Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Кеба е по-залязъл и от Глора, даже не знам дали някога е изгрявал. Трудно постижимо, но възможно!

Ама и Кала няма отдавна хит..... какво само говори за сополи.... Може да сънува дует с която и да е от тия. Последния й дует е със .... Силвър? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Преслава и Галена са на 15к, което е върха на чалгата за хонорар, тъй като те си имат участия. Но една Теа ги пръска по хонорар и двете. Теа взима 20к, което само по себе си е показателно кой къде е. 

Абсурдно и срамно, ако е истина, но това е България - най-beta и cuck обществото в целия свят.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Ама и Кала няма отдавна хит..... какво само говори за сополи.... Може да сънува дует с която и да е от тия. Последния й дует е със .... Силвър? 

И има близо 3 милиона, с 3 повече от всяка песен на Гюр освен Ячето.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Е , пак е нещо. Гюра сама си е виновна, че не се вслушва в хората и публиката и до някъде се е забила с песни като тази:

Например! За "Най-добрите" може стократно да говорим.
Поне с "Вълк" и "Его" се поразчупи и направи някой друг кавър, ако оцели и правилен аранжор , например Ганев (работила е с него) може и да забие и някой хит, а не все сама да си забива шЪмари и да й падат асата от ръкава.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Стига сте ни занимавали с тия динозаври.

добре, какво мислиш за стринка Ивайла и Дриснита? Втората щяла да замества Татяна в Олимпийските игри.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

E баба ти и тя е наредила по 3 милиона, сега погледнах:

+ 135к от Planeta.

И тоя флоп има близо 4 милиона сумарно, за което нямам обяснение:

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, DevilWish каза:

Е , пак е нещо. Гюра сама си е виновна, че не се вслушва в хората и публиката и до някъде се е забила с песни като тази:

Например! За "Най-добрите" може стократно да говорим.
Поне с "Вълк" и "Его" се поразчупи и направи някой друг кавър, ако оцели и правилен аранжор , например Ганев (работила е с него) може и да забие и някой хит, а не все сама да си забива шЪмари и да й падат асата от ръкава.

Буквално си е виновна сама. Можеше да забие "Златна клетка" или нещо друго, още 2006. Но тогава бяхме: тия старите песни са бутафорни, за какво правя новите? Ти ли ще ми казваш кво да пея бе? И т.н. И резултата е такъв. Добре, че бяха националната телевизия и Азис. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Буквално си е виновна сама. Можеше да забие "Златна клетка" или нещо друго, още 2006. Но тогава бяхме: тия старите песни са бутафорни, за какво правя новите? Ти ли ще ми казваш кво да пея бе? И т.н. И резултата е такъв. Добре, че бяха националната телевизия и Азис. 

Има песни, които може да налага. Така е като пее новите.
Ретро: Дива нощ, Златна клетка, Сбогом-адиос, Добре дошъл, Илюзия.... 
Присъда и Крепост предполагам, че си ги пее заедно с Любовен дъжд. Може да залага и на Намери си майстора, да изненада например със "За първи път", с "Ненаситна" която е сравнително по-нова. Може да опита и с "Влюбена в живота" и "Изповед". Не е като да няма какво да наложи.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Има песни, които може да налага. Така е като пее новите.
Ретро: Дива нощ, Златна клетка, Сбогом-адиос, Добре дошъл, Илюзия.... 
Присъда и Крепост предполагам, че си ги пее заедно с Любовен дъжд. Може да залага и на Намери си майстора, да изненада например със "За първи път", с "Ненаситна" която е сравнително по-нова. Може да опита и с "Влюбена в живота" и "Изповед". Не е като да няма какво да наложи.

То всеки има, но нека да не говорим за баба ти. А да обобщим картинката общо. Ако ти си дърт пергиш на 50+ години, взимаш след разходите в най - лошия случай 5к за теб чиста печалба. И тия 5к ги умножиш средно по 8 до 10. Това ти е 40к месечно. Забрави Галена, Преса. Или дори Стругара които са престъпници. Това СА 40к. Няма нещо за което да не ти стигнат. И това е санитарния минимум. Ми то няма мотивация. Тя е на 50+ както и останалите и си е добре като за нея.  Колко хора взимат 40к за средно 40 часа работа с пътуванията? Колко такива познавате? 

Сподели в други сайтове

Абе, Мария пак ли е снимала клип? Голяма активизация!

Фолк дивата Мария отново прикова вниманието на феновете, след като засне най-новия си видеоклип, който обещава да се превърне в истински хит. Изпълнителката демонстрира завидна форма и стил, залагайки на сексапилна визия и дръзки кадри.
Мария доказва за пореден път, че е в отлична форма както физически, така и музикално. Очаква се премиерата на новото видео съвсем скоро, а по всичко личи, че ще бъде поредният й запомнящ се проект.
image.png.9fbac5b2630eb1ae4a5cf0e2994cdb40.png

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

E баба ти и тя е наредила по 3 милиона, сега погледнах:

И тоя флоп има близо 4 милиона сумарно, за което нямам обяснение:

"Обичай ме такава, с размерите на крава" тръгваше автоматично след "Не сме безгрешни", затва има толкоз гледания.

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, DevilWish каза:

Има песни, които може да налага. 

И те са: Кралица, Най-добрите, Криле, Обратно броене, Полудяваш по мен, Нюанси сиво ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

И те са: Кралица, Най-добрите, Криле, Обратно броене, Полудяваш по мен, Нюанси сиво ❤️ 

Всичко от тук без "Най-добрите" ми харесва.
Обратно броене и Полудяваш по мен са ми любими. :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , fengergana каза:

Галин и Лидия - Ти и аз куплетите са чопнати от тук (50-та секунда)

свалена ли е от стрийма?

Не знам за какво говориш, като песента е кавър на песен от 15 години.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FolkEmpire каза:

image.png.8c58ba89c2d3e0d207afb80e24a70972.png.229a0defdcc05ff06c0037ed0770f7e5.png

Дует-мечта за Кали със Сополаната на поп-фолка - Да го лапам ли? Хит все още неосъществен... 

Сподели в други сайтове

УРОД.

WWW.FACEBOOK.COM

Ето я @yoana_koleva.permanent Тя ме направи първия човек в България с имплантирани вежди. Вече и това го има. Присаждане на косми върху вежди. Техниката се...

Урод.

FB_IMG_1743952805449.jpg

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FikLena каза:

УРОД.

WWW.FACEBOOK.COM

Ето я @yoana_koleva.permanent Тя ме направи първия човек в България с имплантирани вежди. Вече и това го има. Присаждане на косми върху вежди. Техниката се...

Урод.

FB_IMG_1743952805449.jpg

Гнусно същество! 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, FikLena каза:

УРОД.

WWW.FACEBOOK.COM

Урод.

FB_IMG_1743952805449.jpg

image.png.8a74e51ec5967acf6ed252daba85bd51.pngimage.png.af3c5eff0b0a8527d3f280d141ab8657.pngimage.png.a9b6b9094509c358503c34215495df30.png

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, FikLena каза:

УРОД.

WWW.FACEBOOK.COM

Урод.

FB_IMG_1743952805449.jpg

1_Woman-with-famously-huge-eyebrows-look

46DC29D900000578-0-image-a-47_1512119173

ето, отгде е дошло вдъхновението.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...