха към днешна дата награждаваха техни изпълнители. Моан - певец на годината, Айви - прогресиращ изпълнител, Кирил - певец на годината. Според мен, ако Пашев я купи ще я вкара в пътя Той нали е болен амбициозник. А и само неговите изпълнители се въртят там. Няма ги по Фен, Хит, ДСТВ Сигурно другите му викат в кой век живееш, още да си промотираш продукцията през една фирма вместо навсякъде. 2 Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Събота в 17:25 Report Share Публикувано Събота в 17:25 Сигурен съм, че на асилума ще му хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Събота в 17:55 Report Share Публикувано Събота в 17:55 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Според мен, ако Пашев я купи ще я вкара в пътя Той нали е болен амбициозник. А и само неговите изпълнители се въртят там. Няма ги по Фен, Хит, ДСТВ Сигурно другите му викат в кой век живееш, още да си промотираш продукцията през една фирма вместо навсякъде. Не мисля, че има толкова пари този. И с другите кокошки какво ще прави? Ванеса и Айви в дует, Данна и Кирил(ка) и Робов и Моан вероятно... Не знам за други, но на Кирилка ще и хареса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 20:55 Report Share Публикувано Събота в 20:55 преди 2 часа , alisali1234 каза: Не мисля, че има толкова пари този. И с другите кокошки какво ще прави? Ванеса и Айви в дует, Данна и Кирил(ка) и Робов и Моан вероятно... Не знам за други, но на Кирилка ще и хареса. Другия вариант Сашка импресариото да я купи и гледай кво ще става 1 Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 21:18 Report Share Публикувано Събота в 21:18 Елизабет Методиева, участвала в клип на Илиян - Запали, преди май беше залепена за AVI (BENEDI) MKV-то на интервютата му във фолкмаратон и щъкайки из чалга средите ударила интервю с Бизона... "Аз буквално - лягах и ставах с този текст, лягах и ставах с този текст!" Мейдей, мейдей ду ю хиър ми? Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.