Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Току що, DevilWish каза:

Ако говорим за ютюб ерата - ок. Но иначе издиша. Преди 2014 песните ставаха хитове по съвсем различен начин. Различни поколения са, просто няма база за сравнение тук.
Все едно да сравняваме хитовете на Глория от преди ютюб ерата - хитовете на Преслава 2004-2014, и хитовете на Преслава или Галена от ютюб ерата. Нещата са много различни. Включително хитовете и изискванията на хората.
А ето ти и още един пример, последен хит на Фики "Не, не, не". Гръцката песен има някакъв 1 М.., песента на Фики гони 6..... При нас, в България - едни песни стават хитове, в Гърция други, в Сърбия също са различни. Разбира се, че има изключения...... но като цяло всичко е различно.

Не сме били родени, когато Гюр е имала хит, а видно и наборите ѝ не помнят такъв момент.🤩

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-4308.jpg

NAMINA.BLOG.BG

PRESLAVA :: Глория е убийца

image.png.f61276965466be574620dc538ecfbaf6.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не сме били родени, когато Гюр е имала хит, а видно и наборите ѝ не помнят такъв момент.🤩

Ами аз напоследък си пиша с един човек, който следи тази музика от малък и е набор на Преслава/Галена.... значи, смятай.... Има такива които ги помнят. Аз я следя от 2004 година. Но примерно 2003 също знаех какви хитове има, когато прослушах.... Ти откога слушаш? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Коя песен на Кали е имала приемите на Кадифе у нас?

spacer.png

Маймуната е уникална.

Аз много харесвам Кадаиф. Ясно беше, че не е за хит, но пък има нещо хубаво в нея. Има хубава идея с кадрите в клипа, но трябваше друга камера и заснемане и монтаж, нещо като "Притеснявай ме" на Цура. "Любовта настоява", която пък се получи доста добра балада, пак кадрите от Франция са снимани при самата обиколка, може и от самата Хариета. В "Двойна игра" затова се получиха добре външните кадри, даже има и отпаднали такива - защото беше със снимачен екип. Като е клип, да е клип, ама...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Когато съчетаеш почивката във Велинград със снимки на клип. 

Ето за тази песен казах, че заслужаваше най-много видео след "Ако те няма". Брутална е! 
Така, де..... то по-добре нея да снима вместо песни като "Най-добрите", "Звезда на вечерта" и разни други, които не й отиват като изпълнителка....

Сподели в други сайтове

Ох, не мога да ги гледам тия версии. Особено на "Спасение", За първи път" и "На мъжете, които не обичах" са ужас. Едва я отървахме тогава от тях. И след 10 г. пак почна. По онова време и втората коледна програма направи - там набута "На чисто", с една синя рокля насред кичозните елхи в изгорялото Син сити.

"За първи път" я побъркваха по радията. Даже колеги на Глория, чувайки албума, тогава точно от тая песен се бяха впечатлили. Нали ходеха тогава в Сигнал плюс в радиото и съм чувал Азис и други да я споменават...

Но за мен "Свобода" е клипът, който най не мога да гледам... докато "Обич моя" е тв версия, но е приятна.

Сподели в други сайтове

Музиката на Глория вече е за ценители, тя няма какво да доказва, нито тепърва да мисли за големи хитове. Аз предпочитам такава, не ми се слушат бози ала Алфите и подобни. 

Пуснете си песните на Селин Дион или Марая Кери от последните години, никой не ги знае и имат съвсем малко гледания. Дори не знам някъде след 50 да правят огромни хитове и да са в топ 5.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Вече хит във Враца! Утре хит в Столипиново където живее @fengergana

IMG-4311.jpg

Ще има да си искат фолклорен албум...... още 2 песни.... с Ивелина Колева! 
Враца май ще получи една голяма..... па-па-па-ца!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

Ох, не мога да ги гледам тия версии. Особено на "Спасение", За първи път" и "На мъжете, които не обичах" са ужас. Едва я отървахме тогава от тях. И след 10 г. пак почна. По онова време и втората коледна програма направи - там набута "На чисто", с една синя рокля насред кичозните елхи в изгорялото Син сити.

"За първи път" я побъркваха по радията. Даже колеги на Глория, чувайки албума, тогава точно от тая песен си бяха впечатлили. Нали ходеха тогава в Сигнал плюс в радиото и съм чувал Азис и други да я споменават...

Но за мен "Свобода" е клипът, който най не мога да гледам... докато "Обич моя" е тв версия, но е приятна.

Луда жена...... да не снима "За първи път"...... Грам идея, грам стратегия. Кой я излъга така да си остави хубавия албум? 

Сподели в други сайтове

Но Кали наистина колкото и интересни неща да разказва в тоя подкаст, няма спирка - като отвързана е, от тема в тема скача. Направо шизофрения да получиш...

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Луда жена...... да не снима "За първи път"...... Грам идея, грам стратегия. Кой я излъга така да си остави хубавия албум? 

Така ще го кажа - с минимално пари е искала максимален резултат, да ги въртят там по Планета. За нея това е било реализация. Жоро Колев взимаше евтино. А пък 2003 такива клипове и дори 2001, когато още нещата бяха аматьорски... не е било проблем да има клипове като "Илюзия"...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Музиката на Глория вече е за ценители, тя няма какво да доказва, нито тепърва да мисли за големи хитове. Аз предпочитам такава, не ми се слушат бози ала Алфите и подобни. 

Пуснете си песните на Селин Дион или Марая Кери от последните години, никой не ги знае и имат съвсем малко гледания. Дори не знам някъде след 50 да правят огромни хитове и да са в топ 5.

Не е невъзможно да направи хит. Но не можем и да кажем, че това е за ценители.

Или "Пусни от нашите" и "Избирам любовта"? Е, какви ценители? Ако иска ще направи хит, ако ще да е на 100. Не са важни годините, а как се чувстваш..... Самата тя си е доста по-готина от много нейни колежки. Просто й трябва промяна.

Сподели в други сайтове

Току що, adorable каза:

Така ще го кажа - с минимално пари е искала максимален резултат, да ги въртят там по Планета. За нея това е било реализация. Жоро Колев взимаше евтино. А пък 2003 такива клипове и дори 2001, когато още нещата бяха аматьорски... не е било проблем да има клипове като "Илюзия"...

Резултатът беше 0. Завъртяха ги 2 седмици точно по Планета ТВ версиите от 2005-та и 2007-ма и след това самата тя не ги помнеше вече, кво остава за публиката.

Още повече, че около моя рожден ден се появиха Тв версиите от "Благодаря" и след точно 3 седмици пусна втори дует с Азис с клип. Простачка!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

Гледал съм й клиповете с интерес. Много са добри. Крепост, Феникс.... даже имиджовия "Присъда" изглежда чудесно. "Илюзия", "Добре дошъл".... имало е желание, имало е идея. Може би това, че не е била топ 1 я е демотивирало? Не знам.... или самата тя е отказала да прави кавъри като Ивана. Реално за мен Глория е по-добрата - и като песни, и визуално и цялостно. Но въпрос на вкус е.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Гледал съм й клиповете с интерес. Много са добри. Крепост, Феникс.... даже имиджовия "Присъда" изглежда чудесно. "Илюзия", "Добре дошъл".... имало е желание, имало е идея. Може би това, че не е била топ 1 я е демотивирало? Не знам.... или самата тя е отказала да прави кавъри като Ивана. Реално за мен Глория е по-добрата - и като песни, и визуално и цялостно. Но въпрос на вкус е.

Нямала е БАШ фенове, а цялостно фенове от народа и се е съобразявала с масовия вкус все още, а и сама си измисляше добри неща, както и със ЗагорКов. Мисля, че неговато заминаване на гурбет в чужбина да лови сьомги... това опропасти нещата там в това семейство.

Щяха да размажат с По навик и другите 2 дуета у НДК-то на културата мин. година. Но ЕГО! Его!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, adorable каза:

Нямала е БАШ фенове, а цялостно фенове от народа и се е съобразявала с масовия вкус все още, а и сама си измисляше добри неща, както и със ЗагорКов. Мисля, че неговато заминаване на гурбет в чужбина да лови сьомги... това опропасти нещата там в това семейство.

Щяха да размажат с По навик и другите 2 дуета у НДК-то на културата мин. година. Но ЕГО! Его!

Гюра беше заета да открива с мегахита "Най-добрите" и да закрива с тетрахита "Его", къв Илия, кви 5 лева?!

Сподели в други сайтове

@adorable коментирай как само тази песен от целия албум не получи ни клип, ни тв версия...

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Karma93 каза:

Когато съчетаеш почивката във Велинград със снимки на клип. 

една от най-добрите ѝ recent песни.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюра беше заета да открива с мегахита "Най-добрите" и да закрива с тетрахита "Его", къв Илия, кви 5 лева?!

Лошото е, че имам усещането как ще ги пее и на концерта с Драгана в Пловдив, който не смея да отворя да видя как се продава. Много хора пишат, че заради Глория няма да идат. Докъде сме се докарали българите... и докъде и Глория ги докара, де... Жалко. Драгана с Миле пръснаха. Аз също искам успех за нашата си, но дано не си е вкарала автогол с тоя концерт.

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

@adorable коментирай как само тази песен от целия албум не получи ни клип, ни тв версия...

Явно я е имала за пълнеж, но тогава и пълнежите бяха хубави. Не знам, и аз я харесвам - има вайба на някои световни денс хитачки от 80-те. Тук обаче текстът е клише. На добри слушалки е много яка.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...