Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Анелия е млада още. Тепърва ѝ предстоят важните неща в живота - наркотици, полов живот.

Не ядосвайте Анелия, че ако ни прочете ще ни предстоят много по-важни неща.
image.png.4fb2ddc76a0287c8b00a51421511a5bd.png

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 151
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

преди 2 минути, DevilWish каза:

Не ядосвайте Анелия, че ако ни прочете ще ни предстоят много по-важни неща.
image.png.4fb2ddc76a0287c8b00a51421511a5bd.png

Така като ги гледам, 50 кинта. ресто. Да ги дават и да си заминават. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , stereoto_ каза:

Това дуетът на Преслава и Меди ли ще е ?

Меди май има нещо ново и с Галена или за Самсунг са снимали...

image.png.c9697e90c5d6e29c71a0bd7a435544c4.png

Сподели в други сайтове

Оф,аман от драматични песни през пролетта. Не знам защо Преса е решила да пуска балада при положение,че предстои лято,а след месец и половина са баловете. Като гледам и Гурманов ще участва в клипа значи е писал и текста,така че съвсем нямам очаквания. Доста слабо върви чалгата засега,само някакви сезонни хитчета за по месец-два излизат.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, xroflx9 каза:

Оф,аман от драматични песни през пролетта. Не знам защо Преса е решила да пуска балада при положение,че предстои лято,а след месец и половина са баловете. Като гледам и Гурманов ще участва в клипа значи е писал и текста,така че съвсем нямам очаквания. Доста слабо върви чалгата засега,само някакви сезонни хитчета за по месец-два излизат.

Слабо върви тази година, 2023 и 2024 бяха с доста по-добри първи тримесечия… 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

А Гален - два. Ако тоя падне в реката, за животинките ще съм притеснен, няма как да храносмелят толкоз восък. 

Ма идеално, тъкмо ще снимат продължение на това с главна роля Гален:
r0v8qg78ol9nisrge3dme27orpd.webp

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Willy каза:

@Fast, @SG коментирайте че Галена е взела и Сашка на семейната ваканцията в Египет. 

Screenshot-20250401-222615-Instagram.jpg

Така го казваш сякаш я е скрила в багажа си до Египет или ѝ е платила всичко, някво тип "айде от нея да мине" :D А доколкото видях не е точно семейна почивка, а са и с доста приятели.

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Willy каза:

@Fast, @SG коментирайте че Галена е взела и Сашка на семейната ваканцията в Египет. Ще падат ли още кариери под сигнала й?! 🤠

Screenshot-20250401-222615-Instagram.jpg

По-добре не...

Сподели в други сайтове

2015 - 2018 гърмеше с хитове дори от треторазрядници, последните години само гръцки кавъри.

аз също гърмях по созопол и слънчака още непълнолетна, но с доста километраж!!!!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, fengergana каза:

2015 - 2018 гърмеше с хитове дори от треторазрядници, последните години само гръцки кавъри.

аз също гърмях по созопол и слънчака още непълнолетна, но с доста километраж!!!!

Ми няма да си я пазиш за нова я, нали живота е да му се наслаждаваме. 

Сподели в други сайтове

Напоследък ми се появяват клипчета от новото интервю на Камелия и се чудя как е била водеща на талк шоу. Вокално не ме дразни, но е доста неприятен оратор.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, fengergana каза:

68-B54-F92-4-CCA-4400-96-EB-47-E7-C0-FEA

Ти тогава си се давала на жени,не лъжи!!!!

Сподели в други сайтове

Сашка не е глупава. Толкова се е сгъстила с клиентите си, че да няма никаква вероятност някога да я напуснат.

Изчака Пайнера да се пенсионира и да продаде курника и сега ще започва нейният монопол. 
Сръбските звезди са при нея, прибрала е най-големите имена в чалгата, рекетира чалготеките ако не плащат хонорарите, които иска.

Андреа да му мисли!!!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Сашка не е глупава. Толкова се е сгъстила с клиентите си, че да няма никаква вероятност някога да я напуснат.

Изчака Пайнера да се пенсионира и да продаде курника и сега ще започва нейният монопол. 
Сръбските звезди са при нея, прибрала е най-големите имена в чалгата, рекетира чалготеките ако не плащат хонорарите, които иска.

Андреа да му мисли!!!

Тя Дора откакто онази дебела швестерка й намира участия по разни селски дискотеки не се е обаждала

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Fast каза:

Напоследък ми се появяват клипчета от новото интервю на Камелия и се чудя как е била водеща на талк шоу. Вокално не ме дразни, но е доста неприятен оратор.

Тя говори едно и също....Вечното плюене по жанра и Пайнера.. 20 години вече едно и също. Правеше се на много успешна след Пайнер, а сега признава, че не е имала участия и хитове първите 2-3 години. Малко е смешно всеки път да говори за пеене, тя като една от най-бездарните...Разбирам Деса, Глория или Преслава да говорят за пеене на живо, но тя..... Не случайно Преслава казва в интервю "Кой говори за пеене на живо, Камелия ли точно...Боже..."  😅  А за голотата и пошлотата в чалгта е още по-безумно тя да се изказва....та тя буквално на това оцеля.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Lelqtian каза:

Това вече дори не е смешно. 

Опит да се отчете за 1-ви април и той с някой хит, че такъв липсва.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Тя говори едно и също....Вечното плюене по жанра и Пайнера.. 20 години вече едно и също. Правеше се на много успешна след Пайнер, а сега признава, че не е имала участия и хитове първите 2-3 години. Малко е смешно всеки път да говори за пеене, тя като една от най-бездарните...Разбирам Деса, Глория или Преслава да говорят за пеене на живо, но тя..... Не случайно Преслава казва в интервю "Кой говори за пеене на живо, Камелия ли точно...Боже..."  😅  А за голотата и пошлотата в чалгта е още по-безумно тя да се изказва....та тя буквално на това оцеля.

Говоря за самият й изказ. Дори Емилия при Тото ми беше по-поносима.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FikLena каза:

Screenshot_20250402_135152_Instagram.jpg

Шегата е имала много фенове = много хора са се зарадвали, че приключва?:scratch: От толкова зор да се направи на умна, накрая се е оплела Антония.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...