Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Ако са ти познали, до сега щяха да станат милионерки печелейки от Тото-то на всяко теглене. Стига глупости.

То не става така. Те не са компютри.
Пък и наскоро видяхме как се тегли числото 41 в тото 5 от 35 :roll1:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Може би, проблема при нея е, че тона й звучи "заповеднически" и така изглежда отстрани, но има хора които просто така говорят. Аз забелязвам, че е по-директна, но в повечето случаи към гостите си е добронамерена. Лично аз за някои от нещата я разбирам, защото наистина ги има тези неща за които говори..... но темата в поп-фолк скандали е дълга за това..... По принцип това което мога да кажа е, че човек трябва да вярва повече в себе си, а хората често имаме чувство за малоценност. И аз имам някои критики относно подкаста и това е понякога времетраенето, когато е по-продължително по 3 часа и повече.....  Не мисля, че й плащат. Тя рискуваше до някаква степен с този подкаст и нещата за които говори. Не всеки е готов да приеме различната гледна точка - дали ще е за живот, за отношения, раса или различен тип хора от това, което се възприема за морално и нормално...
Между другото Невена пее уникално и поп-фолк песни. Дано работи и над такъв тип песни.

За гласовите й данни, черно на бялото не мога да кажа. Но самата тя малко ми е съмнителна. А и как ще напуснеш от днес за утре работата за която тя казва, че мечтаела от малка. Едва ли ще се впусне в такова нещо, ако поне малко не е сигурно в това, какви ще са бъдещите плюсове и минуси. Според си е много наясно какво как и защо го е направила.

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

То не става така. Те не са компютри.
Пък и наскоро видяхме как се тегли числото 41 в тото 5 от 35 :roll1:

Хайде сега оправдания. Като не са компютри ти познават с точност числата в диполомата? Малко си противоречи. В днешно време всеки може да бъде какъвто си поиска. Има толкова наръчници за какво ли не. ТА една врачка да не може да станеш. Не случайно никнат като гъби такива.

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Хайде сега оправдания. Като не са компютри ит познават с точност числата в диполомата? Малко си противоречи.

ми наистина ми позна. Няма изгода да лъжа в случая.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

За гласовите й данни, черно на бялото не мога да кажа. Но самата тя малко ми е съмнителна. А и как ще напуснеш от днес за утре работата за която тя казва, че мечтаела от малка. Едва ли ще се впусне в такова нещо, ако поне малко не е сигурно в това, какви ще са бъдещите плюсове и минуси. Според си е много наясно какво как и защо го е направила.

Защо са напуснали Слави..... това вече не може да го знаем със сигурност, но факт, че и двамата заедно са напуснали с Венко. А пък и там трябва да си стриктен от А до Я. Не може да направиш елементарна грешка.... просто няма как да стане. 
Имат си участия, направиха си турне..... явно си има почитатели, тя прави предимно модерен фолклор, но има два дуета които са по-скоро в поп-фолк стил, дуета с Нашата Монева и песента с Калоян.
Със сигурност и от подкаста печели, сега и сайт ще пускат в който ще предлага карти и такива неща.... Абе, добре е. Помислилила е със сигурност за бъдещето си, но съм сигурен, че нещата за които говори, тя застава зад името си. Нормално е да има и хейт и хора, които са скептични. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

ми наистина ми позна. Няма изгода да лъжа в случая.

Всеки има избор на кого и дали да вярва. Така, че си свободен да си мислиш каквото желаеш.

Сподели в други сайтове

Ако Галена не направи дует с Константин идната година, вероятно неговата Арена ще е единствената без нейно участие (Стораро, Преслава, Азис + нейния концерт).

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Защо са напуснали Слави..... това вече не може да го знаем със сигурност, но факт, че и двамата заедно са напуснали с Венко. А пък и там трябва да си стриктен от А до Я. Не може да направиш елементарна грешка.... просто няма как да стане. 
Имат си участия, направиха си турне..... явно си има почитатели, тя прави предимно модерен фолклор, но има два дуета които са по-скоро в поп-фолк стил, дуета с Нашата Монева и песента с Калоян.
Със сигурност и от подкаста печели, сега и сайт ще пускат в който ще предлага карти и такива неща.... Абе, добре е. Помислилила е със сигурност за бъдещето си, но съм сигурен, че нещата за които говори, тя застава зад името си. Нормално е да има и хейт и хора, които са скептични. 

Първото, което ми изниква е, намерили са начин да печелят повече от друго вместо да работят за някого, да работят за себе си(не им се удържат пари и т.н.)  както много в днешно време го правят благодарение на Ютюб и други платформи. Вземи сега тези платформи и начина по който се достига до тях и внезапно спрат за повече от ден? Дали няма да се пренасочат към старото работно място? :D Както беше казал Халвата, това е един балон който рано или късно ще се спука и хората няма да могат да правят нищо освен това с което са се занимавали преди.

Именно защото Венко напусна след съместна работа в бенда, малко не ти ли намирисва? Човек който е вървял  с тях от началото и в даден момент да се махне следвайки жена си? Даже се вижда, че Невена си пълнее очевидно си хапва добре и си печели добре. Знаем, че самопродуциращите се не печелят много. Особено, ако не са топ имена като Преслава или Галена. Трябват и спонсори за да успееш да останеш в бизнеса или стабилен финансов гръб. Този бенд с който ходят не свири пробоно.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, FolkEmpire каза:

Първото, което ми изниква е, намерили са начин да печелят повече от друго вместо да работят за някого да работят за себе си както много в днешно време го правят благодарение на Ютюб и други платформи. Вземи сега тези платформи и начина по който се достига до тях и внезапно спрат за повече от ден? Дали няма да се пренасочат към старото работно място? :D Както беше казал Халвата, това е един балон който рано или късно ще се спука и хората няма да могат да правят нищо освен това с което са се занимавали.

Именно защото Венко напусна след съместна работа в бенда, малко не ти ли намирисва? Човек който е вървял  с тях от началото и в даден момент да се махне следвайки жена си? Даже се вижда, че Невена си пълнее очевидно си хапва добре и си печели добре. Знаем, че самопродуциращите се не печелят много. Особено, ако не са топ имена като Преслава или Галена. Трябват и спонсори за да успееш да останеш в бизнеса или стабилен финансов гръб. Този бенд с който ходят не свири пробоно.

Разбира се.... избрали са да работят за себе си в което не виждам нищо лошо. Важното е просто да е по достоен и честен начин...... Те не са избягали от музиката по никакъв начин, за да има и концерти..... Има много певци и певици които не са си позволили да направят това. Колкото до "способностите" аз не съм я видял да казва "елате, ще ви излекувам" или "ще ви кажа какво точно ви има".... нали.... това ако го направи вече е нелепо. Истината е, че всеки човек има някаква дарба и някакъв талант. Не е нещо УАУ и нещо уникално това, което е направила. Просто е повярвала в себе си. Но по-скоро за популярно лице направи нещо по-различно от другите певици които или ще се занимават с мода, или с рисуване..... Вече кой може, кой не може започва и той да рисува..... Така, че мисля, че тя поне си е намерила мястото и това в което е силна с този подкаст, а именно ораторството. Децата индиго сме много и не е нещо "уау", нещо специално или нещо със "Свръхспособности", защото когато чуеш определен тип аура и се стъписваш. Няма такова нещо. Просто или си се развил до определено ниво и си положил усилие за себе си или се интересуваш от определен път който си следваш. Не е кой знае какво. За това казвам, че съм сигурен абсолютно, че никой за нищо не е излъгала. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Karma93 каза:

Автоматичният преводач на Фейсбук нарече Деси Слава Dessy Glory

Не и давайте още идеи да не вземе да прави и обещания за glory holes та барем се сбъднат..

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Emanuela.Carey каза:

Ако Галена не направи дует с Константин идната година, вероятно неговата Арена ще е единствената без нейно участие (Стораро, Преслава, Азис + нейния концерт).

И ще е единствения провален концерт. see the pattern 😭

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Sunlight каза:

Мечтата ми за концерт на Коце в Арената се сбъдва. Сега остава само Рики да дойде там и ще съм предоволна. 🥳

Всеедно щи ходиш! От Бургас до София 1200 км

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FikLena каза:

Всеедно щи ходиш! От Бургас до София 1200 км

Изостанал си. Аз съм ходила в  Арена Армеец тогава се казваше., 2 пъти- на Енрике Иглесиас и на Малума.

За твоя информация аз вече имам най-скъпия билет още от вчера. ;) 

Не ме познаваш. Като си наумя нещо, никой не може да ме откаже.,още повече за Коце. :P Все едно нямам превоз. 

И в Слънчев бряг съм ходила на Коце, и в Приморско, и в Китен, и в Търново на участия на Коце, а пък това е първия му такъв концерт, точно аз да не отида- никакъв шанс при положение,че знам за концерта още преди обявената дата. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sunlight каза:

Изостанал си. Аз съм ходила в  Арена Армеец тогава се казваше., 2 пъти- на Енрике Иглесиас и на Малума.

За твоя информация аз вече имам най-скъпия билет още от вчера. ;) 

Не ме познаваш. Като си наумя нещо, никой не може да ме откаже.,още повече за Коце. :P Все едно нямам превоз. 

И в Слънчев бряг съм ходила на Коце, и в Приморско, и в Китен, и в Търново на участия на Коце, а пък това е първия му такъв концерт, точно аз да не отида- никакъв шанс при положение,че знам за концерта още преди обявената дата. 

Коце що не ти даде покана!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

Познавайки Райна - ако не я покани, още сигурно по време на първата песен ще се обади в полицията, подавайки сигнал за наличието на бомба в залата, за да може присъстващите да бъдат евакуирани и концертът да се провали!

Моля те, не и давай идеи... че като нищо го е направила. 😄 Сигурно още от сега ще увеличи клетвите и заяжданията в социлните мрежи... :Д

Иначе Невена Цонева е талант, но е пълна откачалка и се излага с тия глупости които говори.  Аз много харесвах Нели Петкова... но и тя си намери богаташ и почти не пее, но е много добра певица.  Разбирам ги обаче защо напускат Слави, той е болен нарцисист, граничещ с психопат.  Да работиш с такъв човек е АД, за това е сам като куче.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Коце що не ти даде покана!

Ако вземе да дава на всички фенове покани, с които е близък къде ще му излезе края, а на концерта ще има и такива, които познавам. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

понеже тогава не съм била членка на форума, коментирано ли е че това май е гласът на мъжа ми Робов?

Засягали сме темата, че пост-мортум песните на Денис определено звучат все едно са довършвани от Робов.

Но тази специално уж е била вече готова, така че може и той да си я е изпял. Освен ако не са променяли части от текста в последния момент.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...