Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 6 часа , Illyria каза:

Тази визия изобщо не ѝ тича. Тая коса я застарява до край. Прилича на тая от море от любов. Иначе тази песен е много хубава. Нещо има проблем с текстописката, не искаше да поднови правата, нещо май е била болна с главата и така не можа да я наложи никъде.

Камелия никога не е целяла да бъде красива във всяка визия, по-скоро различна, ексцентрична и екстравагантна. Кринолините и абитуриентските рокли, джуките поголеми от главите им и буклите принадлежат на други. И именно по този повод тази визия е голямо попадение. 

Песента е брутална!

Ако не се лъжа това е дебюта на женско зърно на Пайнерски концерт, айконик момент if you ask me.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DarkChild каза:

Прилича на Любовта на живота ми.

Благодаря на всички, които си направиха труда да си я пуснат и да отговорят!

На кое? Коя е тази песен?

преди 7 часа , DarkChild каза:

Чак Преслава пуснала на стори малката мафиотка Паола ЙордАнова.

Това е първата й, тайна и незаконна щерка. Втората е Палома, но пред обществото я представя с името на първата. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , AdrenaLine каза:

Жената все пак казва, че става на 42, дай Боже на всеки така да изглежда на тия години. 

Обърках я с Емануела .. 

Сподели в други сайтове

От 7.04.2025 г. от 18:00, HIStory каза:

Да категоризираш някого като осъдителен и критичен точно ти, дето не пропускаш да оплюеш Цеца (на която останалите плескавици не могат да й се намажат на малкия пръст като хитове, продажби  и концерти) е леко нелепо. Ако болката ти е, че Гло не успя да стане българската Цеца въпреки мераците си, оная не е виновна. Брена,  Драгана с такъв концерт кога? За Глория няма да питам. 

https://youtu.be/HtW4x3VsxKY?si=1h_3L2mj7sFwKsr8

А, по повод квалификацията "престъпница" - едни от най-големите й успехи са 10, 15, 20 години след като Аркан го няма. Та преглътни я вече. Бях на последния й концерт в Арена - ми за разлика от Глория всичко беше тотално а живо,  без лайв записи:)

Тоя пост сега го виждам и ще те цитирам, за да не си помислиш, че си ме затапил. Струва ми се, че не си наясно със сръбската музика, за да коментираш обективно процесите там, особено продажби. Когато поизгледаш достатъчно документални филми по темата, поизслушаш интервюта стари и нови и провериш и някои колеги на Цеца какво мислят по някои теми, тогава може да сме равностойни да водим този спор или каквото и да е там. Когато е правила хубава песен, съм го отчитал - това от кога не се е случвало обаче?! Албум, концерт и све остало - кога?

Цеца съм я коментирал най-вече като личност, която ИМАМ ПРАВО да не ми харесва. Успехите са си успехи - как са постигнати за теб може да е без значение, но за мен е. И коментирах принципно поведението на по-критичните Деви и в частност неговото, което на моменти не му отива. Къде се бъркаш ти и къде намесваш и Глория, не разбрах... какви болки и какви неща - каквото съм имал, съм го казал и на Глория лично и си понасям последствията. Направете го и вие лично, не само тук. И има една разлика, аз не съм осъдителен, а справедлив. Не коментирам незначителни неща, подигравайки се на певиците, така че няма нужда от този ти пасивно-агресивен тон. Проучи там бизнеса и настроенията на хората и пак ще говорим. Никой не е казал, че не може да пее и че не е правила добри неща. На сравненията ти с други имена няма да отвърна, защото трябва да пиша реферати, което няма да стане.

Магда може би е трябвало да бъде на Турне 2004 и 2005. През 2005 извъртяха някои спец. гости в отделни градове и тя беше сред тях. Имаше хитове като "Нямам душа", "Нали ти казах" и т.н., но някак Вероника повече изпъкваше и затова ѝ дадоха шанс. Даже Вероника заслужаваше и през 2004 заради албума "Слушай ме, любов" и 2006 на Мура Мега вече и с "Не така". 2007-ма тя се беше обидила, доколкото знам. Не само те са заслужавали, де. Просто няма как всички по едно и също време или изобщо.

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Illyria каза:

Тази визия изобщо не ѝ тича. Тая коса я застарява до край. Прилича на тая от море от любов. Иначе тази песен е много хубава. Нещо има проблем с текстописката, не искаше да поднови правата, нещо май е била болна с главата и така не можа да я наложи никъде.

Ти говориш за "Приказен сън", там е тоя казус с авторката и затова не влезе в Проект 13. На "Вярвах ти" е изписана друга текстописка, тя е и сръбски кавър.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

@LuydmilGenov добавил си форум на рекламното ти пространство!

Screenshot-20250411-020929-Chrome.jpg

Нищо не разбрах, но това звучи като коментар за Чат Мания.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, LuydmilGenov каза:

Нищо не разбрах, но това звучи като коментар за Чат Мания.

Какво има да разбираш очевидното? Форума не се вижда от реклами на телефон, поспри се малко. 

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Lelqtian каза:

Какво има да разбираш очевидното? Форума не се вижда от реклами на телефон, поспри се малко. 

Форумът е кенеф, гледан от тел… на комп нз как е… закриват половината екран, махаш ги, излизат още, рифрешваш - блокира/влачи. Затвориш-отвориш, някоя нова закрива целия екран и не можеш да я махнеш. Пробваш - отвориш линк, без да си сакал. Писне ти, махнеш се.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Камелия никога не е целяла да бъде красива във всяка визия, по-скоро различна, ексцентрична и екстравагантна. Кринолините и абитуриентските рокли, джуките поголеми от главите им и буклите принадлежат на други. И именно по този повод тази визия е голямо попадение. 

Песента е брутална!

Ако не се лъжа това е дебюта на женско зърно на Пайнерски концерт, айконик момент if you ask me.

Ти новия Цецо ли си? Не ти се получава.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Нищо не е променяно от началото. Ако толкова искате, мога да пусна събскрипшън и няма да виждате реклами.

Това как е направило 6.5млн

Сподели в други сайтове

@Fast ще "канселираме" ли Ани?

WWW.FACEBOOK.COM

🔥 Анелия разкрива какви уроци дава на дъщеря си за мъжете, а междувременно обяснява на Емануела разликата между бета...

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DarkChild каза:

WWW.FACEBOOK.COM

🔥 Анелия разкрива какви уроци дава на дъщеря си за мъжете, а междувременно обяснява на Емануела разликата между бета...

Не знам за канселиране, но мисълта й се рее, рее... та чак не стига до нея.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Как може да дискриминираш така? Не е достатъчно черен ли за тебе?!

Музиката му не е достатъчно черна за мене 🤣

изключая това

и

Spoiler

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, DarkChild каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Ми само истини казва жената. Маноля без малко да обиди дадена прослойка 🤣

Аня все повече се помангалчва с дъртините.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Thecranfan каза:

Всичко с гледанията е точно. 

Тая да не би да е някаква незаконна дъщеря на Пеевски? Скъпи клипове, реклами по националните телевизии, купени гледания за хиляди левове.

Очаквам да цъфне в дует с Азис, Галена или Преслава до края на годината, а после да направи и концерт в Арената.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...