Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 3 минути, i810 каза:

То и общуване не е нужно да има при тези обстоятелства. Всяка уважаваща себе си жена, не би си го причинила. Все пак там имаше голяма любов и чувства. Няма смисъл да се човърка в раните на миналото. Но за две песни, наистина и без да са в нормални отношения, пак може да дойде да си ги изпее, след което да се фръцне и да си отиде.

Не го очаквай поне засега. 

Сподели в други сайтове

Правим си тук догадки какви концерти ще прави и ДесиСлава, а тя междувременно вече ги е обявила... в списание "Кенгуру".😆

Фолклорен албум "България в сърцето ми" и лятно турне в 9 големи града, първа дата 16 юни в Бургас.

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Sunlight каза:

Мечтата ми за концерт на Коце в Арената се сбъдва. Сега остава само Рики да дойде там и ще съм предоволна. 🥳

Рики се сваля само с млади жребчета. Него при дърти пергиши не го търси. Или ти говориш за отделен концерт на Рики. Аз помислих като гост на Кокаин 😆

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Jake каза:

Даже може и Райна да я изкара от нафталина, ако тя успее да се освободи от 3-те си годишни ангажимета на фолклорен събор, село Жабокрек или подобно. Тя на голяма сцена сигурни се е качвала последно преди 15 години. 😂 

мами никога не би дошла да пее в Жабокрек,от където си ти,мило!!!

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, SG каза:

Правим си тук догадки какви концерти ще прави и ДесиСлава, а тя междувременно вече ги е обявила... в списание "Кенгуру".😆

Фолклорен албум "България в сърцето ми" и лятно турне в 9 големи града, първа дата 16 юни в Бургас.

Поправка - "България в душата ми". :D

Сподели в други сайтове

@Sunlight браво на теб за прекъсването на спекулациите около единственото интересно нещо около плейбек дефилето на Кокаин.🙄 Голяма услуга му правиш, като демонстрираш колко си осведомена и още от сега ни УВЕРЯВАШ, че Райна няма да присъства.

Сподели в други сайтове

Според мен Константин ще е първия зрелищен провал в арената, не мисля, че има толкова хора които биха отишли особено при това изобилие от концерти. + изобщо не знам какво ще пее поне час и половина.

Бонус - ако крещи Йебане от сцената ще е пълен потрес.

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Sunlight каза:

Явно ти не виждаш. Каквото било, било. Вече отдавна не са това, което бяха. Те дори и не общуват.. Освен Райна един път да го нареди в коментар, друго общуване няма. 

И е напълно логично...Не знам в този форум какво си фантазират, но хората отдавна не свързат Райна и Константин, а общите им песни са забравени. Няма и защо да общуват.

преди 45 минути, SG каза:

Пак някакви хаотични неща които няма да изпълни.... Ако имаше турне, вече трябваше да го обяви.  С тоя глас който има в момента, не знам какво турне ще е ... 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fearless` каза:

Според мен Константин ще е първия зрелищен провал в арената, изобщо не мисля, че има толкова хора които биха отишли особено при това изобилие от концерти. + изобщо не знам какво ще пее поне час и половина.

Бонус - ако крещи Йебане от сцената ще е пълен потрес.

Криско "окрили" доста хора с плейбека си.... В крайна сметка защо и другите да влагат, като и евтиното минава... Константин ше направи точно това, нали някой не си представя, че ще пее с бенд и ще репетира..

Между друото Арена изобщо не е уютна за концерти колкото изглежда.... Тя е за спорни събития и на мен звука не ми допада. 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Jake каза:

И е напълно логично...Не знам в този форум какво си фантазират, но хората отдавна не свързат Райна и Константин, а общите им песни са забравени. Няма и защо да общуват.

И това е любов - 6 милиона

Ти си ми всичко - 3,2 милиона

тази също гонеше 2 милиона преди да я изтрият

единствено Ние знаем как се забрави,даже аз рядко се сещам за нея

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

И това е любов - 6 милиона

Ти си ми всичко - 3,2 милиона

тази също гонеше 2 милиона преди да я изтрият

единствено Ние знаем как се забрави,даже аз рядко се сещам за нея

Да, хората които обичат ретро си ги слушат, но.... 

ТО и тази има 3, но не значи че искат да видят Райна и Магапаса в Арена:

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Да, хората които обичат ретро си ги слушат, но.... 

ТО и тази има 3, но не значи че искат да видят Райна и Магапаса в Арена:

първо казваш,че са забравени,после че хората обичат и слушат

мило, ела да те прегледам,не хапя, не обещавам!!!! 🤪

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Даже може и Райна да я изкара от нафталина, ако тя успее да се освободи от 3-те си годишни ангажимета на фолклорен събор, село Жабокрек или подобно. Тя на голяма сцена сигурни се е качвала последно преди 15 години. 😂 

2019 беше в Арена-та, а през 2023 на голям концерт в Турция, миличка! 

Сподели в други сайтове

Знаех си аз, че Невена е решила да става като измамните врачки от ТВ ама... Тая измамница Ивелина Лютова щом я е поканила... Смятай колко е "духовна" :D Както си и мислех, жената решила да поеме преди някоя друга да я изпревари ролята на врачка в тубата и то измамна...

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Ще ме изкефи Райна да дойде на концерта, да изпадне в истерия и да дръпне един монолог за връзката им, с кое, как и какво е съгрешил Коцкар.

Мами е царицата на скандала, защо не?

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, GSA каза:

2019 беше в Арена-та, а през 2023 на голям концерт в Турция, миличка! 

Пууу МАШАЛА! 😝

преди 10 минути, DarkChild каза:

Ще ме изкефи Райна да дойде на концерта, да изпадне в истерия и да дръпне един монолог за връзката им, с кое, как и какво е съгрешил Коцкар.

Точно за това Коця не си помисля да я покани. 😂

Ето го и плаката за концерта на Мами в Арена през 2027-ма

9ed6b561a5049f71d62483412cfb776a.jpg

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Jake каза:

Пак някакви хаотични неща които няма да изпълни.... Ако имаше турне, вече трябваше да го обяви.  С тоя глас който има в момента, не знам какво турне ще е ... 

Щом този път има и дата... явно е решила да е сериозна. А гласа за фолклор още си го бива. Тя главно чалгата си я пее зле, с някакво такова отегчение, нежелание.

Може затова да е разредила участията. Дано като почне турнето да ги спре изцяло.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Щом този път има и дата... явно е решила да е сериозна. А гласа за фолклор още си го бива. Тя главно чалгата си я пее зле, с някакво такова отегчение, нежелание.

Може затова да е разредила участията. Дано като почне турнето да ги спре изцяло.

сигурно скоро ще я имитират в капките,за да може да обяви турнето си, нали там за такова го ползват

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DarkChild каза:

Искам да се сбие с Надя и Преса

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Искам да се сбие с Надя и Преса

Време е да си върне за “Не ми пречи”, чиито оригинал беше обявен на дует между мами и Коцьо още през 2007 година. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...