Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 16 минути, WindWalkerMonk каза:

Това и е голям хит, поне сред по възрастните. Но тя няма концепция за хитове. Реално в кариерата всеки изпълнител има 10/15 хита, и трябва да пее 80% тях.

Глория от първите й албуми има да речем по две, макс три песни дето са били хитове. Не ги знам кои са, но трябва основно да пее това.

За Крепост ясно нали - Феникс, Лабиринг, Очакване и Крепост. За Илюзия - Ледена кралица, Добре дошъл и Льбовен дъжд. Отделно манастирите и там дуета със Славеев. Не сме безгрешни задължително и не знам още какво, но тези са песните които са били емблематични за нея.  

Тоя Лабиринт е напълно излишен, тотално забравена песен, колкото и да ми харесва. Най-слабия за времето си сингъл Не заслужаваш с времето се налага като много по-голям хит от Лабиринт и Очакване, може би и от Феникс. Иначе трябваше да наложи Заблуда, но пък сега има възможност да я презентира като нова песен 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, HIStory каза:

Тоя Лабиринт е напълно излишен, тотално забравена песен, колкото и да ми харесва. Най-слабия за времето си сингъл Не заслужаваш с времето се налага като много по-голям хи ит Лабиринти Очакване, може би и от Феникс. Иначе трябваше да наложи Заблуда, но пък сега има възможност да я презентира като нова песен 

Не заслужаваш се пуска много по ретро, затова. Същото е със "Златна клетка" и "Намери си майстора". 

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Emanuela.Carey каза:

Андреа и Луна ще са преди нея на опашката

В тези двете бездарници хляб няма.

@asylum с твоите връзки в Залива, не можеш ли да пласираш тези одъртели и изтерясали чалгарки в някой харем?

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Jake каза:

Писах в темата за Деса.....нещо много неприятно се случва с нея и гласа и... На участия вече е пълна пародия. :(

В подкаста на Тото показа че още има същите вокални умения както преди, когато трябваше да пее и имитира различи стилове. Само когато пяха “Мила моя, мили мой” се изложи.

Което ме навежда на мисълта, че ѝ е омръзнало от попфолк, а на участията е отегчена и не се старае. Даже самата тя беше казвала някъде, че ѝ писнало да пее песни като Бели Нощи и Две Сърца.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

В подкаста на Тото показа че още има същите вокални умения както преди, когато трябваше да пее и имитира различи стилове. Само когато пяха “Мила моя, мили мой” се изложи.

Което ме навежда на мисълта, че ѝ е омръзнало от попфолк, а на участията е отегчена и не се старае. Даже самата тя беше казвала някъде, че ѝ писнало да пее песни като Бели Нощи и Две Сърца.

И там беше доста зле...Какво значи писнало, тя рецитира, не пее, то е обидно чак..

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Това и е голям хит, поне сред по възрастните. Но тя няма концепция за хитове. Реално в кариерата всеки изпълнител има 10/15 хита, и трябва да пее 80% тях.

Глория от първите й албуми има да речем по две, макс три песни дето са били хитове. Не ги знам кои са, но трябва основно да пее това.

За Крепост ясно нали - Феникс, Лабиринг, Очакване и Крепост. За Илюзия - Ледена кралица, Добре дошъл и Льбовен дъжд. Отделно манастирите и там дуета със Славеев. Не сме безгрешни задължително и не знам още какво, но тези са песните които са били емблематични за нея.  

Изброй 10/15 хита на Биляна, плс.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, WindWalkerMonk каза:

Не заслужаваш се пуска много по ретро, затова. Същото е със "Златна клетка" и "Намери си майстора". 

По ирония на съдбата 2 от 3-те не бяха изпяти на последния концерт.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Андреа и Луна ще са преди нея на опашката

Анда и Луна ще са попечители на Гюра.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

По ирония на съдбата 2 от 3-те не бяха изпяти на последния концерт.

Но най доброто беше изпято. Там и куп народна музика. Ето затова младите не се кефят. Трябва да имаш усещане и това важи за всички, къде и какво да изпееш. Всеки изпълнител трябва да си пее топ хитовете. Като почнат да се вживяват, че са институции и те ще

определят. Плаща ти се да забавляваш.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Jake каза:

И там беше доста зле...Какво значи писнало, тя рецитира, не пее, то е обидно чак..

Така е от 2015 година. Тогава и бях на участие. Много сте изненадани не знам защо като това рецитиране не е от вчера. Не знам дори кой я кани на тези участия и как я търпят.

За народно е друго, просто при другите песни пеенето е отсъстващо от много години. 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, WindWalkerMonk каза:

Едно не мога да й открека на Глория, има вкус за мъже - тоя от Вълк и Ванко са мега готини. А и Викито беше вкарала. 

кой е ванко?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

котенце е! Русо със сини очи!

и песента ме кефи.

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, WindWalkerMonk каза:

Едно не мога да й открека на Глория, има вкус за мъже - тоя от Вълк и Ванко са мега готини. А и Викито беше вкарала. 

Моделите ги избира комисия от верни поклоннички-швестерки.

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

@WindWalkerMonk
мнение за този проект - шедьовър?

Ми пълнеж, тя май даже я пя на коцнерт :D 

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

котенце е! Русо със сини очи!

и песента ме кефи.

Песента е оцет, ужасна е. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, FikLena каза:

morph_20250405_215757048.jpg

Абе търсих я аз тая снимка ама не я открих... :D

Иначе тук все едно гледаш даскалица със син :D Или Хазарта :D

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...