Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюра също мое да пръсне, ама някой друг трябва да й нареди репертоара и тя да не се меши хич, само да пее. Толкоз. 

Стана ми супер неудобно от интрото на последния ѝ концерт. Да вземе да разкара вече оня Бони гея и всичките ѝ приближени фенове с меки китки. 

Бони ако те чуе ще те насили и ще видиш садо мазо. Тя нали това обича да прави.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Бони ако те чуе ще те насили и ще видиш садо мазо. Тя нали това обича да прави.

Извратена бабка е. Виж кви очилца си е сложил.

Да си гледа плетките и мекиците.

images.jpg

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюра също мое да пръсне, ама някой друг трябва да й нареди репертоара и тя да не се меши хич, само да пее. Толкоз. 

Стана ми супер неудобно от интрото на последния ѝ концерт. Да вземе да разкара вече оня Бони гея и всичките ѝ приближени фенове с меки китки. 

Какво да ги разкара - те са и в клипа на "Его", те са навсякъде. БАШ криндж. Тя стана нарицателна с тях. Не беше така до 2003. Имало е хора с мен на нейни концерти от семейството и приятелите и им е ставало неудобно от натягащи се мутри наоколо. Ама тя какво да направи, да ги изгони ли? Иначе, че масово такива са ѝ приятелите - лошо, само на "хубави неща" я научиха. Интрото е нарцистично, да. Монолози в стил аз съм жертвата и кралицата.

Споко, за 40-годишнината на сцена има шанс някой друг да нареди програмата. Да си плати на арт директор и ще станат нещата. Да смени малко това комунистическо НДК. Аз ще обработя Загоров да дойде на концерт, ще го излъжем нещо.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, adorable каза:

Какво да ги разкара - те са и в клипа на "Его", те са навсякъде. БАШ криндж. Тя стана нарицателна с тях. Не беше така до 2003. Имало е хора с мен на нейни концерти от семейството и приятелите и им е ставало неудобно от натягащи се мутри наоколо. Ама тя какво да направи, да ги изгони ли? Иначе, че масово такива са ѝ приятелите - лошо, само на "хубави неща" я научиха. Интрото е нарцистично, да. Монолози в стил аз съм жертвата и кралицата.

Споко, за 40-годишнината на сцена има шанс някой друг да нареди програмата. Да си плати на арт директор и ще станат нещата. Да смени малко това комунистическо НДК. Аз ще обработя Загоров да дойде на концерт, ще го излъжем нещо.

Да почне да налага "Добре дошъл"! Може малко да ѝ се пипне аранжимента.

Обаче новата версия на "Ледена кралица" е пълен потрес - някаква глуха и зле звучаща. Да си вземе качествен аранжор и човек да ѝ мастерира песните.

Сподели в други сайтове

Чалгарките не трябва ли да плащат права на продуцентите си за песните които пеят по участия? Ако бях на мястото на Пайнер щях да забраня всяка песен, която е с техни права. В България всеки си прави  каквото иска.... Не си плащат никакви права за нищо..

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюр ще пръсне ако направи концерт с репертоара на Елза Парини. примерно. Крайно време е да започне да пее песните, които подхождат на драг кралицата, която е! 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Чалгарките не трябва ли да плащат права на продуцентите си за песните които пеят по участия? Ако бях на мястото на Пайнер щях да забраня всяка песен, която е с техни права. В България всеки си прави  каквото иска.... Не си плащат никакви права за нищо..

Голяма глупост си написал, както винаги. 

Има два вида права - изпълнителско и продуцентско. Първото касае кой може да изпълнява песента. Второто - кой може да я разпространява.

Камелия си държи изпълнителските права на репертоара в Пайнер и затова не могат да дадат на някой друг да ѝ пее песните, но те държат правата за разпространението и тя не може да ги качи в канала си или издаде под друга форма.

Баш Пайнера да забранява на някого нещо, което Пайнерът е получил наготово без нито 1 дадена стотинка - абсурд на абсурда

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Голяма глупост си написал, както винаги. 

Има два вида права - изпълнителско и продуцентско. Първото касае кой може да изпълнява песента. Второто - кой може да я разпространява.

Камелия си държи изпълнителските права на репертоара в Пайнер и затова не могат да дадат на някой друг да ѝ пее песните, но те държат правата за разпространението и тя не може да ги качи в канала си или издаде под друга форма.

Баш Пайнера да забранява на някого нещо, което Пайнерът е получил наготово без нито 1 дадена стотинка - абсурд на абсурда

За това казвам, че е до ПРАВА и правни въпроси, ако Камелия има изпълнителски права - ок. Въпроса е, че всички си пеят песните по участия с изтекли авторски права на кавърите и песните от Пайнер и Ара. Няма друга държава в която да не плащат правата си... 

А за Камелия не знам какво държи, като повечето са кавъри, съмнявам се да ги е уредила. Песните с уредени права, обикновенно са качени в канала на Пайнер, които не са, значи не са уредени. За това и Токичовите ги махнаха преди време. 

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

За това казвам, че е до ПРАВА и правни въпроси, ако Камелия има изпълнителски права - ок. Въпроса е, че всички си пеят песните по участия с изтекли авторски права на кавърите и песните от Пайнер и Ара. Няма друга държава в която да не плащат правата си... 

А за Камелия не знам какво държи, като повечето са кавъри, съмнявам се да ги е уредила. Песните с уредени права, обикновенно са качени в канала на Пайнер, които не са, значи не са уредени. За това и Токичовите ги махнаха преди време. 

А Пайнер и Ара платили ли са те на авторите на песните съответните суми, че да имат чисто морални права да забраняват нещо?!

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

А Пайнер и Ара платили ли са те на авторите на песните съответните суми, че да имат чисто морални права да забраняват нещо?!

Ако не са, нямат, но ако са - да. Всички напуснаха Пайнер, но си пеят старите песни. Пайнера е много либерален, това при Саня Армутлиева никога няма да стане.

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Jake каза:

Имат някакви забрани. Нали затова Ванеса се смени на Малката, а Емануела си смени името по лична карта, за да не се преименува с друг псевдоним в Пайнер. 
Касъмови са по-тежки в това отношение. Алисия сигурно затова още не ги е напуснала, май си е Ася по лична карта.

Пайнера сега е по-отпуснат, но пък нали Деса обясняваше че като напуснала първия път имала пълна забрана да се асоциира с творчеството си в Пайнер.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Вижте ся, ако Гюра иска Арена, трябва да направи един леко комерсиален, но музикантски дует с Преслава. Хем ще пеят, хем заради Преса и други извън Гюревата фен база ще се присетят за Гюра, хем, ако песента е добра, ще е хит и ще я завъртят по дискотеките. 

Със Стругаро не се получи много-много (по Гюревите стандрти - хит, по неговите - мега флоп), но на Преса ѝ лежат Калиновите песни и има усет кое ще е хит и кое не.

Текстът на Его е супер тъп. Вълк също можеше да е фючеринг с Меди примерно, а не със забравеният и от Бога Кукос.

Фийчъринг се казва, неграмотнико.

И Меди пък от какъв зор ще се съгласи? Точно Кус-кус й е на нивото на звездност.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Willy каза:

2006 хит с 10м! 🩷

Кой е соло хита на Глория с 10М 😅

Screenshot-20250405-133124-You-Tube.jpg

преди 14 минути, DarkChild каза:

Фийчъринг се казва, неграмотнико.

И Меди пък от какъв зор ще се съгласи? Точно Кус-кус й е на нивото на звездност.

Не съм чел "Нов Фолк", не съм се образовал оттам.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

2006 хит с 10м! 🩷

Кой е соло хита на Глория с 10М 😅

Screenshot-20250405-133124-You-Tube.jpg

Скоро този:

Тя затова не го пее. За да се забрави, че нейната версия е вървежна. Това и е огромен хит, тя затова пълни механите. 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, WindWalkerMonk каза:

Скоро този:

Тя затова не го пее. За да се забрави, че нейната версия е вървежна. Това и е огромен хит, тя затова пълни механите. 

Гюра има 2 емблематични фоклорни хита - манастирите и момето. Останалото, дето го натрапва на хората е напълно излишно и е безумно 1/3 от концерта ти по повод 30 години от началото на чалга кариерата ти да е фоклорен. Глупачка!

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.b08c8ea85c9e2243b7528f544e9fa0b9.png

image.png.3fa2ad9bb3add33d835bbbcd0bbca131.png

сумарно над 10 милиона, но е по-важно да пее "Най-добрите" и "Кралица" по концерти....

Това и е голям хит, поне сред по възрастните. Но тя няма концепция за хитове. Реално в кариерата всеки изпълнител има 10/15 хита, и трябва да пее 80% тях.

Глория от първите й албуми има да речем по две, макс три песни дето са били хитове. Не ги знам кои са, но трябва основно да пее това.

За Крепост ясно нали - Феникс, Лабиринг, Очакване и Крепост. За Илюзия - Ледена кралица, Добре дошъл и Льбовен дъжд. Отделно манастирите и там дуета със Славеев. Не сме безгрешни задължително и не знам още какво, но тези са песните които са били емблематични за нея.  

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Глория трябва да й наложат попечителство, както имаше Бритни Спиърс, защото е видно, че тя сама решения не може да взема.

Андреа и Луна ще са преди нея на опашката

Сподели в други сайтове

Самият факт, че "Скъпи там нещо" беше в тренда на тик ток и не знам какво още, и тя не я изпя на концерта си, но е пяла за доктора и пепеляшка говори достатъчно. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...