Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

My therapist: skinny Dragana Mirkovic is not real and can’t hurt you

skinny Dragana Mirkovic:

IMG-4370.jpg

Това да не е хлебарката от Новите съседи? :D

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Водещата: Как става така че две жени могат да бъдат приятелки, да си вярват и да се подкрепят?
АнелияКогато човек има лична самооценка и когато разбира и приема че той не може да бъде одобряван от всички, както и всеки човек според мен трябва да има своята индивидуалност...

• Thanks 1
  • Haha 3
  • Love 2
  • Confused 2
  • Casper 2
  • skull 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Старите чанти просто бяха свикнали народа да ги възприема като по-добри защото нали уж са повече време в играта и по дифолт всичко старо е по-добро и с години караха на стара слава и не правеха нищо за да си запазят името и след години. Но ето вече и поколението изпълнители на Галена, Преслава, Емануела итн прави по над 20 години на сцена и са в пъти по-актуални и известни отколкото другите са били на същите години и ги мачкат стабилно. Пример е интереса към последните концерти на Галена и Преслава. Старите чанти и в пиковите си години не са направили соло концерти, с изключение на Гло.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Старите чанти просто бяха свикнали народа да ги възприема като по-добри защото нали уж са повече време в играта и по дифолт всичко старо е по-добро и с години караха на стара слава и не правеха нищо за да си запазят името и след години. Но ето вече и поколението изпълнители на Галена, Преслава, Емануела итн прави по над 20 години на сцена и са в пъти по-актуални и известни отколкото другите са били на същите години и ги мачкат стабилно. Пример е интереса към последните концерти на Галена и Преслава. Старите чанти и в пиковите си години не са направили соло концерти, с изключение на Гло.

А има ли някоя по-добра, която да се е появила след Преслава и Галена? Защото те двете се появиха след Глория и Ивана, например. Кой да е конкуренция на Преслава - Ариа и Селина ли?

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Kriminal каза:

Водещата: Как става така че две жени могат да бъдат приятелки, да си вярват и да се подкрепят?
АнелияКогато човек има лична самооценка и когато разбира и приема че той не може да бъде одобряван от всички, както и всеки човек според мен трябва да има своята индивидуалност...

Meanwhile целия Тикток гърми с едити на Ема

Spoiler

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

My therapist: skinny Dragana Mirkovic is not real and can’t hurt you

skinny Dragana Mirkovic:

IMG-4370.jpg

И Драгойка, и Сашка са едни долни селянки, с тая разлика, че Сашка изглежда като зарзавато продавачка, а Драгойка като карикатура.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DenFevgo каза:

А има ли някоя по-добра, която да се е появила след Преслава и Галена? Защото те двете се появиха след Глория и Ивана, например. Кой да е конкуренция на Преслава - Ариа и Селина ли?

Как ще коментираш факта, че Селина има по-висок хонорар от Гюрулту? Аз лично съм потресен!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DenFevgo каза:

Колкото и смешно да звучи, единствената жена в чалгата дебютирала след ерата на Преслава и Галена, която е правила поредни мегахитове и все още има актуално задържане е Теди Александрова.

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Kriminal каза:

Мале... тая как гадно трака с тия нокти... Имам чувството, че слушах някакъв рак как обикаля около тях :D 

Емануела била мега тъпата кофа :D 99-та била Гагнам стайл, мале, мале. Тя явно е пропуснала 12 години от живота си :D 

Истинска мъка е да се слушат тези двете. Децата имат по-добра обща култура от тия двете патки с мозък на щраус.

А Ана типично по нейн си стил - Ние ставаме и за други неща, не ни подценявайте... :D Тя сигурно си мисли за домашни дейности, а всички си мислят за въртене на дудуци и други екстри към услугата певица :D 

Ема как кашля все едно се мъчи да изчисти нещо :D Ъхъ Ъхъ :D Да удрям ли тук вика :DАна като удари фалцета и все едно слушам някоя бабка която реве :D 

Не искала да дава лош пример на децата й. Че тя още като е излязла в публичното пространство е дала :D 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, FolkEmpire каза:

Емануела била мега тъпата кофа :D 99-та била Гагнам стайл, мале, мале. Тя явно е пропуснала 12 години от живота си :D 

Какъв процент българи над 35 ще знаят какво е “Гангнам стайл” ако ги попиташ без да им показваш нищо? Ако ѝ покажат снимка на корееца сигурно ще се сети, но по име явно си помисли някаква друга песен.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Какъв процент българи над 35 ще знаят какво е “Гангнам стайл” ако ги попиташ без да им показваш нищо? Ако ѝ покажат снимка на корееца сигурно ще се сети, но по име явно си помисли някаква друга песен.

Ти ги изкара много зле :D Това го помня как гърмеше навсякъде и нямаше кой да не я знае песента. Едва ли някой от над 35 ще ти каже, че песента е от края на миналия век. По-скоро ще кажат, че е била скоро, преди 10-тина години. Начина по който разсъждават тия двете е много потресаващ.

На 2PAC да кажеш от 80те :D Колкото повече ги слушам толкова ми идва да ги лея куршум. Иначе бейби фейс-а е най-вежен... Младолик се казва бе пачи :D 

Ема към участничката: НА КОЛКО СИ РОДИЛА БЬЕ?! Тая така ли разговаря с всеки непознат?! Ема е тежка каруцарка, а Ана е като катастрофирал камион на магистралата без застраховка.

Сподели в други сайтове

Кой е тоя композитор който си показал оная работа на Ташачич :D

Залагайте!

- Пашев

- Ганев

- Биолчев

- Драганински

- Оцко

- Кишев

Сетих се и за Крум, че каза, че в тия сфери някой му се съблякал уж на приятелска среща и той се изнесъл веднага :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Ти ги изкара много зле :D Това го помня как гърмеше навсякъде и нямаше кой да не я знае песента. Едва ли някой от над 35 ще ти каже, че песента е от края на миналия век. По-скоро ще кажат, че е била скоро, преди 10-тина години.

Ще ти кажат **ако** изобщо се сетят за коя песен им говориш без да си им показал нищо, освен заглавието.

През 2012 според някаква статистика само 1 милион българи са ползвали Фейсбук, от които сигурно над 90% са били под 18. Всичко друго си е набавяло новините от БТВ и Нова, които сигурно са пуснали Гангнам Стайл веднъж-два пъти.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Как ще коментираш факта, че Селина има по-висок хонорар от Гюрулту? Аз лично съм потресен!

Нито Сланина, нито Гюр взимат пари за пеене, така че какво точно сравняваме? Тракторист и протостурваща практиканта, да се взимат, хем от Павлово не и е далече нито околовръстното, нито Пирогов ... 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DenFevgo каза:

Никак.

Не го написах с ирония. Колкото и да сме плюли Гюра е някак тъжно, вчерашна пикла с никакъв репертоар, чекнеща са се само по дамска превръзка в дискотеките да взема 8К, а Гюр с 30 годишна кариера, пееща половината програма на живо поне - 6К.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , FolkEmpire каза:

Кой е тоя композитор който си показал оная работа на Ташачич :D

Залагайте!

- Пашев

- Ганев

- Биолчев

- Драганински

- Оцко

- Кишев

Сетих се и за Крум, че каза, че в тия сфери някой му се съблякал уж на приятелска среща и той се изнесъл веднага :D 

Може и Боби Павлов да е бил.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Нито Сланина, нито Гюр взимат пари за пеене, така че какво точно сравняваме? Тракторист и протостурваща практиканта, да се взимат, хем от Павлово не и е далече нито околовръстното, нито Пирогов ... 

С Гюрче живеем в един квартал в СФ. На 2 минути пеш от къщата ѝ е, на мен на 6-7.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Обожавам как Емануела го съсипа тук. ИСТИНСКА КРАЛИЦА!

Това го бях забравил.... Емануела, че си е боклук е ясно, но много хитър боклук. Затапи всички псевдоинтелектуалци които я обиждаха тогава. Никой не от тях вече не е популярен.  Ути също е ужасен, бил съм два пъти при него в студиото му и ни е готвил....дори чашите са му мръсни, много надценен готвач и човек. Всичко е благодарение на майка му която е била шефка в БНТ. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Jake каза:

Това го бях забравил.... Емануела, че си е боклук е ясно, но много хитър боклук. Затапи всички псевдоинтелектуалци които я обиждаха тогава. Никой не от тях вече не е популярен.  Ути също е ужасен, бил съм два пъти при него в студиото му и ни е готвил....дори чашите са му мръсни, много надценен готвач и човек. Всичко е благодарение на майка му която е била шефка в БНТ. 

Ути рекламира незравословния начин на живот - не може да изглеждаш като торба с л@йна и да си готвач. Отделно, когато даваха предаването му по БНТ, на няколко пъти, когато готвеше беше с кал под ноктите, което е краен непрофесионализъм.

Маноля им видя сметката на всичките ентелектуалци. Нещастници. Направо ги погреба като завърши трета.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ути рекламира незравословния начин на живот - не може да изглеждаш като торба с л@йна и да си готвач. Отделно, когато даваха предаването му по БНТ, на няколко пъти, когато готвеше беше с кал под ноктите, което е краен непрофесионализъм.

Маноля им видя сметката на всичките ентелектуалци. Нещастници. Направо ги погреба като завърши трета.

Това беше сезона с най-много токсични хора. Ути, Урина, Лара и всякаква измет която си мисли, че е нещо повече от другите. Не съм фен на Емануела, но я използваха за да си избиват всички комплекси.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...