Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 58 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюра фенс от психологична гледна точка сте супер интересни, нека да не забравяме, че миналата година практиката ми бе в клиника по психиатрия, плюете по Кали постоянно, направо я изравнявате със земята, но не пропускате всяко нейно интервю. Чак секунда по секунда правите разбор тук на казаното от нея. Като на казаното за Гюра отдавате най-голяма чест.

Личи си кой е звездата и кой на кой прай пиар. Ся, ако не беше Кала, нямаше да знаем, че Гюра си припява по време на орането на нивити. Аз лично знаех само, че е трактористка и екс мутреса.

Кала напрай по-добър имидж мейкинг на Гюра от Пайнер за 30 години. 

Всъщност Кали наистина и направи реклама...но стана за смях. Кали винаги е бола много нагло парче, реално е кръгла нула и като певица и като творчество.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Всъщност Кали наистина и направи реклама...но стана за смях. Кали винаги е бола много нагло парче, реално е кръгла нула и като певица и като творчество.

Реално Кали има вечен самостоятелен хит, а Гюра - не. Личи си чия е 0-та, и коя е само кръгла.

Сподели в други сайтове

Е, Кали си имаше много силни моменти. Първите години в Пайнер й бяха много успешни.

Албумите й в Ара не станаха златни по продажби, ама бяха изпипани и концептуални. Просто не беше приоритет на Касъмови да я правят.

Проблемът при Кали е гигантската й уста. Все трябва да е на въпреки, чута, констатираща... Колкото и да се прави на непукист, иска да я мислят за умна, образована и красноречива, но все пак народен човек - досадница.

А за палачинката, която е да не говорим...

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Реално Кали има вечен самостоятелен хит, а Гюра - не. Личи си чия е 0-та, и коя е само кръгла.

Ох, така говориш, за да ти се вържат и да ти отговорят. Изтърква се тоя похват. И сам знаеш каква е истината. Глория е закривала концерти и стадиони с "Носталгия", мъже и жени си поздравяват децата с "Радост-тревога" през ден в ТикТок, има даже втръснали и за нас песни като "Циганско сърце" и Реката, и "За тебе, майко"... Самата тема като цяло е изтъркана и тя.

На Глория са ѝ съвсем други проблемите от липсата на хитове - тя имаше повече такива от другите в годините и това го показват тиражите на албумите, но не ги налагаше след 2005-а. И все пак залите ѝ още се пълнят точно заради тия песни, надявам се да ѝ е ясно и да не си въобразява, че някой умира за песни като "Его".

Колкото до Кали... пич е като човек, но почне ли да говори, се оплита в едни многословия и в стремежа си да излезе готина и подробна, изпуска не на място фрази и изрази, които после се вадят от контекста - и ето на. Да я затвори тая уста малко и да пее повече

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

На това сигурно и самата Кали би се изсмяла.. :Д 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Jake каза:

Коя соло песен на Гюра е имала приемите на 4-4-2 на големи концерти и турнета?

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

В интерес на истината Кали след онзи случай при Тото ми беше писала, не знам защо на мен точно реши ей така от нищото?! Явно е видяла нещо написано... и поиска да се извини на всички нас като фенове, ако с нещо ни е обидила и че не е искала да каже точно това, не е била разбрана правилно и помоли да спрем с нападките.

И имах чувството, че все едно се познаваме... даже и не разбрах как се случи, но тя и на мен така се обясняваше - постоянно е в някакъв режим такъв тя. Вероятно се е издразнила на себе си. Даже каза, че е звъняла на Глория после да се изяснят, но тя не вдигнала. В същото време другата ми писа да ми благодари, че пак съм я защитил, защото тогава никой от  #БАШ феновете ѝ не го направи... Странно се почувствах, btw - като някакъв арбитър.

И оттогава вече с хора, каквито и да било, на тая тема не споря. Който каквото иска, това да твърди - ама да го докаже! За цялата тая работа това твърдение да стане като нарицателно дори не е виновна Кали, ами Сашо Роман - и то защото Глория го е резнала за нещо, вероятно за някоя от ретро вечеринките е отказала да му съдейства. Естествено, той чисто по цигански няма да остане длъжен.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Няма значение соло или не "Не сме безгрешни" е златен хит и поне 5 още златни такива. Нищо общо с оная пумия на Кали от 90-те, то и Кондьо има такива хитове. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, adorable каза:

Ох, така говориш, за да ти се вържат и да ти отговорят. Изтърква се тоя похват. И сам знаеш каква е истината. Глория е закривала концерти и стадиони с "Носталгия", мъже и жени си поздравяват децата с "Радост-тревога" през ден в ТикТок, има даже втръснали и за нас песни като "Циганско сърце" и Реката, и "За тебе, майко"... Самата тема като цяло е изтъркана и тя.

На Глория са ѝ съвсем други проблемите от липсата на хитове - тя имаше повече такива от другите в годините и това го показват тиражите на албумите, но не ги налагаше след 2005-а. И все пак залите ѝ още се пълнят точно заради тия песни, надявам се да ѝ е ясно и да не си въобразява, че някой умира за песни като "Его".

Колкото до Кали... пич е като човек, но почне ли да говори, се оплита в едни многословия и в стремежа си да излезе готина и подробна, изпуска не на място фрази и изрази, които после се вадят от контекста - и ето на. Да я затвори тая уста малко и да пее повече

Говорим за вечен хит, който се знае от всички, който се пее след 10-15 години, все едно сега е излязъл, и който е разбил на общ концерт с прием. Кама има такива, Кала има такъв, Ивана има такива, Преслава има, Гюра - няма. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, adorable каза:

В интерес на истината Кали след онзи случай при Тото ми беше писала, не знам защо на мен точно реши ей така от нищото?! Явно е видяла нещо написано... и поиска да се извини на всички нас като фенове, ако с нещо ни е обидила и че не е искала да каже точно това, не е била разбрана правилно и помоли да спрем с нападките.

И имах чувството, че все едно се познаваме... даже и не разбрах как се случи, но тя и на мен така се обясняваше - постоянно е в някакъв режим такъв тя. Вероятно се е издразнила на себе си. Даже каза, че е звъняла на Глория после да се изяснят, но тя не вдигнала. В същото време другата ми писа да ми благодари, че пак съм я защитил, защото тогава никой от  #БАШ феновете ѝ не го направи... Странно се почувствах, btw - като някакъв арбитър.

И оттогава вече с хора, каквито и да било, на тая тема не споря. Който каквото иска, това да твърди - ама да го докаже! За цялата тая работа това твърдение да стане като нарицателно дори не е виновна Кали, ами Сашо Роман - и то защото Глория го е резнала за нещо, вероятно за някоя от ретро вечеринките е отказала да му съдейства. Естествено, той чисто по цигански няма да остане длъжен.

Тогава Тото беше виновния и реално той го каза, Кали просто замълча удобно. Радвам се, че замря тая дебела свиня Тото, рядко противно същество и кой ли не захапа.

Сподели в други сайтове

Хора, прекалявате. И Глория и Кали си имат своите пикови моменти и хитове..... 
Кали също имаше супер голям хит в Пайнер, един от най-големите за 2010..... може би след Палатката, Пия за тебе, Тихо ми пази, Влез и Неблагодарен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Хора, прекалявате. И Глория и Кали си имат своите пикови моменти и хитове..... 
Кали също имаше супер голям хит в Пайнер, един от най-големите за 2010..... може би след Палатката, Пия за тебе, Тихо ми пази, Влез и Неблагодарен.

Кала е актуална няколко десетилетия, Гюра приключи още 2004-та, а 2005-та се срина като скала.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Тогава Тото беше виновния и реално той го каза, Кали просто замълча удобно. Радвам се, че замря тая дебела свиня Тото, рядко противно същество и кой ли не захапа.

Е, че той е комплексар. Какво очакваш?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Е, че той е комплексар. Какво очакваш?

дори тоци има по-голям хит от цялата кариера на Гюр.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Говорим за вечен хит, който се знае от всички и който е разбил на общ концерт с прием. Кама има такива, Кала има такъв, Ивана има такива, Гюра няма. 

Най-големите хитове в чалгата са предимно кавъри - в тоя смисъл, в който вие разбирате хит.

Умен си - вярвам, знаеш, че има хит и хит. "Носталгия" няма да ти я пуснат у кръчмата, ама не значи, че не е закривала концерти - ясно се виждат реакциите на хората. Виждаш едно време какво е правила Глория с песните си. Че сега не се случва точно същото и има отлив на хора от нея е заради поведението ѝ - не след участия, там е ок - принципно говоря.

Песни като "Радост-тревога" се помнят, пак казвам, и давам пример къде съм го видял. Може би няма един крайно изявен хит, или два - както е при повечето, но като бройка е имала много повече. Просто не ги отгледа. Мислиш ли, че не ме е яд за една "Сбогом, адиос", примерно - 2000-та беше хит наравно с "Като птица" и песните на Деса и Кама? Макар че, да отбележа, на Деса и Глория бяха авторски от същата година.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Кала е актуална няколко десетилетия, Гюра приключи още 2004-та, а 2005-та се срина като скала.

Просто имаше масово неодобрение като отношение и за това така ти се струва. Иначе имаше по някоя друга добра песен. 2005 - Влюбена в живота, Изповед. Ако те няма.... и там имаше едни неклипирани потенциално добри песни като "За първи път", "На чисто". С "Ненаситна" мисля, че се получи нещо дискотечно и добър прием? Ако говориш за последните години...... то там си го има този "розов свят" където всичко е най и не се приема градивната критика. @adorable го е споменавал многократно, но си е за нейна сметка!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Коя песен на Кали е имала приемите на Кадифе у нас?

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

Най-големите хитове в чалгата са предимно кавъри - в тоя смисъл, в който вие разбирате хит.

Умен си - вярвам, знаеш, че има хит и хит. "Носталгия" няма да ти я пуснат у кръчмата, ама не значи, че не е закривала концерти - ясно се виждат реакциите на хората. Вижда едно време какво е правила Глория с песните си. Че сега не се случва точно същото и има отлив на хора от нея е заради поведението ѝ - не след участия, там е ок - принципно говоря.

Песни като "Радост-тревога" се помнят, пак казвам, и давам пример къде съм го видял. Може би няма един крайно изявен хит, или два - както е при повечето, но като бройка е имала много повече. Просто не ги отгледа. Мислиш ли, че не ме е яд за една "Сбогом, адиос", примерно - 2000-та беше хит наравно с "Като птица" и песните на Деса и Кама? Макар че, да отбележа, на Деса и Глория бяха авторски от същата година.

Тъп съм! 😘 

Току що, Emanuela.Carey каза:

Коя песен на Кали е имала приемите на Кадифе у нас?

spacer.png

thanks GOD - никоя! 🥰

Гюр като мангасарка - КОГА?!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

За съжаление изобщо не е замрял. Канселирането не му помогне особено. Същото леке си е и пак си има спонсори. Просто сега се пази повече и даже като дойде ред за чувствителни теми, му е смешно и казва: "Ти го каза" или пък "Предния път заради такива неща го отнесох" - както в подкаста с Десислава. Видя там една празна зала на живо... порева малко и после same story.

Фактът, че си е изключил коментарите, е показателен, че не може да се справи с хейта. Невена Цонева е същата с нейните катастрофални езотерични познания и подкасти. И не само те.

Сподели в други сайтове

by the way Гюра не помни, че е издавала "Носталгия", камо ли хората. Хитър ход да удари българина по родолюбието с тая песен, но към днешна дата е по-голям флоп от "Българи-селяци" на НАП-аджийката. Единственият родолюбски успешен хит е:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

дори тоци има по-голям хит от цялата кариера на Гюр.

Ако говорим за ютюб ерата - ок. Но иначе издиша. Преди 2014 песните ставаха хитове по съвсем различен начин. Различни поколения са, просто няма база за сравнение тук.
Все едно да сравняваме хитовете на Глория от преди ютюб ерата - хитовете на Преслава 2004-2014, и хитовете на Преслава или Галена от ютюб ерата. Нещата са много различни. Включително хитовете и изискванията на хората.
А ето ти и още един пример, последен хит на Фики "Не, не, не". Гръцката песен има някакъв 1 М.., песента на Фики гони 6..... При нас, в България - едни песни стават хитове, в Гърция други, в Сърбия също са различни. Разбира се, че има изключения...... но като цяло всичко е различно.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...