Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Worst-eyebrows-sizable.jpg

Азис след 3 месеца, когато веждите му се срещнат.

Юююююююююююююююююуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
Тоя Азис от край време е отвратителен! Космата горила! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Юююююююююююююююююуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
Тоя Азис от край време е отвратителен! Космата горила! 

Аз, когато си направя вежди като на Азис:
black-groucho-eyebrows.jpg 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Дано поканят Преси на прайда и тя да забие

а Павел да излъчва лайв в нейния профил зад кулисите, където псува гейовете. Ще е pretty iconic.

Павел ще си го извади най-накрая, явно за това събитие се пази. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FikLena каза:

УРОД.

WWW.FACEBOOK.COM

Ето я @yoana_koleva.permanent Тя ме направи първия човек в България с имплантирани вежди. Вече и това го има. Присаждане на косми върху вежди. Техниката се...

Урод.

FB_IMG_1743952805449.jpg

Винаги съм се чудил защо пасивните гейове започнаха да изглеждат така....  Ако съм активен гей, ще искам някой слаб и стегнат рус със сини очи младеж, не тази маймуна... :Д  Да изглеждаш мъжествен идва от други неща, не са си присадиш косми на гърдите и вежди с маркер. Азис определено беше по-добре и в кожата си с женски дрехи и грим. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Lelqtian каза:

Павел ще си го извади най-накрая, явно за това събитие се пази. 

А Венци ще стане фен на Преслава и тя ще ги обедини отново.
Новите водещи на "Игри на цомбата" - Преслава, Павел и Венци Венц! 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

добре, какво мислиш за стринка Ивайла и Дриснита? Втората щяла да замества Татяна в Олимпийските игри.

маратонско рядко щастие? Стискаш, колкото можеш, 42 километра, и за финал - голямото отпушване? Тоя хамстер няма никви шансове срещу наша мома Посрана Татяна. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Абе, Мария пак ли е снимала клип? Голяма активизация!

Фолк дивата Мария отново прикова вниманието на феновете, след като засне най-новия си видеоклип, който обещава да се превърне в истински хит. Изпълнителката демонстрира завидна форма и стил, залагайки на сексапилна визия и дръзки кадри.
Мария доказва за пореден път, че е в отлична форма както физически, така и музикално. Очаква се премиерата на новото видео съвсем скоро, а по всичко личи, че ще бъде поредният й запомнящ се проект.
image.png.9fbac5b2630eb1ae4a5cf0e2994cdb40.png

Разведе се, яко рекламира стоката докато намери следващия балък. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Винаги съм се чудил защо пасивните гейове започнаха да изглеждат така....  Ако съм активен гей, ще искам някой слаб и стегнат рус със сини очи младеж, не тази маймуна... :Д  Да изглеждаш мъжествен идва от други неща, не са си присадиш косми на гърдите и вежди с маркер. Азис определено беше по-добре и в кожата си с женски дрехи и грим. 

Демек със сини.... лещи? 
Отказвал съм среща, защото човекът е бил със сини очи! Или ще е с тъмни очи или 

Току що, Lelqtian каза:

Разведе се, яко рекламира стоката докато намери следващия балък. 

Разведе се и .... пак ще се събере. :D 

Сподели в други сайтове

Демек със сини.... лещи? 

Да, често го чувам..хаха но аз лично много харесвам сини очи и светла коса.. Може би защото съм обратното на това, тъмен с брада. 

Азис като мъжки вид е смешен... не му отива на маниерите.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Да, често го чувам..хаха но аз лично много харесвам сини очи и светла коса.. Може би защото съм обратното на това, тъмен с брада. 

Азис като мъжки вид е смешен... не му отива на маниерите.

И аз съм с тъмни очи и коса, но предпочитам някой с тъмни очи и брада :D 
Азис беше най-забавен с изрусената коса, сините лещи и когато се правеше на жена. Поне беше интересен. В момента е тотално скучен в опитите си да прилича на мъж.

Гаджето ми, когато учеше в София (било е 2015-2016) е засичало Азис, голям, едър мъжкар и нямал нищо общо с женствен гей (по неговите думи)

Сподели в други сайтове

И аз съм с тъмни очи и коса, но предпочитам някой с тъмни очи и брада :D 
Азис беше най-забавен с изрусената коса, сините лещи и когато се правеше на жена. Поне беше интересен. В момента е тотално скучен в опитите си да прилича на мъж.

Гаджето ми, когато учеше в София (било е 2015-2016) е засичало Азис, голям, едър мъжкар и нямал нищо общо с женствен гей (по неговите думи)

Азис вътрешно е една слаба жена, маниери, мислене, емоции, точно за това мъжката му визия не кореспондира с личността. Галин съшо колкото се опитва да се прави на мъжкар, толкова по-женствен изглежда. Това е натурално и се контролира трудно. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Според мен тя си я пусна, ама за останалото - да, затова го е направила. Хората да се почувставт специални, че нещо забранено са чули и да стане хит. После за какво да се харчи, нали има клипче от концерт. 

Пак говори за Глория. Не знам защо Глория и Преслава са й трън в гащите. Винаги като говори за тях има едно компромисно отношение, за сметка на Галя дето не пропуска да я величае. 

А тя в интервюто каза доста хубави неща и за Прес и за Галена. Ама като я питаха за любим глас в поп-фолка и каза "гласа на Галена, ама на запис" 😰Смисъл всички знаем, че на живо звучи ужасно, ама все пак 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Jake каза:

Азис вътрешно е една слаба жена, маниери, мислене, емоции, точно за това мъжката му визия не кореспондира с личността. Галин съшо колкото се опитва да се прави на мъжкар, толкова по-женствен изглежда. Това е натурално и се контролира трудно. 

Образът му в последните години е точно обратното на това което се опитваше да прави преди. Може би си мисли, че така ще е по-интересен, а на хората им омръзна.
Галин ако не се прави чак на такъв "мъжкар", а има нормално поведение, може би няма да се говори толкова за него. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Гальо каза:

А тя в интервюто каза доста хубави неща и за Прес и за Галена. Ама като я питаха за любим глас в поп-фолка и каза "гласа на Галена, ама на запис" 😰Смисъл всички знаем, че на живо звучи ужасно, ама все пак 

Тя за всички казва хубави неща, после виж как ги нарежда. Но Кали с тях няма какво да дели. Виж как не споменава Деса, Кама, Глория и бърка в здравето също. Дори сега, най - добрия женски глас - Галена. За Преслава я беше пльла години преди да иде в Пайнер, после отиде в отбор Галена. Сега не знам къде.

Тя и за Глория каза хубави неща, но пак не слушала Глория, не слушала чалга. Cmon. Толкова е нелогична във всичко:

1. Като е била на турнетата нали уж е слушала колегите си.
2. Когато Кали е изгрявала, Глория само дето от чешмата не е текла.
3. Нали Деса беше най - добрия глас, сега пък Галена на запис. Последно?

Няма никаква тежест, нито тя, нито думите й. То е ясно защо и тя, и Радо Шишарката, и Сашо Роман мразят Глория, аз също не й се кефя щото песните й последните 15 години са тъпизми, но пее за сумати пари, има участия, има концерти, и се смята за голяма. Те не се смятат за такива. Те с Преслава и Галена няма какво да делят, едно ако не и две поколения след тях. 

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, WindWalkerMonk каза:

Тя за всички казва хубави неща, после виж как ги нарежда. Но Кали с тях няма какво да дели. Виж как не споменава Деса, Кама, Глория и бърка в здравето също. Дори сега, най - добрия женски глас - Галена. За Преслава я беше пльла години преди да иде в Пайнер, после отиде в отбор Галена. Сега не знам къде.

Тя и за Глория каза хубави неща, но пак не слушала Глория, не слушала чалга. Cmon. Толкова е нелогична във всичко:

1. Като е била на турнетата нали уж е слушала колегите си.
2. Когато Кали е изгрявала, Глория само дето от чешмата не е текла.
3. Нали Деса беше най - добрия глас, сега пък Галена на запис. Последно?

Няма никаква тежест, нито тя, нито думите й. То е ясно защо и тя, и Радо Шишарката, и Сашо Роман мразят Глория, аз също не й се кефя щото песните й последните 15 години са тъпизми, но пее за сумати пари, има участия, има концерти, и се смята за голяма. Те не се смятат за такива. Те с Преслава и Галена няма какво да делят, едно ако не и две поколения след тях. 

Кали е страшна лицемерка и злобар. Аз я помня когато направи албим с индийски стил песни и каза, че повече никога няма да пее друг стил. После щеше да ходи само с бенд по участия...Много лъже тази жена, а като певица е на санитарния минимум, крещене, тънък глас и никакво вибрато. Тя освен с разни изказвания срещу колеги и коментатор в предавания, друго няма. 

за Галена - наистина има интересен глас, но на живо и като техника е пълен ужас, както Анелия и Джена. Те също имат много интересен тембър, но техниката и пеенето им на живо е мъка за ушите 

Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Jake каза:

Не разрабрахме едно - пасивен или активен си?

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, DevilWish каза:

Демек със сини.... лещи? 

Разведе се и .... пак ще се събере. :D 

Мен пък тъмнооките не ме кефят. Само ако е синеочко или зеленоок. Моем да станем приятелки - имаме различен фкуз.

преди 3 часа , DevilWish каза:

Абе, Мария пак ли е снимала клип? Голяма активизация!

Фолк дивата Мария отново прикова вниманието на феновете, след като засне най-новия си видеоклип, който обещава да се превърне в истински хит. Изпълнителката демонстрира завидна форма и стил, залагайки на сексапилна визия и дръзки кадри.
Мария доказва за пореден път, че е в отлична форма както физически, така и музикално. Очаква се премиерата на новото видео съвсем скоро, а по всичко личи, че ще бъде поредният й запомнящ се проект.
image.png.9fbac5b2630eb1ae4a5cf0e2994cdb40.png

Само мен ли ме притеснява, че паркетът е от евтините, зле нареден, подул се и одран. :( 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не разрабрахме едно - пасивен или активен си?

Честен и изненадващ отговор - не съм правил сек с с мъже до сега и съм сериозен. 😃 Никоga не казвай никога за казали хората, но едно знам - пасивен едва ли бих бил, 😅 а ти , хахха?! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...