Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не го написах с ирония. Колкото и да сме плюли Гюра е някак тъжно, вчерашна пикла с никакъв репертоар, чекнеща са се само по дамска превръзка в дискотеките да взема 8К, а Гюр с 30 годишна кариера, пееща половината програма на живо поне - 6К.

10k взима Глория, Селина се продава за 3/4. Не гледай колко е обяване (5к). Най - вече за 4 върви. Което пак й е много. И това пак не е комплимент за Глория, защото 10к взимат певици, които нямат особени успехи, всички които някога са имали, или имат успех са над 12. Като Азис стига и до 20. 

Преслава и Галена са на 15к, което е върха на чалгата за хонорар, тъй като те си имат участия. Но една Теа ги пръска по хонорар и двете. Теа взима 20к, което само по себе си е показателно кой къде е. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jake каза:

Това беше сезона с най-много токсични хора. Ути, Урина, Лара и всякаква измет която си мисли, че е нещо повече от другите. Не съм фен на Емануела, но я използваха за да си избиват всички комплекси.

И Рени бе токсична като се нагаждаше към масата и плю по Маноля. Ей го на тука - седнала с Манол на една маса - да злобее. Само Жана, Манол и Миглена бяха истински в този сезон:

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

10k взима Глория, Селина се продава за 3/4. Не гледай колко е обяване (5к). Най - вече за 4 върви. Което пак й е много. И това пак не е комплимент за Глория, защото 10к взимат певици, които нямат особени успехи, всички които някога са имали, или имат успех са над 12. Като Азис стига и до 20. 

Преслава и Галена са на 15к, което е върха на чалгата за хонорар, тъй като те си имат участия. Но една Теа ги пръска по хонорар и двете. Теа взима 20к, което само по себе си е показателно кой къде е. 

На Теа не ѝ беше пълна Арената, но на Преси бе ❤️ 

Сподели в други сайтове

Бтв, @Andrew Cunanan. сега се замислих, то няма голям под 12к изпълнител хонорар освен Глория и Деса. Софа не е, Меди не е, Ема бокса не е, Емануела, Преса, Галя, Стругара, Азис, Алисия дори. Ивана е на 12. 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

На Теа не ѝ беше пълна Арената, но на Преси бе ❤️ 

Е тя Преслава си е вкъщи. Аз това обяснявах на един приятел. Нека идат в Белград да напълнят нашите толкова. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Бтв, @Andrew Cunanan. сега се замислих, то няма голям под 12к изпълнител хонорар освен Глория и Деса. Софа не е, Меди не е, Ема бокса не е, Емануела, Преса, Галя, Стругара, Азис, Алисия дори. Ивана е на 12. 

Е тя Преслава си е вкъщи. Аз това обяснявах на един приятел. Нека идат в Белград да напълнят нашите толкова. 

Иван с по-висок хонорар от Гюр. :( 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

И Рени бе токсична като се нагаждаше към масата и плю по Маноля. Ей го на тука - седнала с Манол на една маса - да злобее. Само Жана, Манол и Миглена бяха истински в този сезон:

Жана питаше важните въпроси за Гергана и Цура Янева

Сподели в други сайтове

Ивана го дели с лезбо приятелката си Стояна💜 и още 10 други от бенда.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Жана пита за Гергана - the real MVP

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нормално, тя винаги е била. Но Ивана има по - малко участия. Глория няма как да има висок хонорар. Тя пее основно в Театро и още 1/2 клуба. В другите не иска. Това мога да го потвърдя на 105%. Да речем със сигурност знам, че е отказала да пее в 1:1 или както му е името там гей бардака, и на Прайда е отказала три поредни години, където бяха следователно Галена, Кама и не помня кой още. Тя пее по механи, няма кой да й даде 20к, защото няма да се избие от куверти. 

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Жана питаше важните въпроси за Гергана и Цура Янева

Жана има вкус.

топ хит, какъвто Рени не е виждала от 2001-ва.
Кво констатира, че Цуце нямала участия - женичката си прави регулярния трансфер към банковата сметка на Пайнера и не ѝ се налага да работи като останалата част от простолюдието. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Не, ние не сме лесбийки, просто живеем заедно от 25 години-

Screenshot-20250406-121110-Google.jpg

Аз и руммейта ми, който мъкна по семейни събирания и празници.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Нормално, тя винаги е била. Но Ивана има по - малко участия. Глория няма как да има висок хонорар. Тя пее основно в Театро и още 1/2 клуба. В другите не иска. Това мога да го потвърдя на 105%. Да речем със сигурност знам, че е отказала да пее в 1:1 или както му е името там гей бардака, и на Прайда е отказала три поредни години, където бяха следователно Галена, Кама и не помня кой още. Тя пее по механи, няма кой да й даде 20к, защото няма да се избие от куверти. 

+ направи дует с хомофоб, че и го клипира.

Гей икона, та дрънка..
Последните години много ми падна в очите.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Жана има вкус.

топ хит, какъвто Рени не е виждала от 2001-ва.
Кво констатира, че Цуце нямала участия - женичката си прави регулярния трансфер към банковата сметка на Пайнера и не ѝ се налага да работи като останалата част от простолюдието. ❤️ 

Сори, аз съм роден след 2000, но коя е Рени? 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

+ направи дует с хомофоб, че и го клипира.

Гей икона, та дрънка..
Последните години много ми падна в очите.

И според мен е доста тъпо решение, можеше да е първата. Галена се справи страхотно де. Само тя губи от това. Това за хомофоба, не знам кой имаш предвид, но ако не се промотира в клипа или песента няма проблем. Всеки си има разбирания. 

Сподели в други сайтове

С Брадъра Манол се вдигна в очите на хората, а ентелектуалката Рьонет - се срина. ❤️ 
Поздрав за Ути!

не чувам нищо чак толкова фрапантно скандално в този трак.

Току що, WindWalkerMonk каза:

И според мен е доста тъпо решение, можеше да е първата. Галена се справи страхотно де. Само тя губи от това. Това за хомофоба, не знам кой имаш предвид, но ако не се промотира в клипа или песента няма проблем. Всеки си има разбирания. 

Сподели в други сайтове

С Брадъра Манол се вдигна в очите на хората, а ентелектуалката Рьонет - се срина. ❤️ 
Поздрав за Ути!

не чувам нищо чак толкова фрапантно скандално в този трак.

Мадам Рьони е велика. Остави я, тя е повелителка и изкусителка. Само тя може да пее, само тя е имала хитове. Естествено, че сме тийм Емануела. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Устата.

Сподели в други сайтове

Дано поканят Преси на прайда и тя да забие

а Павел да излъчва лайв в нейния профил зад кулисите, където псува гейовете. Ще е pretty iconic.

Сподели в други сайтове

Сигурен съм, че ако Гюре се съгласи да пее на прайда - със сигурност ще забие "Кой уши байряка". 😭

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дано поканят Преси на прайда и тя да забие

а Павел да излъчва лайв в нейния профил зад кулисите, където псува гейовете. Ще е pretty iconic.

Щом Кама поканиха :D 

Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Щом Кама поканиха :D 

За жалост тя не изпя "Зная казваше ти, че отзад не боли", "а ти си долен хондурас"..., нито "яха, биби!"

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...